Freedom Business Academy 

Creëer een automatische klantenstroom voor jouw online programma’s met de Freedom Funnel methode™. 

Speciaal voor coaches en dienstverleners die verlangen naar een lege agenda en passief inkomen.

Werk je op dit moment keihard en verlang je naar meer tijd, geld en vrijheid?

De afgelopen jaren heb ik veel coaches en dienstverleners om me heen keihard zien werken. 

Af en toe liep ik rond met het idee dat ik een groot geheim had, waar niemand vanaf wist. Of waar niemand vanaf wilde weten…

En dat geheim is dat je leven zoveel gemakkelijker kan worden als je niet meer non-stop hoeft te werken om geld te verdienen.

De meeste coaches en dienstverleners verdienen geen geld als ze niet werken. Je voelt dus altijd de druk om uren te maken. 

Ga je op vakantie? 

Dan verdien je niks.

Ben je even druk met je kids en heb je nauwelijks tijd om te werken? 

Dan verdien je niks.

Toen kwam er ook nog Corona…

Je bent nog harder gaan werken dan voorheen, want stel je voor dat de klantenstroom straks zou stilvallen en dat je je inkomsten zou verliezen. Waar kun je dan op terugvallen? 

Door deze angst neem je elke klant aan die je kunt krijgen. 

Je verdient een prima inkomen, maar je moet er hard voor werken. Heel hard. 

Terwijl jij veel te hard werkt, zijn er ook ondernemers die de sprong wel durven te wagen. Zij bouwen aan hun eigen asset (systeem) waardoor hun online programma’s op de automatische piloot verkocht worden.  

Oftewel zij implementeren de Freedom Funnel methode™.

Kies je
niche

Customer Journey

Freebies

Sales
Funnel

Organisch groeien

Betaald groeien

Deze methode zorgt er in een zes stappen voor dat je een waterval aan verkopen krijgt. Dag in, dag uit.

Als coach of dienstverlener heb jij waardevolle kennis in je hoofd zitten. En zelfs als je nu denkt: “Ja, maar, is mijn kennis dan wel echt zo waardevol…want tot nu toe verkoopt mijn online programma voor geen meter” JA! Jouw kennis is waardevol. Je moet alleen wel weten hoe je het aan de man moet brengen. 

Als je anders wilt, zul je anders moeten handelen.

Take massive action zoals Tony Robbins zegt.

Stel je voor dat je niet meer financieel afhankelijk bent van je uurtje-factuurtje opdrachten of 1-1 trajecten.

Stel je voor dat je doorlopend online programma’s verkoopt.  Zonder daarvoor de hele dag te leuren om klanten op social media. En dat deze stroom van inkomsten wellicht (een deel van) jouw 1-1 trajecten kan vervangen. 

“Dit klinkt te mooi om waar te zijn Carlijn.” 

Yep, ik realiseer me goed dat dit te mooi klinkt om waar te zijn. Maar er zijn vele coaches en dienstverleners in Nederland die dit soort resultaten behalen. Ik geloof heilig dat als een ander het kan, jij het ook kunt. 

Kijk bijvoorbeeld naar mijn klanten

Dankzij het programma heb ik nu een business die 5 cijfers draait in maandelijkse omzet en dat binnen 1 jaar in mijn bedrijf.
Mieke Kuilman
www.socialsalesacademy.nl
Miekekuilman.nl
Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. Tijdens mijn zwangerschap werkte ik minder uren en toch draaide ik meer omzet.
Marleen Bosmann
www.foodilove.nl
Designer
Ik heb mijn funnel, salespagina en e-course gemaakt! Daarna heb ik een strategie opgezet voor de lancering van mijn e-course. Dat resulteerde in 50 verkopen en nu doorlopende sales. Dat was precies wat ik wilde!
Suzanne van Duijn
www.vrijemeid.nl
Designer

Dit gebeurt er wanneer je de Freedom Business Academy gaat volgen. Jij kunt dit ook! 

"Tijdens mijn wereldreis draaide mijn online business gewoon door!"

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. 

Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost (= in de afslankniche). Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.

De afgelopen jaren bouwde ik meerdere succesvolle online bedrijven op. Ik verkoop in deze bedrijven jaarlijks meer dan 2000 online programma’s via mijn Freedom Funnel methode™ . 

Ook wist ik dankzij deze methode mijn huidige bedrijf binnen 1,5 jaar op te schalen naar 25.000,- EUR maandomzet. Zonder duizenden volgers en zonder bomvolle agenda.

Als je de code gekraakt hebt, kun je eindeloos opschalen. Hoe je dit doet, leren wij jou graag in deze Academy.

 

Dit is wat de Freedom Business Academy inhoudt

Leeromgeving

Q&A met Carlijn

24/5 support

Je krijgt tijdens de Freedom Business Academy alle kennis, skills en tools aangereikt om het systeem op te zetten wat voor een dagelijkse verkoop van jouw online programma’s gaat zorgen.  Heb je nog geen online programma? Geen probleem! Ook dit leer in je in deze academy. 

Onze Freedom Funnel Methode™ staat voor eenvoudig ondernemen, focus en niet meer doen dan nodig is. We hanteren dan ook een no fluff policy en delen geen informatie met je waar je na verder niets meer mee doet. Want als je échte vrijheid wilt creëren moet je je business zo simpel mogelijk houden.

 

De online leeromgeving bestaat uit deze modules:

1. Droomdoel

Stap 1: jouw droomdoel heel helder krijgen. Je droomt al groot, groter, grootst: nu gaan we ervoor zorgen dat jouw droomleven realiteit wordt.

2. Positionering

Hoe onderscheid je jouw business van concullega’s die, ogenschijnlijk, hetzelfde doen als jij? Door een sterke positionering. Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat klanten voor jou in de rij staan.

3. Ideale klant

Je ideale klant kiezen is één van de belangrijkste stappen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In deze derde module kies jij met welke klanten jij het allerliefste werkt. Goedbetalende klanten waar je energie van krijgt.

4. Customer Journey

Met een uitgestippelde customer journey zorg je dat klanten automatisch bij jou terecht komen en daarna makkelijk doorstromen van het ene naar het andere product. 

5. Maak je online programma

Hoe zet je een online programma op? Hoe zorg je dat de deelnemers ook daadwerkelijk resultaat behalen met jouw online programma? Welke leeromgeving kies je? En hoe bepaal je de inhoud van je online programma. Dat is wat je leert in deze module.

6. Weggevers

In deze module ga je aan de slag met een onweerstaanbare weggever zoals een e-book of een webinar. We zorgen ervoor dat het massaal gedownload wordt en dat het ook daadwerkelijk een waterval aan online verkopen oplevert.

7. Website en leeromgeving

In deze module leer je waar een website aan moet voldoen om van bezoekers goedbetalende klanten te maken. Je leert o.a. salespagina’s schrijven die tot wel 4x meer klanten opleveren. Ook leer je welke technische systemen je nodig hebt voor het bouwen van jouw online programma.

8. Salesfunnel

Deze module leert je exacte hoe je een automatische stroom van klanten werft voor jouw online programma. Je leert precies aan welke knoppen je moet draaien om jouw funnel op te schalen naar 10.000,- maandomzet.

9. Adverteren 

De snelste manier om te groeien is door Facebook en Instagram advertenties in te zetten. Je leert precies hoe je winstgevende advertentie campagnes opzet en opschaalt zodat jouw online programma’s automatisch verkocht worden.

10. E-mail marketing

Money is in the list. In deze module leer je hoe je winstgevende e-mail campagnes opzetten die voor een passief inkomen zorgen.

11. Financieel plan

Na het volgen van deze module is het geen ‘toevalstreffer’ meer dat je een online programma verkoopt. Je weet namelijk precies aan welke knoppen je moet draaien om een bepaalde omzet te draaien dankzij bijvoorbeeld jouw e-book of webinar-funnel. 

12. Instagram

Je leert content creëren die volgers omzet in klanten voor jouw online programma’s. Daarnaast leer je hoe je succesvolle promo’s draait, waardoor de kassa blijft rinkelen.

Maandelijkse Q&A met Carlijn

Elke laatste donderdag van de maand zal er van 10:00u tot 11:00u een Q&A zijn met Carlijn. Deze call is via Zoom en er wordt ook een opname gemaakt, zodat je deze later terug kunt kijken. Je kunt op voorhand vragen of documenten voor feedback insturen. Carlijn maakt een selectie uit de inzendingen en zal deze persoonlijk behandelen tijdens de call.

Ook zullen er per call 5 hotseats zijn. Word je uitgekozen voor deze hotseat, dan krijg je de kans om tijdens deze call met Carlijn te sparren over jouw strategische vraagstukken. Dan kan bijvoorbeeld zijn over de lanceringsstrategie van jouw online programma, het bepalen van je prijzen of de strategie van jouw salesfunnel.

24/5 support: Altijd jouw coaches onder speed dial

Carlijn-Ottens-By-Joy-Photography-MEDIUM-4

Alieke Pol & Mylène Bouwman

Onze FBA-coaches Alieke en Mylene staan van maandag tot en met vrijdag voor jou klaar in onze besloten community. Deze dames zijn experts op het gebied van salesfunnels en Facebook adverteren. Je kunt hier dagelijks terecht voor het stellen van vragen over bijvoorbeeld jouw Facebook advertenties, e-mail funnel of productaanbod. Op die manier sta je er niet alleen voor en kun je snel doorpakken. 

Wat levert de academy jou op?

Na het volgen van de Freedom Business Academy staat eigen online programma, welke automatisch verkocht wordt via onze Freedom Funnel Methode™. Daardoor verdien je een passief inkomen en ben je niet meer afhankelijk van jouw 1-1 klussen of baan in loondienst.

Met de Freedom Business Academy bouw je dus die succesvolle, schaalbare online business waar jij van droomt. Daardoor haal je meer dan voldoende omzet binnen om het leven te kunnen leiden dat jij wilt. Is jouw agenda (bijna) leeg, terwijl je toch tientallen of zelfs honderden klanten tegelijkertijd helpt. 

Disclaimer: je krijgt een verslaving aan het checken van de Mollie-app. 😉

De Academy is ALLEEN geschikt voor jou als:

Je al verschillende klanten geholpen hebt en je dus weet wat jouw expertise is

Je een daadkrachtige coach of expert bent

Je een praktische, resultaatgerichte houding hebt. Mijn aanpak is nuchter, strategisch en to the point. Dit moet bij je passen.

Je met jouw bedrijf de wereld een stukje mooier wilt maken en je een enorme drive hebt om jouw missie uit te dragen

Dus de Academy is NIET voor jou geschikt als

Je een webshop eigenaar bent en fysieke producten verkoopt

Je nog geen idee hebt wat jouw expertise is

Je werkt op basis van het universum in plaats van strategisch en cijfermatig. Mijn aanpak is nuchter, to the point en zeer strategisch. Dit moet bij je passen.

Je snel geld wil verdienen met je bedrijf in plaats van mensen met een goede intentie helpen

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

De Freedom Business Academy met 12 modules en meer dan 45 lessen t.w.v. 3995 euro

Zes maanden toegang tot de besloten Freedom Business Community waar je dagelijks terecht kunt met jouw vragen t.w.v. 1995,- euro

Zes live Q&A's via Zoom met Carlijn Ottens t.w.v. 695,- euro

Toegang tot een netwerk gelijkgestemde ondernemers, zodat je fijne business vriendinnen gaat vinden. Ondernemen is hierdoor geen eenzame bezigheid meer. t.w.v. onbetaalbaar

Totale waarde: 6685 euro

Nu beschikbaar voor 3495,- euro of 625,- euro per termijn.

Ik ken mijn klanten en ik weet dat je nu denkt: “Poeh dat is wel een hoop geld hoor”. 

Maar stel jezelf eens de volgende vragen:

Als deze academy je precies leert hoe je iedere dag 3-4 uur bespaart, omdat je niet meer afhankelijk bent van je 1-1 trajecten, maar een schaalbaar online productaanbod hebt – Is dat eenmalig 3495,- waard? 

Als je precies leert hoe je voor minimaal 10.000,- per maand aan online programma’s verkoopt, zonder daar nog meer uren voor te maken – is dat eenmalig 3495,- waard? 

Als je je baan in loondienst kunt opzeggen of minder afhankelijk wordt van jouw 1-1 diensten, omdat je dankzij de verkoop van jouw online programma een lekker salaris naar jezelf kunt uitkeren – is dat eenmalig 3495,- waard?

IMG_1821 (1)

Directe betaling

3495 Eenmalig
  • 6 Q&A's met Carlijn
  • 6 maanden onbeperkt support via de besloten community
  • 6 maanden toegang tot de leeromgeving met 12 modules en meer dan 45 lessen.

Termijnbetaling

625 Eenmalig
  • 6 Q&A's met Carlijn
  • 6 maanden onbeperkt support via de besloten community
  • 6 maanden toegang tot de leeromgeving met 10 modules en meer dan 45 lessen.

Onze programma’s zijn al door honderden deelnemers succesvol doorlopen. Ik kan dus met grote zekerheid zeggen dat dit programma je naar jouw financiële groei doelstelling en vrijheid gaat helpen. 

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

DAN BIEDEN WIJ 100% NIET GOED, GELD TERUG!

Als je na 14 dagen niet tevreden bent, en je hebt gebruik gemaakt van de support in de community, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven.

Dit zeggen anderen

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Voor de Academy liep ik er tegenaan dat ik een beetje rondjes bleef zwemmen en niet zo goed wist hoe ik aan klanten kon komen. Dat frustreerde mij enorm, als ook dat ik aan mijn waarde ging twijfelen.

Dankzij de Academy staat de basis nu écht! Als intuïtief ondernemer merkte ik dat alles op papier wel kan kloppen, maar als de juiste energie er niet in zit, het gewoon niet werkt. Carlijn zorgde ervoor dat ik mijn aanbod versimpelde en aan de slag ging met advertenties en een e-mailfunnel. Tevens had ik de investering voor het coachtraject binnen 1,5 maand terugverdiend! Het is heel fijn om met Carlijn en haar team samen te werken en ze legt alles duidelijk, helder en praktisch uit.

Jantine Oevering

Intuïtief life coach

Lisette Ketelaar

Lifecoach

“Dankzij de Academy merk ik dat ik nu al meer aanvragen krijg. Het is heel fijn dat alles geautomatiseerd loopt, waardoor je zelf veel minder tijd kwijt bent aan klanten werven en die tijd aan andere dingen kunt besteden, zodat het je meer vrijheid oplevert.

De samenwerking met Carlijn en haar team is heel fijn. Ze zijn open, eerlijk en reageren snel. Ik twijfelde over de investering, maar daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik merk nu al dat ik meer aanvragen krijg dus de investering is het waard. Ik zou de Academy zeker aanraden!“

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik maar wat deed om klanten te krijgen, maar daar ging enorm veel tijd in zitten met te weinig resultaat. Ik stond een beetje stil in mijn praktijk als voedingsdeskundige. Om bekendheid te krijgen merkte ik op dat ik maar wat met losse flodders aan de gang was.

Dankzij onze samenwerking heb ik mijn niche verkleind naar de niet fitte vrouw en heb ik een mooie funnel neergezet met een gratis e-book, online programma en mijn 12 weken traject. Nu weet ik wat ik moet doen en waarom het niet werkte wat ik deed. Ik heb de samenwerking ervaren als zeer positief. Vanaf dag 1 kreeg ik concrete handvatten waarmee ik aan de slag kon gaan! Ik zou dit programma dan ook zonder twijfel aanraden bij andere ondernemers.”

unnamed

Barbera Hendriksen

Voedingsdeskundige


Ja, maar...

Je hoeft nog geen online programma te hebben (je leert in de FBA hoe je dit opzet), maar het belangrijkste is wel dat je de plannen hebt om een online programma te maken en dat je al een idee hebt wat het onderwerp van dit online programma wordt.

Je krijgt toegang tot 12 modules. Iedere maandag komt er een nieuwe videoles van ongeveer 30 minuten tot 1 uur beschikbaar. Je moet zeker rekenen op 4 tot 8 uur per week. Zie dit echt als investering in de toekomst. Als dit straks staat, kun je juist minder gaan werken terwijl je meer gaat verdienen. 

Je kunt direct starten. Na jouw betaling ontvang je direct toegang tot de leeromgeving. Ook ontvang je direct een uitnodiging voor de community.

Levert je salesfunnel een continue stroom van klanten op en ervaar je daarom rust en zekerheid? Ja..? Dan weet ik niet waarom je deze pagina leest. 😉 Heb je zelf de eerste hand aan je salesfunnel gelegd, maar levert dit nog geen of te weinig online verkopen op? Dan ben je hier op de juiste plek. Je krijgt van mij de precieze strategie om met jouw online programma tot wel 10.000,- per maand te verdienen.

Misschien denk jij nu: “Ik kom terug zodra ik het geld heb verdiend.” Besef dat dit de grootste valkuil is van elke ondernemer.

En ik ben niet heilig – in 2015 stond ik in jouw schoenen. Echter verdiende ik door deze denkwijze geen cent, omdat ik simpelweg niet wist hoe marketing en sales werkten. Dankzij de investering in een soortgelijk programma groeide ik binnen 3 maanden van een salaris van 600,- naar een salaris van 2500,- toe. 

De investering voor deze academy bedraagt 3495,-. Daarvoor hoef je slechts 35 cursussen van 100,- te verkopen om het terug te verdienen. Of 3-4 cursussen van 1000,-.

Ik leer je precies hoe je tot wel 10.000,- omzet per maand kunt behalen. 

Stel jezelf nu nogmaals de vraag. Is de kennis en begeleiding om naar 10.000,- per maand te groeien je een investering van eenmalig 3495,- waard?

Maak de rekensom nu zelf maar wat het je kost als je nu nog maandenlang zelf aan gaat rommelen.

Wil je écht groeien met je bedrijf? Of blijf je liever in deze benauwde situatie? Ik vermoed dat laatste, want je hebt deze pagina tot aan hier gelezen en hebt nog steeds niet weggeklikt. Bedenk je daarom eens wat er de komende periode gaat veranderen als je niets doet én wat er gaat veranderen als je nu wel de stap zet. Hoe zou je bedrijf er in beide gevallen over vier maanden uitzien?

Eén ding is zeker: je moet een keuze maken. En geloof mij, als je niets doet dan ervaar je over vier maanden nog steeds onrust en stress.

Ik spreek veel ondernemers die er net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Alle ondernemers die meedoen zijn voornamelijk dienstverleners zoals: voedingsdeskundigen, lifecoaches, business coaches, dietisten, marketing coaches, virtual assistents etc. 

Jazeker! Je krijgt een factuur en de BTW kun je dus aftrekken.

Ja, natuurlijk is het ook mogelijk om de academy in termijnen te betalen. Het zijn maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal de 2e termijn plaatsvinden op 1e van de nieuwe maand en de daarop volgende termijnen iedere maand rond de 1e gefactureerd zullen worden.

Je krijgt 6 maanden onbeperkt support van mijn team van marketing en sales experts. De support vindt plaats op het platform circle.so. Dit is een zeer overzichtelijk community platform welke alleen toegankelijk is voor de deelnemers van deze academy. Je kunt daar heel eenvoudig vragen stellen aan mijn team. Je plaatst een berichtje en zodra mijn team hierop heeft gereageerd, ontvang je automatisch een mailtje. Van maandag tot en met vrijdag krijg je binnen 24 uur een reactie. Je kunt hier bijvoorbeeld met onze coaches sparren over je ideale klant, productaanbod of advertenties. Zo sta je er niet alleen voor. 
 
 

Elke laatste vrijdag van de maand zal er van 11:00u tot 12:00u een Q&A sessie zijn met Carlijn.

Deze call is via Zoom en er wordt ook een opname gemaakt, zodat je deze later terug kunt kijken. Je kunt op voorhand vragen of documenten voor feedback insturen. Carlijn maakt een selectie uit de inzendingen en zal deze behandelen tijdens de Q&A.

Ook zullen er per call minimaal 5 hotseats zijn. Wordt je uitgekozen voor deze hotseat, dan krijg je de kans om tijdens deze call met Carlijn te sparren over jouw strategische vraagstukken. Dan kan bijvoorbeeld zijn over de lanceringsstrategie van jouw online programma, het bepalen van je prijzen of de strategie van jouw salesfunnel.

Je behoudt 6 maanden toegang tot de academy en community.

Je vindt in de leeromgeving verschillende video’s die je uitleggen hoe je bijvoorbeeld funnels maakt in MailBlue. 

Ook staat ons expert-team voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Je staat er niet alleen voor.

Scroll naar top