Creëer echte vrijheid als coach dankzij een goedlopende online business

Ik help jou om op een eenvoudige manier klanten naar je toe te trekken. Niet door meer uren te maken, maar door je bedrijf slim in te richten. Hierdoor creëer jij financiële zekerheid, veiligheid en rust. Zodat je echt kunt genieten van het ondernemen en het leven.  Niet pas over 5 jaar, maar NU.

Zet de eerste stap met mijn gratis e-book ‘Meer Klanten in 6 stappen’ 

carlijn ottens
carlijn ottens
Stop
met keihard werken...

Je bent coach en je werkt op dit moment hard om je bedrijf draaiende te houden. Keihard. Het is jouw missie om mensen te helpen, daar word je gelukkig van. Maar ergens voel je ook een grote onrust. Er komt zoveel op je af in het ondernemerschap, dat je de klok rond werkt. Daardoor sta je continu onder spanning. Bijna dagelijks denk je “Ga ik het deze maand weer redden om genoeg te verdienen?”.

Ondernemer ben je voor de vrijheid, maar de realiteit is anders. Houd jij jezelf zoet met de gedachte dat je nog ‘even hard moet werken’… en dat je daarna de vruchten kunt plukken? Ben eens eerlijk; hoe lang roep je dit nu al tegen jezelf?

Je verlangt naar het moment waarop je niet alleen voldoening ervaart van alle mensen die je helpt met je bedrijf, maar dat je ook de vrijheid en de financiële middelen hebt om het leven van je dromen te leiden. Zodat je meer tijd door kunt brengen met je gezin, of om de wereld te ontdekken en op reis te gaan.

Terwijl jij maar blijft aanrommelen en veel te hard werkt zonder resultaat… Helpt ondertussen iemand anders jouw klanten en is die vrijheid nog een droom.

Tijd voor verandering.  

carlijn ottens
Over Carlijn

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost. Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis. 

Ik had eindelijk de ondernemersvrijheid bereikt waar ik lang van droomde. Tijdens deze reis werkte ik veel minder uren aan mijn bedrijf dan thuis en toch heb ik dit bedrijf dankzij de juiste focus succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 

Daarom help ik nu als Marketing & Business Coach andere coaches om een goed aanbod neer te zetten en op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.

Deze ondernemers gingen je voor

Marleen Bosmann

Vitaliteitscoach

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Carlijn denkt strategisch met je mee en komt uit zichzelf met ideeën. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Samenwerken met Carlijn ervaar ik als een doorbraak in mijn business, omdat ze me in alle vlakken heeft ondersteund waardoor ik kon groeien. Zowel strategisch en uitvoerend, maar ook mentaal! Ze werkt snel, is betrouwbaar en altijd vrolijk, door haar is online ondernemerschap een feestje! Ze denkt echt mee met je en is heel erg betrokken, en goed bereikbaar. Ze wist precies wat ze moest zeggen op moeilijke momenten en gaf me altijd heeft veel vertrouwen in mezelf. Ik vind het fijn dat ze me ook echt begrijpt vanuit haar eigen ervaring als onderneemster. Wat onze samenwerking opgeleverd heeft? Meer geld! Want door heel veel taken uit handen te geven aan haar had ik meer tijd voor coachingklanten. En daar word ik een stuk gelukkiger van.”

review safiya slimani

Safiya Slimani

Spirit business coach

Download het gratis e-book Meer Klanten

Het stappenplan voor coaches die eenvoudig klanten willen werven.

Scroll naar top