Lukt het je niet om genoeg klanten te krijgen? 

Ontdek het systeem wat jou een continue stroom van goedbetalende klanten oplevert, zodat jij kunt stoppen met aanmodderen en veel te hard werken voor weinig geld.

Herken je dit?

Je zit uren achter je laptop en doet 1001 dingen tegelijkertijd, maar nog steeds zonder resultaat.

Je mist focus. Je volgt veel webinars en downloadt e-books, maar je voelt je overweldigd door alle informatie. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt geen idee hoe je de vertaalslag kunt maken naar jouw bedrijf.

Je verlangt als ondernemer, zeker in tijden van Corona, naar stabiliteit en zekerheid van inkomen.

Iedere dag voel je weer de druk om iets te delen op social media. Het levert je alleen niet de resultaten waar je op hoopt.

Je blijft een beetje rondjes zwemmen, omdat je niet zo goed weet hoe je aan klanten kunt komen. Dat frustreert je enorm. Je gaat hierdoor zelfs twijfelen aan de waarde die je kunt leveren.

Je hebt het gevoel dat je klanten moet binnenhalen. Dat maakt je zenuwachtig en daardoor blokkeer je.

Je verlangt naar een passief inkomen, door de verkoop van een online cursus. Je hebt alleen geen idee waar te beginnen. Laat staat dat je weet hoe je een online cursus moet verkopen.

Je hebt geen zin in een lang coaching traject, maar je bent wel op zoek naar bewezen kennis om jouw business te laten groeien.


Zal ik je een geheim verklappen?

Je doet te veel. Veel te veel. Je hebt geen focus en daardoor lukt het je niet om bij je doel [een succesvolle online business, geen financiële zorgen en veel vrije tijd] te komen. 

En ik begrijp je heel goed. Er komt zoveel af als je startende ondernemer bent. Je verdient nog nauwelijks iets, dus je doet alles zelf. Ondertussen werk je de klok rond en heb je nog minder vrijheid dan toen je in loondienst zat. 

Maar toch heb je grote dromen en dit motiveert je om elke dag weer aan jouw business te werken. We kunnen de handen schudden, want ik heb lang in hetzelfde schuitje gezeten. In 2015 begon ik als broekkie aan het online ondernemerschap met mijn toemalige bedrijf BodieBoost (in de afslank niche). 

Ik had een grote droom, maar geen marketingkennis en geen groot budget. Toch is het me – na heel veel ploeteren – gelukt om inmiddels meerdere bedrijven succesvol te laten groeien. Daardoor kon ik in 2018 een prachtige wereldreis maken, terwijl mijn business doordraaide. We groeiden tijdens die reis naar 100.000,- jaaromzet. 

Maar anyway, dit gaat niet om mij, dit gaat om JOU.

Ik wil jou 2 jaar lang zoekwerk en frustratie besparen en daarom heb ik vandaag jouw ticket to (financial) freedom voor je klaar liggen. Ik wil je uitnodigen voor de e-course Freedom Funnel Secrets. 

Deze online cursus zorgt ervoor dat je een continue klantenstroom krijgt via de online kanalen, waardoor je kunt ondernemen vanuit rust en zekerheid. Je leert de exacte stappen die ik gezet heb om 100.000,- per jaar te draaien. Niet door keihard te werken, maar door jezelf te focussen op hetgeen wat voor groei zorgt. 

En dat zijn maar een paar dingen:

1 niche kiezen
1 productaanbod 
1 weggever 
1 Facebook advertentie
1 e-mail funnel
1 salespagina
1 social media kanaal (Instagram)

That’s it! Meer hoef je niet te doen om een meer dan voltijd salaris te verdienen met simpelweg doen wat je leuk vindt. 

Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat, ga je nooit een lekker salaris verdienen. Misschien stop je uiteindelijk wel met je bedrijf, omdat je veel te veel moeite moet doen om aan klanten te komen. Het geheim om wel door te breken met jouw bedrijf? Je moet iemand vinden die het pad al heeft bewandeld en die jou precies kan vertellen welke stappen je kunt zetten. 

"Tijdens mijn wereldreis draaide mijn online business gewoon door!"

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.
In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost. Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.
In dat jaar (2018) draaide ons bedrijf meer dan € 100.000,- omzet. En dat terwijl ik letterlijk mijn droom aan het leven was en maar een paar uur per dag werkte. 
Ik had eindelijk de ondernemersvrijheid bereikt waar ik lang van droomde. Tijdens deze reis werkte ik veel minder uren aan mijn bedrijf dan thuis en toch heb ik dit bedrijf dankzij de juiste focus succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 
Daarom help ik nu als Online Business Coach andere online ondernemers om een goed aanbod neer te zetten en op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.

Dan nog even over mijn proven track record, zodat je precies weet waar je met mij aan toe bent. Hoewel ik gemiddeld drie maanden per jaar reis heb ik de afgelopen jaren twee van mijn bedrijven naar een 5-figure maandomzet laten groeien. En die omzet haal ik door met de leukste klanten te werken. Deze voldoening en vrijheid gun ik jou ook.

Klaar met die overwhelm? Ik heb het pad voor je uitgestippeld. Let me guide you!

"Dankzij de hulp van Carlijn heb ik meer rust kunnen krijgen en kan ik met minder moeite gemakkelijker klanten en inkomsten genereren."
Leonie Olthof-Verkerk
Intuïtief Coach

E-course: Freedom Funnel Secrets

t.w.v. 397,- EUR

Het core-programma waarin je leert hoe je een winstgevende product- en salesfunnel opzet. Zodat je op dagelijkse basis aanmeldingen van nieuwe klanten en verkopen van online producten in je mailbox krijgt. Je weet hierdoor precies aan welke knoppen je moet draaien om succesvol je bedrijf te laten groeien.

Stappenplan Facebook Advertentie Strategie

t.w.v. 97,- EUR

In deze bonus vertel ik je precies hoe je kunt starten met adverteren op Facebook. Dit zorgt ervoor dat je op continue basis kwalitatieve leads en klanten gaat aantrekken. 

Template: Onweerstaanbare Salespagina

t.w.v. 97,- EUR

Ik geef je mijn templates van de best presterende salespagina’s zodat je hier tot wel vier keer meer verkopen uit gaat halen. Ik vertel je ook precies hoe je sterke teksten schrijft, zodat jouw aanbod een no-brainer wordt en mensen zonder te twijfelen afrekenen op jouw salespagina. 

Totale waarde: 591,- EUR

Doe nu mee voor geen 591 EUR maar...

Nu slechts eenmalig 297,- EUR

Wat brengt deze e-course jou?

Disclaimer 😉 

Deze e-course brengt jou een nieuwe verslaving. Namelijk het checken van je Mollie account waar de betalingen van je online verkopen binnenkomen. Het voelt bijna als magic als je ziet dat er weer online verkopen binnen zijn gekomen. En dat terwijl jij op het terras zit, een dagje naar de sauna bent of op vakantie bent.

Na het volgen van deze e-course weet jij precies hoe je jouw coachprogramma’s uitverkoopt, zonder te leuren voor klanten. Je zet een winstgevende product- en salesfunnel neer waar je jarenlang de vruchten gaat plukken. 

Deze e-course maakt jou een zekere en ontspannen ondernemer, die niet meer ‘hoopt’ op
nieuwe klanten, maar precies weet aan welke
knoppen je moet draaien.

Daarnaast wordt jouw inbox dagelijks gevuld met mailtjes van nieuwe online verkopen. Je gaat maanden TIJD besparen, omdat er een bewezen plan recht voor je licht. Je hoeft niks meer zelf uit te zoeken.

Work Less, Earn More! 

"Ik klik de pagina weg en ga het nog even zelf proberen"

Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Ik ga het nog even zelf proberen”. Mag ik je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen tot nu toe opgeleverd?

Als je niks doet dan loop je binnenkort achteraan of stop je misschien zelfs wel met je business. Ondernemen is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij vastberaden bent een succes te maken van jouw bedrijf en de juiste keuzes maakt… dan ziet het leven er over een jaar heel anders uit voor je.

Hieronder lees je de ervaringen van ondernemers met wie ik dezelfde kennis heb gedeeld als ik nu met jou ga doen in de e-course Freedom Funnel Secrets. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij. 


Ik kom in de praktijk twee type ondernemers tegen:

#1 De ondernemer die steeds dezelfde rondjes blijft zwemmen, niet durft te investeren en eigenlijk geen stap verder komt. Je saboteert jezelf keer op keer en je staat niet open voor hulp. De ‘zelf doen’ ondernemer. En nee ik ben ook niet heilig, het eerste jaar van mijn bedrijf behoorde ik tot deze categorie. Daarmee werkte ik mezelf bijna bankroet en in een burn-out. Oeps. 

#2 De ondernemer die durft te investeren, die zijn uitdagingen herkent én erkent en er volop mee aan de slag gaat. Die open staat voor hulp, die open staat om tóch die masterclass te geven ondanks dat het spannend is. Om tóch dat podium op te stappen. Om tóch dat nieuwe product te lanceren. Om tóch werk te gaan uitbesteden. Om tóch ontslag te nemen en 100% voor het ondernemerschap te gaan.

Als jij tot #2 wil behoren, dan nodig ik je uit voor de e-course Freedom Funnel Secrets en je ontdekt al mijn geheimen voor een winstgevende online business die ook doordraait als jij op vakantie bent. 

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

De e-course Freedom Funnel Secrets t.w.v. 397,-

Bonus: Stappenplan Facebook Advertentie Strategie t.w.v. 97,-

Bonus: Onweerstaanbare salespagina t.w.v. 97,-


Totaal: 591 euro

Je investeert geen 591 euro maar...

297 euro exclusief btw

Eenmalige investering exclusief btw

297
  • Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Gegarandeerd resultaat

Jouw nieuwe salesfunnel betaalt snel de mini-investering van deze e-course terug. Als je alles geïmplementeerd hebt en je haalt binnen 30 dagen GEEN klanten uit jouw salesfunnel, dan ontvang je het geld retour. Zonder kleine lettertjes of gedoe. Zo overtuigd ben ik dat dit voor jou gaat werken. 

Dit zeggen anderen

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik Carlijn haar strategie heb toegepast, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. Ik ben gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna heb ik mijn bestaande funnel geoptimaliseerd. Tijdens mijn zwangerschap, werkte ik minder uren. Toch draaide ik meer omzet.  Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

Lisette Ketelaar

Lifecoach

“Dankzij de strategie van Carlijn merk ik dat ik nu al meer aanvragen krijg. Het is heel fijn dat alles geautomatiseerd loopt, waardoor je zelf veel minder tijd kwijt bent aan klanten werven en die tijd aan andere dingen kunt besteden, zodat het je meer vrijheid oplevert. Ik twijfelde over de investering, maar daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik merk nu al dat ik meer aanvragen krijg dus de investering is het waard.


Ja, maar...

Levert je salesfunnel een continue stroom van klanten op en ervaar je daarom rust en zekerheid? Ja..? Dan weet ik niet waarom je deze pagina leest. 😉 Heb je zelf de eerste hand aan je salesfunnel gelegd, maar levert dit nog geen of te weinig klanten op? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan aan de slag om ook daadwerkelijk klanten uit je salesfunnel te halen. 

Jazeker! Dat werkt enorm. Een salesfunnel levert niet alleen mij maar ook vele klanten minimaal 10.000,- omzet per maand op. 

Ook als je geen verstand van techniek hebt, kun je een salesfunnel neerzetten. In de e-course vind je complete video’s waarin ik je de techniek uitleg. Het niet zo ingewikkeld als je denkt. 

Wil je écht groeien met je bedrijf? Of blijf je liever in deze benauwde situatie? Ik vermoed dat laatste, want je hebt deze pagina tot aan hier gelezen en hebt nog steeds niet weggeklikt. Bedenk je daarom eens wat er de komende periode gaat veranderen als je niets doet én wat er gaat veranderen als je nu wel de stap zet. Hoe zou je bedrijf er in beide gevallen over vier maanden uitzien?

Eén ding is zeker: je moet een keuze maken. En geloof mij, als je niets doet dan ervaar je over vier maanden nog steeds onrust en stress.

Ik spreek veel ondernemers die er net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Je behoudt minimaal 2 jaar toegang. Je kunt hem dus ook nu kopen en later volgen. Al raad ik je wel aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je dit systeem implementeert, des te sneller je echte vrijheid gaat ervaren.

Yep! Je krijgt een btw-factuur. Je kunt de btw als ondernemer terugvragen. 

Jazeker! Een salesfunnel zet je namelijk niet alleen in om je online cursussen te verkopen, maar ook om een continue stroom van klanten te creëren voor bijvoorbeeld je 1-1 diensten. 

Ik zou een budget van pak en beet 150 tot 200 euro reserveren om te gaan testen met Facebook advertenties. 

Ik maak gebruik van verschillende systemen. 

1. Active Campaign voor het automatiseren van je e-mails en het maken van je salesfunnels.
2. Woocommerce / Mollie als kassa systeem op je website.
3. WordPress om je website in te bouwen.
4. Learndash om je leeromgeving in te bouwen. Echter kan dit ook op andere goedkopere manieren, zoals je content op een afgeschermde pagina op je website zetten. 
Scroll naar top