fbpx

🎉 Je bent nog net op tijd voordat de deuren definitief sluiten

Freedom Business Academy

Valt de verkoop van jouw online programma’s tegen en blijf je daardoor uurtje-factuurtje werken? Of stel je het maken van jouw online programma überhaupt uit, omdat je niet weet waar je moet beginnen? Doe mee! 

0
Cursussen verkocht
0
Jaar online ondernemer
0
Succesvolle online bedrijven opgericht

Hoe zou het voor jou zijn als je wakker wordt met dit bericht in je mailbox:

🎉 Je hebt drie cursussen verkocht t.w.v. 297,- per stuk

Zodat je je in de ochtend niet hoeft te haasten voor de deadlines van die ene klant of die agenda vol met coach-sessies die op je wachten. 

Je kunt relaxed leven dankzij de inkomsten van jouw eigen online programma’s. Dit geeft je een gevoel van rust en controle, want niemand anders dan jijzelf bepaalt jouw agenda. 

Het gepuzzel met geld is gelukkig verleden tijd. Je weet hoe je jouw online programma’s verkoopt en je weet ook hoe je deze omzet kunt vergroten naar 5000,- of later zelfs 10.000,- per maand.

Maar terwijl dit hetgeen is waar jij van droomt, is de realiteit anders. 

Je hebt al veel tijd en energie gestoken in het maken van jouw eigen online programma. Na jaren een-op-een werken met je klanten, vind je het tijd voor meer vrijheid.

Want… je kunt enorm balen van die ene klant die je ’s avonds om 21u nog appt met een deadline voor de volgende dag. Of die agenda vol met coachsessies die je uitputten.

Je bent er klaar mee. Dit is niet de vrijheid waarvoor je ondernemer bent geworden. 

Je bent zelfverzekerd over je kennis en de diensten die je nu levert. Maar je hebt ook gezien: het verkopen van een online programma is echt andere koek dan simpelweg je uren verkopen.

En als je heel eerlijk bent, dan sta je ook niet zo graag op de voorgrond. Daarom spreekt het principe van ‘de funnel’ je ook zo aan. 

Jij kunt het leven leven zoals je dit wilt en je funnel zorgt voor automatische verkopen van jouw online programma. 

Klinkt simpel… maar waarom stel je het dan continu uit om hier mee aan de slag te gaan? 

Omdat je overweldigd wordt door alles wat je tegenkomt. Lanceringen op Instagram die tot in de puntjes zijn uitgedacht. Complexe funnels waarbij je na twee mails al niet meer weet wat je moet schrijven en ga zo maar door. 

Je loopt compleet vast en daardoor blijf je keihard aan het werk. 

Tijd voor verandering. Tijd om onze Cruises-formule™ toe te passen en dagelijks een volle mailbox met Mollie-updates te krijgen. 

Sinds ik de Cruises-formule™ toepas, is de omzet van mijn online programma minimaal verdrievoudigd. Tijdens mijn zwangerschap werkte ik minder uren en toch draaide ik ruim 7000,- euro omzet.
Marleen Bosmann
www.foodilove.nl
Designer

Hi ik ben Carlijn,

Founder van de Freedom Business Academy. De afgelopen jaren verkocht ik voor meer dan een half miljoen aan online programma’s met een werkweek van gemiddeld 15 uur. 

Mijn ondernemersavontuur begon in 2015. Ik had toen net mijn papiertje als voedingsdeskundige op zak en werd mede-eigenaar van het bedrijf BodieBoost. Ik kreeg binnen dit bedrijf de taak om – zonder enige ervaring – online programma’s op te zetten en te verkopen. 

Met vallen en opstaan is het me samen met mijn compagnon gelukt om dit bedrijf uit te laten groeien naar een community van 25.000 vrouwen in Nederland en België.

Daardoor kon ik mijn grootste droom uit laten komen: het maken van een wereldreis

Mijn visie: ik wil dat mijn bedrijf voor mij werkt in plaats van andersom. Als reislustige ondernemer hou ik ervan om het leven echt te beleven. Daar heb ik twee dingen nodig: tijd en voldoende geld.

Ik ontwikkelde de Cruises-formule™ en hiermee heb ik in verschillende branches voor ruim een half miljoen aan online programma’s verkocht.

Ik focus me al sinds 2015 op een ding: het dagelijks laten groeien van je e-maillijst. Via een simpele funnel wordt mijn online programma en deze Academy automatisch verkocht.

Ik werk gemiddeld 10 tot 15 uur per week vanuit een lege agenda. Daardoor heb ik veel vrijheid om mezelf ook te focussen op andere belangrijke vlakken in het leven: vrienden, familie, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid bijvoorbeeld.

Door je kennis in een online programma te gieten en dit via een simpele funnel te verkopen, hou je meer tijd en geld over om ook lekker te genieten van het leven.

Hoe je dit realiseert, leren wij jou in deze Academy.

Een online cursus creëren zorgt voor een lege agenda en een schaalbaar (hoger!) inkomen

De populaire #FreedomBusinessAcademy

  • Onbeperkt toegang tot de leeromgeving met 45 korte en praktische video’s van Carlijn, vol met voorbeelden en stappenplannen voor het lanceren en succesvol verkopen van jouw online programma.
  • Videotutorials voor het opzetten en opschalen van jouw Facebook en Instagram advertenties.
  • Super praktische stappenplannen, waardoor jij alles direct kunt implementeren.
  • Bewezen strategieën. Carlijn heeft een track record van 7 jaar succesvol online ondernemen en ruim een half miljoen aan online programma’s verkocht. In deze Academy leert ze jou exact deze strategie.

De academy wordt met 5 sterren beoordeeld. Lees de reviews onderaan deze pagina.

5/5

Hoe zie jij jouw agenda het liefst?

Krijg vandaag nog onbeperkt toegang tot onze Academy

Waarde: € 2500,-

Je krijgt onbeperkt toegang tot 12 modules waarin je alles leert over het opzetten en opschalen van jouw online programma. In de leeromgeving vind je de complete blauwdruk van onze Cruises-formule™. Met deze formule heeft Carlijn in verschillende branches ruim een half miljoen omzet gedraaid. 

De leeromgeving bestaat uit super praktische stappenplannen, voorbeelden en video-tutorials, waardoor het voor jou super simpel wordt om dit neer te zetten en op te schalen. Zonder technisch gedoe en zonder dagelijks ‘aan’ te staan op social media. De funnel gaat het werk doen voor jou. 

Je krijgt overigens direct toegang tot al het lesmateriaal. We weten dat de meeste deelnemers lekker snel willen doorpakken, dat kan dus!

Een kijkje in de leeromgeving

Wat levert de Academy jou op?

Na het volgen van deze Freedom Business Academy verkoop jij automatisch online programma’s. Hierdoor kun je stoppen met je baan in loondienst of minderen met jouw een-op-een diensten. Je hebt namelijk een bedrijf gebouwd, welke voor jou werkt. Je agenda is leeg en je kunt elke dag zelf kiezen hoe jij je dagen indeelt. 

Daarnaast heb je het fundament gebouwd waarmee je verder door kunt groeien naar 10k+ per maand. Je voelt je relaxed, omdat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien om dit te realiseren. 

Disclaimer: je krijgt een verslaving aan het checken van de Mollie-app. 😉

De online leeromgeving bestaat uit deze modules:

1. Droomdoel

Stap 1: jouw droomdoel heel helder krijgen. Je droomt al groot, groter, grootst: nu gaan we ervoor zorgen dat jouw droomleven realiteit wordt.

2. Positionering

Hoe onderscheid je jouw business van concullega’s die, ogenschijnlijk, hetzelfde doen als jij? Door een sterke positionering. Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat klanten voor jou in de rij staan.

3. Ideale klant

Je ideale klant kiezen is één van de belangrijkste stappen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In deze derde module kies jij met welke klanten jij het allerliefste werkt. Goedbetalende klanten waar je energie van krijgt.

4. Customer Journey

Met een uitgestippelde customer journey zorg je dat klanten automatisch bij jou terecht komen en daarna makkelijk doorstromen van het ene naar het andere product. 

5. Maak je online programma

Hoe zet je een online programma op? Hoe zorg je dat de deelnemers ook daadwerkelijk resultaat behalen met jouw online programma? Welke leeromgeving kies je? En hoe bepaal je de inhoud van je online programma. Dat is wat je leert in deze module.

6. Weggevers

In deze module ga je aan de slag met een weggever zoals een e-book of een webinar. We zorgen ervoor dat het massaal gedownload wordt en dat het ook daadwerkelijk een waterval aan online verkopen oplevert. Je krijgt toegang tot onze webinar-templates waar we recent een ton winst mee gedraaid hebben.

7. Website en leeromgeving

In deze module leer je waar een website aan moet voldoen om van bezoekers goedbetalende klanten te maken. Je leert o.a. salespagina’s schrijven die tot wel 4x meer klanten opleveren. Ook leer je welke technische systemen je nodig hebt voor het bouwen van jouw online programma.

8. Salesfunnel

Deze module leert je exacte hoe je een automatische stroom van klanten werft voor jouw online programma. Je leert precies aan welke knoppen je moet draaien om jouw funnel op te schalen naar 10.000,- maandomzet.

9. Adverteren 

De snelste manier om te groeien is door Facebook en Instagram advertenties in te zetten. Je leert precies hoe je winstgevende advertentie campagnes opzet en opschaalt zodat jouw online programma’s automatisch verkocht worden.

10. E-mail marketing

Money is in the list. In deze module leer je hoe je winstgevende e-mail campagnes opzetten die voor een passief inkomen zorgen.

11. Financieel plan

Na het volgen van deze module is het geen ’toevalstreffer’ meer dat je een online programma verkoopt. Je weet namelijk precies aan welke knoppen je moet draaien om een bepaalde omzet te draaien dankzij bijvoorbeeld jouw e-book of webinar-funnel. 

12. Instagram

Je leert content creëren die volgers omzet in klanten voor jouw online programma’s. Daarnaast leer je hoe je succesvolle promo’s draait, waardoor de kassa blijft rinkelen.

"Ik heb dit (deels) al staan. Is de Academy dan toch iets voor mij?"

Wellicht heb je al eens een programma gevolgd en heb je daardoor (een deel) van bovenstaande dingen al staan. Je hebt al een eerste hand aan je salesfunnel gelegd, je adverteert al en zelfs via social media haal je al verschillende klanten binnen. Maar toch levert het nog geen voorspelbare omzet op.

In dat geval zou ik zeggen: doe mee. Je zult ervaren hoe je hetgeen wat je nu al hebt staan kunt vereenvoudigen en aanpassen, zodat je op automatische basis meer online programma’s gaat verkopen. 

Als je nu nog NIET structureel 5000,- omzet draait met jouw online programma, dan ben je meer dan welkom in onze Academy. Je leert namelijk exact hoe je dit realiseert.

En daarnaast… de kennis hebben is iets anders dan de kennis ook daadwerkelijk toepassen. Onze leeromgeving staat vol met praktische tutorials, voorbeelden en stappenplannen, waardoor het super easy is om nu wel resultaat te halen. 

Je krijgt overigens direct toegang tot alle modules, zodat je snel kunt doorpakken.

"Ik verkoop nu 4x zoveel online programma's"
~ Erna Snellen

Sinds het toepassen van Carlijn haar formule, verkoop ik 4 keer zoveel online programma ’s dan daarvoor. De inhoud is fantastisch en daarnaast is Carlijn een super fijne, down to earth coach die heel concreet it. Love it! Op vragen in de besloten omgeving maar ook tijdens de uitgebreide Q&A is Carlijn geduldig en volledig. Je hebt dus ook echt iets aan de feedback van haar en het team. Dankzij het programma heb ik concreet een funnel kunnen neerzetten met precies de stappen hoe ik deze met inrichten. Niet heel gek dan ook dat ik Carlijn al bij andere ondernemers, maar ook bij marketeers heb aanbevolen!
Erna Snellen - Praktijk Liefdespijn

Schrijf je in voor 4 oktober (de deuren sluiten daarna definitief) en ontvang:

Onbeperkt toegang tot de Freedom Business Academy met 12 modules en meer dan 45 lessen.

Bonus: Masterclasses van Ernst-Jan van de Conversie Club. In deze masterclass leer je precies hoe je meer verkopen uit je salespagina's haalt. Ernst-Jan doet onder andere de copywriting bij top online ondernemer Simone Levie en hij deelt zijn geheimen in deze masterclass.

Bonus: Masterclass Promo Secrets van Carlijn Ottens. In deze masterclass leer je hoe je in 4 uur per maand omzetpieken kunt creëren door het schrijven van e-mail campagnes voor jouw online programma.

Bonus: Masterclass van onderwijskundige Kimberley van Tol.

Bonus: 250,- korting.

De normale investering is 745,-.

Echter bedraagt de investering voor de Freedom Business Academy
nu slechts eenmalig 495,- of drie termijnen van 175,-.

Is deze Academy voor jou geschikt?

JA: Als je al een online programma en salesfunnel hebt neergezet, maar deze geen verkopen oplevert. Onze klanten ervaren na het volgen van de Academy dat ze eindelijk wel geld verdienen en zichzelf een fatsoenlijk salaris uit kunnen keren.

JA: Als je nog helemaal nieuw bent in het wereldje van de online programma's en salesfunnels en je het allemaal maar overweldigend vindt. Wij leren jou hoe je het op een simpele manier opzet, zonder veel technisch gedoe.

JA: Als je al veel marketingkennis hebt, maar het je alsnog niet lukt om de verkoop van jouw online programma winstgevend te maken. Er zijn zelfs businesscoaches en marketeers die de Academy volgen. Zij zeggen letterlijk: “Waarom het wiel opnieuw uit te vinden, als Carlijn de code al gekraakt heeft”.

NEE: De Academy is niet voor jou geschikt als je een webshop hebt met fysieke producten. Wij richten ons specifiek op de creatie en verkoop van online programma's.

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de Academy toch niks voor jou is? Dan krijg je, zonder vragen, het volledige bedrag terug op je rekening. Je loopt hierdoor dus geen enkel risico.

Dit zeggen anderen

“Carlijn is wat mij betreft echt DE expert op het gebied van online marketing. Niet alleen weet ze ontzettend veel van de inhoud en psychologie achter het verkopen van online programma’s, maar ze heeft ook de techniek helemaal onder de knie – en kan beiden ook nog eens supergoed uitleggen. Ik vond het erg fijn dat Carlijn ook de daadwerkelijke templates deelt van haar emails, salespage, etc. zodat je precies kunt zien welke elementen zij toepast en hoe. Voordat ik de samenwerking met Carlijn aanging verkocht ik mijn online programma (“Ontwikkel je eigen high-end online training”) met name organisch (via social media), maar het geeft rust om te weten dat er nu ook een systeem staat waarmee ik automatisch online programma’s verkoop, ook als ik even niet zichtbaar ben, op reis ben, of zelfs slaap!”

Kimberley van Tol

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Voor de Academy liep ik er tegenaan dat ik een beetje rondjes bleef zwemmen en niet zo goed wist hoe ik aan klanten kon komen. Dat frustreerde mij enorm, als ook dat ik aan mijn waarde ging twijfelen.

Dankzij de Academy staat de mijn bedrijf nu écht! Als intuïtief ondernemer merkte ik dat alles op papier wel kan kloppen, maar als de juiste energie er niet in zit, het gewoon niet werkt. Carlijn zorgde ervoor dat ik mijn aanbod versimpelde en aan de slag ging met advertenties en een e-mailfunnel. Tevens had ik de investering voor deze Academy binnen 1,5 maand terugverdiend! 

Jantine Oevering

Intuïtief life coach

Linda van Herwaarden

Gripeffect

“Ik wist, toen in begon met het bouwen van mijn online training, dat ik hulp nodig had. Ik ben expert op mijn gebied, maar marketing en sales is echt een vak apart. Ik heb best een tijdje gezocht naar een goede coach, maar toen ik de masterclass van Carlijn volgde wist ik meteen dat dit was wat ik zocht. No-nonsense, praktisch en een duidelijke structuur. 

In de FBA helpt Carlijn je van A tot Z m.b.t. het automatisch verkopen van je online trainingen, werkelijk alles komt aan bod. Het mooie is dat je precies in welke volgorde je kan werken door de opzet van de cursus. Dat geeft een gevoel van controle en grip en daar ben ik dol op.”


Ja, maar...

Je hoeft nog geen online programma te hebben (je leert in de FBA hoe je dit opzet), maar het belangrijkste is wel dat je de plannen hebt om een online programma te maken en dat je al een idee hebt wat het onderwerp van dit online programma wordt.

Je houdt gegarandeerd onbeperkt toegang. Dat betekent ook dat je nu kunt kopen, en de lessen later kunt volgen. Er zijn ook ondernemers die bijvoorbeeld de plannen hebben om in 2023 hun online programma te lanceren en nu alvast onze FBA aanschaffen.

Je krijgt direct toegang tot de 12 modules. Je moet zeker rekenen op 4 tot 8 uur per week. De vraag is vooral: hoe veel tijd kost het je als je zelf blijft aantobben met jouw online bedrijf?

Alle ondernemers die meedoen zijn voornamelijk dienstverleners zoals: voedingsdeskundigen, lifecoaches, business coaches, dietisten, marketing coaches, virtual assistents etc. 

Is jouw vraag nog niet beantwoord op deze pagina? Stuur ons dan even een mailtje op team@carlijnottens.nl. Wij denken graag met je mee of de FBA op dit moment de juiste stap voor je is.

In de cursus Funnel Secrets leer je een e-book funnel opzetten. In de FBA leer je alle facetten van het opzetten en opschalen van jouw online bedrijf. Denk aan: adverteren, e-mail marketing, Instagram marketing, campagnes draaien voor jouw online programma, financiële en marketing plannen maken. Alles komt aan bod in de FBA. Klik hier om het totale overzicht van alle lessen te zien van de FBA.

Ik weet genoeg! I'm in!! 🎉

Meld je aan via onderstaande button en je krijgt direct toegang

Scroll naar top