Funnel Secrets

Ontdek het systeem wat jou een dagelijkse stroom van online verkopen oplevert, zodat jij kunt stoppen met aanmodderen en veel te hard werken voor weinig geld.

Herken je dit?

Je bent bezig met het opzetten van een salesfunnel. Je wil graag dat hierdoor jouw online programma’s op een makkelijkere manier verkocht worden. Je ziet alleen door de bomen het bos niet meer. Salespagina’s, advertenties, weggevers, e-mail funnels, technische systemen, aarhhghhh!

Omdat je het zo overweldigend vindt, stel je het uit. Daardoor blijf je alsnog keihard aan het werk.

Je gelooft in jouw product en daarom wil je het ook het liefst aan zoveel mogelijk mensen verkopen. Maar, dan wel op een makkelijke manier.

Je wil je energie bij jezelf houden en daarom wil je graag online programma’s verkopen. Zodat je wat minder een-op-een op kunt gaan werken en zodat je überhaupt wat minder kunt gaan werken.

Je hebt al een paar online programma’s verkocht, maar je moest er nu wel hard aan trekken om er klanten voor te krijgen.

Je bent nu zichtbaar op verschillende kanalen, maar er zit totaal geen consistentie in. Het kost je vooral veel tijd en het levert je nauwelijks verkopen op.

Je verlangt ernaar dat er minimaal een mooie funnel staat, die ervoor zorgt dat er op dagelijkse basis online programma’s te verkopen.


Zal ik je een geheim verklappen?

Je doet te veel. Veel te veel. Je hebt geen focus en daardoor lukt het je niet om bij je doel te komen. 

Ik begrijp je heel goed. Er komt zoveel af als je ondernemer bent. Je werkt de klok rond en heb je nog minder vrijheid dan toen je in loondienst zat. 

Toch heb je grote dromen en dit motiveert je om elke dag weer aan jouw business te werken. We kunnen de handen schudden, want ik heb lang in hetzelfde schuitje gezeten. In 2015 begon ik als broekkie aan het online ondernemerschap met mijn toemalige bedrijf BodieBoost (in de afslank niche). 

Ik had een grote droom, maar geen marketingkennis en geen groot budget. Toch is het me – na heel veel ploeteren – gelukt om inmiddels meerdere bedrijven succesvol te laten groeien. Daardoor kon ik in 2018 een prachtige wereldreis maken, terwijl mijn business doordraaide. We groeiden tijdens die reis naar 100.000,- jaaromzet. 

Ik wil jou 2 jaar lang zoekwerk en frustratie besparen en daarom heb ik vandaag jouw ticket to (financial) freedom voor je klaar liggen. Ik wil je uitnodigen voor de e-course Freedom Funnel Secrets’. 

Deze online cursus zorgt ervoor dat jouw online programma’s op dagelijkse basis verkocht worden. Daardoor kun je ondernemen vanuit rust en zekerheid. Je leert de exacte stappen die ik gezet heb om 100.000,- per jaar te draaien met mijn online programma’s. Niet door keihard te werken, maar door jezelf te focussen op hetgeen wat voor groei zorgt. 

En dat zijn maar een paar dingen:


1 niche kiezen
1 productaanbod maken 
1 weggever 
1 Facebook advertentie
1 e-mail funnel
1 salespagina
1 social media kanaal (Instagram)

That’s it! Meer hoef je niet te doen om een meer dan voltijd salaris te verdienen met simpelweg doen wat je leuk vindt. 

Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat, ga je nooit een lekker salaris verdienen. Misschien stop je uiteindelijk wel met je bedrijf, omdat je veel te veel moeite moet doen om aan klanten te komen. Het geheim om wel door te breken met jouw bedrijf? Je moet iemand vinden die het pad al heeft bewandeld en die jou precies kan vertellen welke stappen je kunt zetten. 

"Tijdens mijn wereldreis verkocht ik aan de lopende band online programma's"

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost (= in de afslankniche). Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.

De afgelopen jaren bouwde ik meerdere succesvolle online bedrijven op. Ik verkoop in deze bedrijven jaarlijks meer dan 2000 online programma’s via mijn Freedom Funnel methode™ . 

Zonder duizenden volgers en zonder bomvolle agenda.

In deze cursus leer ik jou precies hoe je automatisch online programma’s gaat verkopen.

Zodat je echte vrijheid gaat ervaren.

"Dankzij mijn online programma kon ik eindelijk die veeleisende freelance klussen stopzetten"

E-course: Funnel Secrets

t.w.v. 397,- EUR

Het core-programma waarin je leert hoe je een winstgevende product- en salesfunnel opzet. Zodat je op dagelijkse basis aanmeldingen van nieuwe klanten en verkopen van online producten in je mailbox krijgt. Je weet hierdoor precies aan welke knoppen je moet draaien om succesvol je bedrijf te laten groeien.

Purple Grunge Photo Collage eBook Cover

Facebook Advertentie Strategie

t.w.v. 97,- EUR

In deze bonus vertel ik je precies hoe je kunt starten met adverteren op Facebook. Dit zorgt ervoor dat je op continue basis kwalitatieve leads en klanten gaat aantrekken, zodat je niet meer de hele dag bezig hoeft te zijn met het maken van Instagram stories bijvoorbeeld. 

mock-00054 (4)

Template: Onweerstaanbare Salespagina

t.w.v. 97,- EUR

Ik geef je mijn templates van de best presterende salespagina’s zodat je hier tot wel vier keer meer verkopen uit gaat halen. Ik vertel je ook precies hoe je sterke teksten schrijft, zodat jouw aanbod een no-brainer wordt en mensen zonder te twijfelen afrekenen op jouw salespagina. 

Wat levert deze e-course jou op?

Disclaimer 😉 

Deze e-course brengt jou een nieuwe verslaving. Namelijk het checken van je Mollie account waar de betalingen van je online verkopen binnenkomen. Het voelt bijna als magic als je ziet dat er weer online verkopen binnen zijn gekomen. En dat terwijl jij op het terras zit, een dagje naar de sauna bent of op vakantie bent.

Na deze e-course heb jij een e-book funnel staan wat voor een dagelijkse verkoop van jouw cursus(sen) zorgt. Je hoeft niet meer dagelijks te leuren om je dit te verkopen, want je hebt een systeem waar je op kunt vertrouwen. 

Mijn belofte aan jou is, dat als jij alle stappen uit deze e-course implementeert, dat je binnen 30 dagen je eerste online verkopen gaat binnen halen, op de automatische piloot.

Work Less, Earn More. 

"Ik klik de pagina weg en ga het nog even zelf proberen"

Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Ik ga het nog even zelf proberen”. Mag ik je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen tot nu toe opgeleverd?

Als je niks doet dan loop je binnenkort achteraan of stop je misschien zelfs wel met je business. Ondernemen is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij vastberaden bent een succes te maken van jouw bedrijf en de juiste keuzes maakt… dan ziet het leven er over een jaar heel anders uit voor je.

Hieronder lees je 2 ervaringen van ondernemers met wie ik dezelfde kennis heb gedeeld als ik nu met jou ga doen in de e-course Funnel Secrets. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij. 

Dit zeggen andere deelnemers

"Funnels waren mij niet onbekend, maar het was aan de achterkant nogal geïmproviseerd en op gevoel in plaats van strategisch en op cijfers gebaseerd. Dat gaat nu anders worden. De cursus heeft mij geholpen inzicht te krijgen in wat er eerst moet gebeuren en wat pas daarna. Niet in het wilde weg werken, maar cijfer gestuurd aanpassingen doorvoeren. Dit geeft rust, structuur en focus. Dankjewel!"
Anne Bindels
www.annebindels.nl
"Carlijn's e-course 'Funnel Secrets' heeft mij ontzettend geholpen! In plaats van hier en daar wat uitproberen, heb ik nu eindelijk een duidelijk stappenplan voor ogen. Carlijn geeft me veel positieve energie en motivatie! Ik ben meteen begonnen met het toepassen van wat ik in de e-course heb geleerd. Ik vond het echt een eye-opener hoeveel automatisch mogelijk is. In de cursus leer je ook veel over online verkopen via je website, mails en advertenties op een manier die prettig voor mij voelt. Ik kan het echt iedereen aanraden, als je geïnteresseerd bent in het creëren van een inkomen door het aanbieden van een e-course."
Nicole Schyns
www.nicoleschyns.nl

Spontane berichten van klanten

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

De e-course Funnel Secrets t.w.v. 397,-

Bonus: Facebook Advertentie Strategie op t.w.v. 97,-

Bonus: Onweerstaanbare salespagina t.w.v. 97,-


Totale waarde: 591 euro

Echter investeer je geen 591 euro en ook geen 397 euro maar...

Eenmalig 197 euro

14-dagen niet goed geld terug garantie

Jouw nieuwe salesfunnel betaalt snel de mini-investering van deze e-course terug. Als je alles geïmplementeerd hebt en je haalt binnen 30 dagen GEEN klanten uit jouw salesfunnel, dan ontvang je het geld retour. Zonder kleine lettertjes of gedoe. Zo overtuigd ben ik dat dit voor jou gaat werken. 


Ja, maar...

Levert je salesfunnel een continue stroom van klanten op en ervaar je daarom rust en zekerheid? Ja..? Dan weet ik niet waarom je deze pagina leest. 😉 Heb je zelf de eerste hand aan je salesfunnel gelegd, maar levert dit nog geen of te weinig klanten op? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan aan de slag om ook daadwerkelijk klanten uit je salesfunnel te halen. 

Jazeker! Dat werkt enorm. Een salesfunnel levert niet alleen mij maar ook vele klanten minimaal 10.000,- omzet per maand op. 

Ook als je geen verstand van techniek hebt, kun je een salesfunnel neerzetten. In de e-course vind je complete video’s waarin ik je de techniek uitleg. Het niet zo ingewikkeld als je denkt. 

Ben je van plan om een cursus in de markt te gaan zetten? Dan is deze cursus een must! De cursus leert je namelijk precies hoe je de cursus ook daadwerkelijk verkoopt. Je behoudt overigens 2 jaar toegang. Dus nu kopen en later volgen kan ook. 

Ik zou een budget van pak en beet 150 tot 200 euro reserveren om te gaan testen met Facebook advertenties. 

Ik maak gebruik van verschillende systemen. 

1. Active Campaign voor het automatiseren van je e-mails en het maken van je salesfunnels.
2. Woocommerce / Mollie als kassa systeem op je website.
3. WordPress om je website in te bouwen.
4. Learndash om je leeromgeving in te bouwen. Echter kan dit ook op andere goedkopere manieren, zoals je content op een afgeschermde pagina op je website zetten. 
Scroll naar top