Freedom Business Academy 

Laat binnen 6 maanden succesvol jouw online bedrijf groeien, door de automatische verkoop van jouw online programma(s).

Voor coaches en dienstverleners die verlangen naar een lege agenda, passief inkomen en een bedrijf dat voor hen werkt in plaats van andersom.

Werk je op dit moment keihard en verlang je naar meer tijd, geld en vrijheid?

De afgelopen jaren heb ik veel coaches en dienstverleners zoals Virtual Assistants om me heen keihard zien werken. 

Af en toe liep ik rond met het idee dat ik een groot geheim had, waar niemand vanaf wist. Of waar niemand vanaf wilde weten…

En dat geheim is dat je leven zoveel gemakkelijker kan worden als je niet meer non-stop hoeft te werken om geld te verdienen.

De meeste coaches en dienstverleners verdienen geen geld als ze niet werken. Je voelt dus altijd de druk om uren te maken. 

Ga je op vakantie? 

Dan verdien je niks.

Ben je even druk met je kids en heb je nauwelijks tijd om te werken? 

Dan verdien je niks.

Daarnaast puilt je agenda uit en loop je tegen een plafond aan wat betreft inkomen. Je kunt niet nog meer werken en je prijzen verder verhogen zet ook geen zoden aan de dijk. Dit is niet waarvoor je ondernemer bent geworden. 

Toen kwam er ook nog Corona…

Je bent nog harder gaan werken dan voorheen, want stel je voor dat de klantenstroom straks zou stilvallen en dat je je inkomsten zou verliezen. Waar kun je dan op terugvallen? 

Door deze angst neem je elke klant aan die je kunt krijgen. 

Je verdient een prima inkomen, maar je moet er hard voor werken. Heel hard. 

Terwijl jij veel te hard werkt, zijn er ook ondernemers die de sprong wel durven te wagen. Zij bouwen aan hun eigen asset (systeem) waardoor hun online programma’s op de automatische piloot verkocht worden.  

Oftewel zij implementeren de Freedom Funnel methode™.

Sinds ik deze methode toepas, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. Tijdens mijn zwangerschap werkte ik minder uren en toch draaide ik meer omzet.
Marleen Bosmann
www.foodilove.nl
Designer

"Tijdens mijn wereldreis draaide mijn online business gewoon door!"

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. 

Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost (= in de afslankniche). Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.

De afgelopen jaren bouwde ik meerdere succesvolle online bedrijven op. Ik verkoop in deze bedrijven jaarlijks meer dan 2000 online programma’s via mijn Freedom Funnel methode™ . 

Ook wist ik dankzij deze methode mijn huidige bedrijf binnen 1,5 jaar op te schalen naar 25.000,- EUR maandomzet. Zonder duizenden volgers en zonder bomvolle agenda.

Als je de code gekraakt hebt, kun je eindeloos opschalen. Hoe je dit doet, leren wij jou graag in deze Academy.

 

Dit is wat de Freedom Business Academy inhoudt

Leeromgeving

Q&A met Carlijn

24/5 support

Je krijgt tijdens de Freedom Business Academy alle kennis, skills en tools aangereikt om een succesvolle online business op te zetten en te laten groeien.  Dit programma is zowel voor ondernemers die from scratch binnen als ondernemers die al jarenlang 1-1 werken en dit (deels) willen vervangen door de passieve inkomsten hun van online programma’s.

Onze Freedom Funnel Methode™ staat voor eenvoudig ondernemen, focus en niet meer doen dan nodig is. We hanteren dan ook een no fluff policy en delen geen informatie met je waar je na verder niets meer mee doet. Want als je échte vrijheid wilt creëren moet je je business zo simpel mogelijk houden.

 

De online leeromgeving bestaat uit deze modules:

1. Droomdoel

Stap 1: jouw droomdoel heel helder krijgen. Je droomt al groot, groter, grootst: nu gaan we ervoor zorgen dat jouw droomleven realiteit wordt.

2. Positionering

Hoe onderscheid je jouw business van concullega’s die, ogenschijnlijk, hetzelfde doen als jij? Door een sterke positionering. Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat klanten voor jou in de rij staan.

3. Ideale klant

Je ideale klant kiezen is één van de belangrijkste stappen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In deze derde module kies jij met welke klanten jij het allerliefste werkt. Goedbetalende klanten waar je energie van krijgt.

4. Customer Journey

Met een uitgestippelde customer journey zorg je dat klanten automatisch bij jou terecht komen en daarna makkelijk doorstromen van het ene naar het andere product. 

5. Maak je online programma

Hoe zet je een online programma op? Hoe zorg je dat de deelnemers ook daadwerkelijk resultaat behalen met jouw online programma? Welke leeromgeving kies je? En hoe bepaal je de inhoud van je online programma. Dat is wat je leert in deze module.

6. Weggevers

In deze module ga je aan de slag met een onweerstaanbare weggever zoals een e-book of een webinar. We zorgen ervoor dat het massaal gedownload wordt en dat het ook daadwerkelijk een waterval aan online verkopen oplevert.

7. Website en leeromgeving

In deze module leer je waar een website aan moet voldoen om van bezoekers goedbetalende klanten te maken. Je leert o.a. salespagina’s schrijven die tot wel 4x meer klanten opleveren. Ook leer je welke technische systemen je nodig hebt voor het bouwen van jouw online programma.

8. Salesfunnel

Deze module leert je exacte hoe je een automatische stroom van klanten werft voor jouw online programma. Je leert precies aan welke knoppen je moet draaien om jouw funnel op te schalen naar 10.000,- maandomzet.

9. Adverteren 

De snelste manier om te groeien is door Facebook en Instagram advertenties in te zetten. Je leert precies hoe je winstgevende advertentie campagnes opzet en opschaalt zodat jouw online programma’s automatisch verkocht worden.

10. E-mail marketing

Money is in the list. In deze module leer je hoe je winstgevende e-mail campagnes opzetten die voor een passief inkomen zorgen.

11. Financieel plan

Na het volgen van deze module is het geen ‘toevalstreffer’ meer dat je een online programma verkoopt. Je weet namelijk precies aan welke knoppen je moet draaien om een bepaalde omzet te draaien dankzij bijvoorbeeld jouw e-book of webinar-funnel. 

12. Instagram

Je leert content creëren die volgers omzet in klanten voor jouw online programma’s. Daarnaast leer je hoe je succesvolle promo’s draait, waardoor de kassa blijft rinkelen.

Maandelijkse Q&A's met Carlijn

Elke maand zullen er twee Q&A’s zijn met Carlijn. In totaal heb je dus toegang tot 12 sessies. Deze calls zijn via Zoom en er wordt ook een opname gemaakt, zodat je deze later terug kunt kijken. Je kunt op voorhand vragen of documenten voor feedback insturen. Carlijn maakt een selectie uit de inzendingen en zal deze persoonlijk behandelen tijdens de call.

Ook zullen er per call 5 hotseats zijn. Word je uitgekozen voor deze hotseat, dan krijg je de kans om tijdens deze call met Carlijn te sparren over jouw strategische vraagstukken. Dan kan bijvoorbeeld zijn over de lanceringsstrategie van jouw online programma, het bepalen van je prijzen of de strategie van jouw salesfunnel.

24/5 support: Altijd jouw coaches onder speed dial

Carlijn-Ottens-By-Joy-Photography-MEDIUM-4

Alieke Pol & Mylène Bouwman

Onze FBA-coaches Alieke en Mylene staan van maandag tot en met vrijdag voor jou klaar in onze besloten community. Deze dames zijn experts op het gebied van salesfunnels en Facebook adverteren. Je kunt hier dagelijks terecht voor het stellen van vragen over bijvoorbeeld jouw Facebook advertenties, e-mail funnel of productaanbod. Op die manier sta je er niet alleen voor en kun je snel doorpakken. 

Wat levert de academy jou op?

Na het volgen van deze Freedom Business Academy verkoop jij automatisch online programma’s. Hierdoor kun je stoppen met je baan in loondienst of minderen met jouw een-op-een diensten. Je hebt namelijk een bedrijf gebouwd, welke voor jou werkt. Je agenda is leeg en je kunt elke dag zelf kiezen hoe jij je dagen indeelt. Daarnaast heb je het fundament gebouwd waarmee je verder door kunt groeien naar 10k+ per maand. Je voelt je relaxed, omdat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien om dit te realiseren. 

Disclaimer: je krijgt een verslaving aan het checken van de Mollie-app. 😉

De Academy is ALLEEN geschikt voor jou als:

Je weet wat jouw expertise is.

Je een daadkrachtige coach of expert bent.

Je een praktische, resultaatgerichte houding hebt. Onze aanpak is nuchter, strategisch en to the point. Dit moet bij je passen.

Je met jouw bedrijf de wereld een stukje mooier wilt maken en je een enorme drive hebt om jouw missie uit te dragen

Dus de Academy is NIET voor jou geschikt als

Je een webshop eigenaar bent en fysieke producten verkoopt

Je nog geen idee hebt wat jouw expertise is

Je werkt op basis van het universum in plaats van strategisch en cijfermatig. Onze aanpak is nuchter, to the point en zeer strategisch. Dit moet bij je passen.

Je snel geld wil verdienen met je bedrijf in plaats van mensen met een goede intentie helpen

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

De Freedom Business Academy met 12 modules en meer dan 45 lessen t.w.v. 3995 euro

Zes maanden toegang tot de besloten Freedom Business Community waar je dagelijks terecht kunt met jouw vragen t.w.v. 1995,- euro

Twaalf live Q&A's via Zoom met Carlijn Ottens t.w.v. 1695,- euro

Toegang tot een netwerk gelijkgestemde ondernemers, zodat je fijne business vriendinnen en nieuwe klanten gaat vinden. Ondernemen is hierdoor geen eenzame bezigheid meer. t.w.v. onbetaalbaar

Totale waarde: 7685 euro

Normaal beschikbaar voor 595,- euro per maand.
(6 maandelijkse termijnen)

Ik ken mijn klanten en ik weet dat je nu denkt: “Poeh dat is wel een hoop geld hoor”. 

Maar stel jezelf eens de volgende vragen:

Als deze academy je precies leert hoe je iedere dag 3-4 uur bespaart, omdat je niet meer afhankelijk bent van je 1-1 diensten, maar een schaalbaar online productaanbod hebt wat ook daadwerkelijk verkocht wordt – Is dat 595,- per maand waard? 

Als je het fundament legt waarmee je verder kunt groeien tot 10.000,- omzet per maand via jouw online programma’s, zonder daar nog meer uren voor te maken – is dat 595,- per maand waard? 

Als je je baan in loondienst kunt opzeggen of minder afhankelijk wordt van jouw 1-1 diensten, omdat je dankzij de verkoop van jouw online programma een lekker salaris naar jezelf kunt uitkeren – is dat 595,- per maand waard?

IMG_1821 (1)

Termijnbetaling - 6 termijnen

595 Eenmalig
  • 12 Q&A's met Carlijn
  • 6 maanden onbeperkt support via de besloten community
  • Toegang tot de leeromgeving met 12 modules en meer dan 45 lessen.

Of kies voor een directe betaling van 3495,-. ex btw. Klik hier om je in te schrijven.

Onze programma’s zijn al door honderden deelnemers succesvol doorlopen. Wij kunnen dus met grote zekerheid zeggen dat dit programma je naar jouw financiële groei doelstelling en vrijheid gaat helpen. 

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

DAN BIEDEN WIJ 100% NIET GOED, GELD TERUG!

Als je na 14 dagen niet tevreden bent, en je hebt gebruik gemaakt van de support in de community, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven.

Dit zeggen anderen

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Voor de Academy liep ik er tegenaan dat ik een beetje rondjes bleef zwemmen en niet zo goed wist hoe ik aan klanten kon komen. Dat frustreerde mij enorm, als ook dat ik aan mijn waarde ging twijfelen.

Dankzij de Academy staat de mijn bedrijf nu écht! Als intuïtief ondernemer merkte ik dat alles op papier wel kan kloppen, maar als de juiste energie er niet in zit, het gewoon niet werkt. Carlijn zorgde ervoor dat ik mijn aanbod versimpelde en aan de slag ging met advertenties en een e-mailfunnel. Tevens had ik de investering voor het coachtraject binnen 1,5 maand terugverdiend! Het is heel fijn om met Carlijn en haar team samen te werken en ze legt alles duidelijk, helder en praktisch uit.

Jantine Oevering

Intuïtief life coach

Suzanne van Duijn

www.vrijemeid.nl

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik geen grip had op mijn flow van klanten. Ik wist ook niet goed hoe ik van mijn volgers klanten kon maken. Ik had weinig verstand van sales pagina’s, mail funnels en ook niet van adverteren. Carlijn is heel erg concreet, geen zweverig gedoe maar keiharde cijfers.

Ik heb in korte tijd mijn funnel, salespagina en e-course gemaakt! Daarnaast heb ik een strategie opgezet voor de lancering en de verdere marketing en sales. Dat resulteerde in 50 verkopen bij de lancering en nu doorlopende sales. Dat was precies wat ik wilde! Ik zou Carlijn zeker aanraden aan iedereen die concreet advies en hulp nodig heeft op het gebied van marketing en sales.“

“FBA is een geniaal programma. Kristalhelder in de methode en het leggen van een solide basis voor het aanbieden van online programma’s. 
Voorheen bood ik verrassingsreizen op Bali aan (solo retreats). Door de situatie van de wereld werd dit onmogelijk en in mijn zoektocht naar alternatieven om mijn bedrijf niet te laten verdampen kwam Carlijn op het juiste moment in beeld. Door het online programma aanbod heb ik mijn bedrijf dynamischer en onafhankelijker weten te maken. De betrokkenheid van Mylène, Alieke en Carlijn was precies goed om focus te houden. Daarnaast konden ze me op de juiste momenten rechttrekken en voorzien van nieuwe perspectieven en wezen ze me op kansen! Thanks team, jullie zijn goud waard!”

Janneke Dijkhuis

Owner mindfulsurprise.com


Ja, maar...

Je hoeft nog geen online programma te hebben (je leert in de FBA hoe je dit opzet), maar het belangrijkste is wel dat je de plannen hebt om een online programma te maken en dat je al een idee hebt wat het onderwerp van dit online programma wordt.

Je krijgt toegang tot 12 modules. Iedere maandag komt er een nieuwe videoles van ongeveer 30 minuten tot 1 uur beschikbaar. Je moet zeker rekenen op 4 tot 8 uur per week. De vraag is vooral: hoe veel tijd kost het je als je zelf blijft aantobben met jouw online bedrijf?

Draai je al meer dan 5000,- omzet per maand met de verkoop van jouw online programma? Yes? Dan kun je deze pagina wegklikken. Nee? Lees dan even verder. De valkuil waar veel ondernemers namelijk instappen, is dat ze denken dat het alleen om het neerzetten van een ideale klant, programma en salesfunnel gaat. Sorry, maar ik moet je heel hard wakker schudden. De uitdaging zit hem namelijk niet in het neerzetten, maar in het winstgevend maken. In het GELD gaan verdienen met je bedrijf. Klanten krijgen. Omzet maken. Leren verkopen en ondernemen. En dat is precies wat wij gaan doen tijdens de Freedom Business Academy.
 
Je investeert namelijk niet in de 50 lessen en dagelijkse begeleiding. Je investeert dit bedrag om ervoor te zorgen dat je over 6 maanden een goedlopend online bedrijf hebt met een automatische stroom van verkopen voor jouw online programma(s) waardoor je jezelf meer vrijspeelt.
 
Op deze manier / denkwijze bepaal ik zelf ook altijd of ik investeringen doe.
 
Dus de belangrijkste vraag voor jezelf om te beantwoorden: Wil je over 6 maanden op bovenstaand punt staan en heb je zowel het vertrouwen in jezelf als in ons. If yes: go for it. Zo niet: dan zou ik het niet doen.

Misschien denk jij nu: “Ik kom terug zodra ik het geld heb verdiend.” Besef dat dit de grootste valkuil is van elke ondernemer.

En ik ben niet heilig – in 2015 stond ik in jouw schoenen. Echter verdiende ik door deze denkwijze geen cent, omdat ik simpelweg niet wist hoe marketing en sales werkten. Dankzij de investering in een soortgelijk programma groeide ik binnen 3 maanden van een salaris van 600,- naar een salaris van 2500,- toe. 

De investering voor deze academy bedraagt 3495,-. Daarvoor hoef je slechts 35 cursussen van 100,- te verkopen om het terug te verdienen. Of 3-4 cursussen van 1000,-.

Ik leer je precies hoe je tot wel 10.000,- omzet per maand kunt behalen. 

Stel jezelf nu nogmaals de vraag. Is de kennis en begeleiding om naar 10.000,- per maand te groeien je een investering van eenmalig 3495,- waard?

Maak de rekensom nu zelf maar wat het je kost als je nu nog maandenlang zelf aan gaat rommelen.

Alle ondernemers die meedoen zijn voornamelijk dienstverleners zoals: voedingsdeskundigen, lifecoaches, business coaches, dietisten, marketing coaches, virtual assistents etc. 

Je krijgt 6 maanden onbeperkt support van mijn team van marketing en sales experts. De support vindt plaats op het platform circle.so. Dit is een zeer overzichtelijk community platform welke alleen toegankelijk is voor de deelnemers van deze academy. Je kunt daar heel eenvoudig vragen stellen aan mijn team. Je plaatst een berichtje en zodra mijn team hierop heeft gereageerd, ontvang je automatisch een mailtje. Van maandag tot en met vrijdag krijg je binnen 24 uur een reactie. Je kunt hier bijvoorbeeld met onze coaches sparren over je ideale klant, productaanbod of advertenties. Zo sta je er niet alleen voor. 
 
 

Elke laatste vrijdag van de maand zal er van 11:00u tot 12:00u een Q&A sessie zijn met Carlijn.

Deze call is via Zoom en er wordt ook een opname gemaakt, zodat je deze later terug kunt kijken. Je kunt op voorhand vragen of documenten voor feedback insturen. Carlijn maakt een selectie uit de inzendingen en zal deze behandelen tijdens de Q&A.

Ook zullen er per call minimaal 5 hotseats zijn. Wordt je uitgekozen voor deze hotseat, dan krijg je de kans om tijdens deze call met Carlijn te sparren over jouw strategische vraagstukken. Dan kan bijvoorbeeld zijn over de lanceringsstrategie van jouw online programma, het bepalen van je prijzen of de strategie van jouw salesfunnel.

Je behoudt 6 maanden toegang tot de community met support. En je behoudt 2 jaar toegang tot het lesmateriaal in de leeromgeving.

Scroll naar top