Stop jij dagelijks veel tijd in Instagram, maar voelt het enorm als trekken om aan nieuwe klanten te komen?

Doe mee aan de e-course: 'Met gemak verkopen op Instagram'

“Binnen 2 weken had ik 2 extra cursussen en een traject verkocht. Dat is 2450,- extra omzet! En dat terwijl ik dacht dat ik op zoek moest naar nieuwe volgers, omdat mijn lijst ‘verzadigd’ was.”

Je staat ‘s morgens op en je begint met scrollen door Instagram. Al scrollend kom je langs de foto’s van Anneke. “Jeetje wat een goede post en dan ook al 18 reacties, hoe krijgt ze dat toch voor elkaar. Ik wilde dat ik zulke sterke content kon bedenken, maar er komt niks uit mijn vingers”. 

Vervolgens zie je een story van Lotte. Hmm ze heeft weer 23 online programma’s verkocht. Je denkt alleen maar: “Waarom lukt het mij niet om aan klanten te komen via Insta?

Ah leuk, er heeft wel iemand gereageerd op je stories van gisteren. Zo te zien is ze helemaal je ideale klant. Je knoopt een praatje aan, maar al snel vlakt het gesprek weer af. Een aanbod doen durf je niet, want dan voel je jezelf te salesy.

Anderhalf uur later stap je uit bed. Lichtelijk gepikeerd, want hoeveel effort je ook stopt in Instagram: tot nu toe kost het je alleen maar tijd en frustratie. 

Was er maar iemand die mij stap voor stap kon vertellen hoe ik binnen no-time leer verkopen via Instagram. Zonder schaamte, met zelfvertrouwen.  

Maar terwijl jij maar eindeloos blijft scrollen…

Blijf je jezelf vergelijken met andere en daalt je zelfvertrouwen. Waardoor je niet durft te verkopen.

Durf je niet over die drempel heen te stappen om echt authentiek zichtbaar te worden;

Blijft je bedrijf een hobby in plaats van een succesvolle online business.

Tijd voor verandering.

Doe mee aan de e-course 'Met Gemak Verkopen via Instagram'

Speciaal voor dienstverlenende ondernemers zoals coaches en experts, die meer online programma’s willen verkopen.

Normaal 97 EUR maar...

Nu slechts eenmalig 35,- EUR

Dit ga je leren:

Hoe je meer gaat verkopen, zonder continu zichtbaar te zijn.

Hoe je een content-machine wordt. Ja, ook als je nu telkens blokkeert wanneer je social media posts wilt schrijven.

Hoe je jouw ideale klant bereikt op Instagram. Klanten waar je energie van krijgt en die niet moeilijk doen om de investering.

Hoe je succesvolle promo's draait, zonder duizenden volgers te hebben.

Hoe je klanten werft via de DM, zonder het gevoel te hebben dat je super 'verkoperig' overkomt.

Je krijgt toegang tot de modules:

Je behoudt 2 jaar toegang, dus je kunt het in eigen tijd en tempo volgen.

Gratis bonussen

Social Content Cheat Sheet

“Ik heb geen inspiratie” is vanaf nu verleden tijd. Ik deel mijn content piramide en de hacks waardoor jij altijd voldoende inspiratie hebt voor jouw social media content. 

t.w.v. 25,- EUR

Promo Formule

In oktober draaiden we een promo voor een van onze cursussen, waarbij we binnen 5 dagen 60 nieuwe klanten wierven. In deze casestudy laat ik je mee door de precieze stappen die we hiervoor gezet hebben. Zodat jij deze strategie kunt ‘copy-pasten’ en dezelfde resultaten kunt behalen. 

t.w.v. 147,- EUR

Instagram DM sales script

Met dit sales script zorg je ervoor dat de gesprekken in de DM niet meer ‘doodlopen’, maar dat je hier een continue stroom van klanten uithaalt. Je weet precies wat je moet zeggen om mensen te converteren naar klant, op een manier die niet salesy voelt. 

t.w.v. 47,- EUR

Totale waarde: 316,- EUR

Doe nu mee voor geen 316 EUR maar...

Nu slechts eenmalig 35,- EUR

Dit zijn de resultaten van de andere deelnemers:

 

De stappen uit deze e-course deel ik normaal alleen in mijn Freedom Business Academy deelnemers (waarvoor de investering 3495,- euro is). Echter zijn de resultaten echt mindblowing als mijn deelnemers hiermee aan de slag gaan. Deze video’s zijn goud waard en daarom heb ik besloten ze ook los voor een mini-investering van 35,- euro aan te bieden. 

Scroll naar top