fbpx

Leer een simpele en authentieke funnel opzetten, zonder irritante verkooptrucjes.

Voor automatische verkopen van jouw online cursus.

Je wilt graag (meer) online cursussen verkopen, maar…

Je komt erachter dat je het keihard moet promoten op Instagram. Het aantal verkopen valt telkens vies tegen en daardoor ga je twijfelen aan jezelf. Dat zorgt voor gedachten zoals: “Ben ik te laat met lanceren?” en “Heb ik wel genoeg kennis?”

Je voelt je overweldigd door alles wat je op Instagram voorbij ziet komen. Het liefst verkoop je jouw online cursussen op een manier waarbij je niet zelf continu ‘aan’ moet staan op social media.

Funnels… pffff. Je hebt er al een eerste hand aan gelegd. Je hebt een weggever gemaakt en een paar mails geschreven, maar bij het openen van MailBlue raakte je overweldigd. Dus schuif je deze ingewikkelde klus voor je uit en ben je alsnog keihard aan het werk.

Je wil je energie bij jezelf houden en daarom wil je graag online cursussen verkopen. Zodat je wat minder een-op-een op kunt gaan werken en zodat je überhaupt wat minder kunt gaan werken.

Als je heel eerlijk bent naar jezelf, voel je eigenlijk nog bezwaren bij het woord 'funnel'. Als je weer zo’n advertentie op Facebook voorbij ziet komen, denk je vaak: “Ja hoor, weer zo’n gratis e-book… is dat niet een beetje geweest?”.

Je doet dingen graag anders dan andere en daarom twijfel je of een funnel wel bij jouw bedrijf past. Naast al het technische gedoe, is dit ook een reden waardoor je het voor je uit schuift.

Blijf jij graag keihard werken? Of ga je eindelijk slim werken, zodat je de vrijheid krijgt waarvoor je ondernemer werd?

Je kunt het namelijk ook op deze manier ervaren: 

Je schrijft mails vanuit je hart, waardoor je zeker weet dat je klanten aantrekt die echt bij je passen. Je mailinglijst en social media kanalen groeien hierdoor automatisch. 

Wekelijks krijg je mailtjes van mensen zoals: “Gaaf hoe je het aanpakt. Meestal lees ik de gratis weggevers en mails niet en schrijf ik mezelf snel weer uit. Bij jou niet. Wat een waarde deel je zeg! En ik voel de oprechte enthousiasme van je. Kun je me meer vertellen over je programma?” 

Je past de salesfunnel-strategie toe, maar dan wel op jouw manier. Je snapt hoe je de juiste teksten schrijft, waardoor mensen aanhaken in plaats van afhaken. Je subscribers leren je kennen en ze voelen al snel een online vriendschap met je. 

Je ziet de automatische verkoop van je online cursussen hierdoor dagelijks groeien. Dankzij dit systeem, voel je niet meer de druk om dagelijks Instagram stories te maken. Dit scheelt je enorm veel tijd en energie. 

In de cursus Funnel Secrets geef ik je de blueprint, zodat jij het wiel niet meer zelf hoeft uit te vinden. Je krijgt toegang tot voorbeelden van onze best presterende e-mails. “Ik weet niet wat ik moet schrijven” is dus vanaf nu verleden tijd.

Dit zeggen de deelnemers:

"Carlijn's e-course 'Funnel Secrets' heeft mij ontzettend geholpen! In plaats van hier en daar wat uitproberen, heb ik nu eindelijk een duidelijk stappenplan voor ogen. In de cursus leer je alles over het verkopen van je online cursus via website, mails en advertenties op een manier die prettig voor mij voelt. Ik kan het echt iedereen aanraden, als je geïnteresseerd bent in het creëren van een inkomen door het aanbieden van een online cursus."
Nicole Schyns
www.nicoleschyns.nl

Tijdens mijn reis door Vietnam gebeurde er iets bizars in mijn bedrijf

Het is oktober 2018 ik reis door Vietnam. Ik kan deze prachtige reis maken, dankzij het geld dat ik verdien met mijn online business ‘BodieBoost’. Het enige wat ik nodig heb is een laptop en goed internet.

En goed internet blijkt een puntje te zijn in Vietnam. Ik denk dat ik ongeveer 6 locale simkaarten met internet gekocht heb, maar tevergeefs. 

Op een gegeven moment besluit ik de moed maar op te geven en gewoon lekker te genieten van de omgeving. Ik ben tenslotte niet voor niks op reis.

Het zou vervelend zijn als we een maand minder cursussen zouden verkopen, maar die schade kan ik nog wel overzien.

Aan het einde van de maand zie ik iets bizars. Terwijl we door Vietnam aan het reizen waren, hebben we evenveel cursussen verkocht, als de maand daarvoor. 

Alleen nu was ik niet vergroeid met mijn laptop, maar heb ik nauwelijks gewerkt. Blijkbaar had ik dit nodig, om te beseffen dat mijn systemen oftewel funnels echt het werk voor mij doen. 

Ik krijg kippenvel, want ik besef dat dit was waar ik altijd van droomde: een online business die tijdens het reizen gewoon doordraait.

Fastforward naar 2022 heb ik duizenden online cursussen en programma’s verkocht en daarmee heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: de Freedom Funnel Methode™. 

Waarom die naam? Simpel, omdat het je vrijheid oplevert als je online cursus automatisch verkocht wordt.  

In de cursus Funnel Secrets geef ik mijn kennis aan jou door.

Van 297,- voor slechts eenmalig 197,-

Cursus #FunnelSecrets

  • 6 video’s over funnels. Je krijgt werkelijk alles te horen over het opzetten van een winstgevende funnel n.a.v. 7 jaar ervaring en duizenden cursussen die ik op deze manier verkocht.
  • Voorbeelden van onze best presterende salesfunnel teksten. Zodat je inspiratie en ideeën krijgt voor jouw eigen teksten.
  • Super praktische stappenplannen, waardoor jij alles direct kunt implementeren.
5/5

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Automatisch verkopen

Je hebt een funnel waar jij je relaxed bij voelt. Je boodschap klopt en je trekt er de juiste klanten mee aan.

Vrijheid

Je kunt minder een-op-een of minder freelance gaan werken, omdat jouw online cursus automatisch verkocht wordt.

Je mailinglijst groeit

Je weet hoe je Facebook en Instagram advertenties kunt opzetten. Daardoor trek je dagelijks nieuwe klanten aan.

Waarom deze cursus uniek is

Ik leer jou niet alleen wat je moet doen, maar ik leer je ook precies hoe je dit doet. Zo bevat de cursus voorbeeldteksten voor de e-mails in jouw funnel. Je leert precies wat je kunt schrijven en hoe je dit authentiek houdt.

Veel marketeers hebben de kennis alleen uit de boeken. Ik heb deze kennis doorleeft en hebben hierdoor een bewezen track record. De afgelopen jaren verkocht ik duizenden cursussen in de health en marketing branche. Ik weet hierdoor precies wat wel en niet werkt. Mijn methode is succesvol bewezen (zie de vele reviews). Jij krijgt de blueprint via de cursus #FunnelSecrets.

Ik leer je hoe je systemen voor jou werken, zodat je niet meer afhankelijk bent van dagelijkse Instagram stories. Dit zorgt voor echte vrijheid in het leven. Want terwijl jij op het terras zit, op vakantie gaat of andere leuke dingen aan het doen bent... worden jouw online cursussen automatisch verkocht.

Doordat ze zelf al een ander bedrijf groot heeft gemaakt, had ik er alle vertrouwen in dat ze geen ‘boekjes wijsheden’ toepast, maar strategieën echt doorleeft heeft en daardoor weet wat werkt en wat niet. Carlijn haar adviezen heel helder, praktisch en direct toepasbaar.
review kim rietvink
Kim Rietvink
Spiritueel Businesscoach

Dit ga je leren in de lessen

Les 1: Klantprofiel

Deze module leert je hoe je een keuze maakt voor jouw ideale klant. Dat zijn klanten die daadwerkelijk resultaat behalen en met gemak betalen. Hoe specifieker jij je ideale klant kunt benoemen, hoe meer je jezelf als expert kunt positioneren. Klanten zullen zich echt aangesproken voelen en dit is wat voor veel verkopen in jouw salesfunnel gaat zorgen.

Les 2: Productfunnel

In deze les nemen we jouw productfunnel oftewel jouw productaanbod onder de loep. We zorgen ervoor dat dit op logische wijze aan elkaar wordt verbonden, zodat klanten makkelijk van het ene naar het andere product doorstromen.

Les 3: Weggever

Hoe maak je een goede weggever? Hoe zorg je ervoor dat mensen ook daadwerkelijk klant worden na het downloaden van je weggever? Hoe zorg je ervoor dat je niet te veel gratis weggeeft? Dat is wat je gaat leren in deze les. 

Les 4: Autoresponder

This is where the magic happens! Je leert hoe de je juiste mails schrijft, welke elementen er nodig zijn om mensen tot aankoop over te laten gaan. Je ontvangt toegang tot mijn best presterende teksten. Je weet hierdoor precies wat je kunt schrijven.

Les 5: Cruises formule

Hoe zorg je ervoor dat mensen kopen in je salesfunnel, zonder ze het gevoel te geven dat je ze wat aansmeert? Dat leer je in deze les. Je leert middels onze eigen cruises formule welke touch en triggerpoints er nodig zijn om mensen tot aankoop over te laten gaan.

Les 6: Implementatie

In een video neem ik je mee door Active Campaign en laat ik je precies zien hoe je jouw salesfunnel technisch instelt. Wees gerust: het is makkelijker dan je denkt. Zeker met deze video erbij! 

Je krijgt ook nog leuke bonussen

Toegang tot de blauwdruk van een goed converterende salespagina. De afgelopen jaren heb ik tientallen varianten van sales pagina's getest. Hierdoor heb ik de blauwdruk ontwikkeld voor een bewezen succesvolle salespagina. Jij krijgt hier toegang tot.

Starten met adverteren op Facebook en Instagram: wij lopen je met instructie video’s door het advertentiesysteem heen, zodat jij je eerste advertenties online kunt zetten.

"Ik heb dit (deels) al staan. Is Funnel Secrets dan toch iets voor mij?

Wellicht heb je al eens een programma gevolgd en heb je daardoor (een deel) van bovenstaande dingen al staan. Je hebt al een eerste hand aan je salesfunnel gelegd, je adverteert al en zelfs via social media haal je al verschillende klanten binnen. Maar toch levert het nog geen voorspelbare omzet op.

In dat geval zou ik zeggen: doe mee. Je zult ervaren hoe je hetgeen wat je nu al hebt staan kunt vereenvoudigen en aanpassen, zodat je op automatische basis meer online programma’s gaat verkopen. 

En daarnaast… de kennis hebben is iets anders dan de kennis ook daadwerkelijk toepassen. Onze leeromgeving staat vol met praktische tutorials, voorbeelden en stappenplannen, waardoor het super easy is om nu wel resultaat te halen. 

Je krijgt overigens direct toegang tot alle modules, zodat je snel kunt doorpakken.

"Ik verkoop nu 4x zoveel online programma's" ~ Erna Snellen

Sinds het toepassen van Carlijn haar formule, verkoop ik 4 keer zoveel online programma ’s dan daarvoor. De inhoud is fantastisch en daarnaast is Carlijn een super fijne, down to earth coach die heel concreet it. Love it! Op vragen in de besloten omgeving maar ook tijdens de uitgebreide Q&A is Carlijn geduldig en volledig. Je hebt dus ook echt iets aan de feedback van haar en het team. Dankzij het programma heb ik concreet een funnel kunnen neerzetten met precies de stappen hoe ik deze met inrichten. Niet heel gek dan ook dat ik Carlijn al bij andere ondernemers, maar ook bij marketeers heb aanbevolen!
Erna Snellen - Praktijk Liefdespijn

Honderden mensen deden al mee

"Funnels waren mij niet onbekend, maar het was aan de achterkant nogal geïmproviseerd en op gevoel in plaats van strategisch en op cijfers gebaseerd. Dat gaat nu anders worden. Funnel Secrets heeft mij geholpen inzicht te krijgen in wat er eerst moet gebeuren en wat pas daarna. Niet in het wilde weg werken, maar cijfer gestuurd aanpassingen doorvoeren. Dit geeft rust, structuur en focus. Dankjewel!"
Anne Bindels
www.annebindels.nl

Dit zit er allemaal bij de cursus #FunnelSecrets

Aanbieding verloopt over:

Van 297,- voor slechts 197,-

  • 6 video’s over funnels. Je krijgt werkelijk alles te horen over het opzetten van een winstgevende funnel n.a.v. 7 jaar ervaring en duizenden cursussen die ik op deze manier verkocht.
  • Voorbeelden van onze best presterende salesfunnel teksten. Zodat je inspiratie en ideeën krijgt voor jouw eigen teksten.
  • Super praktische stappenplannen, waardoor jij alles direct kunt implementeren.
5/5

Vond je het niks? Dan krijg je je geld terug!

Is deze cursus voor jou geschikt?

JA: Als je al een funnel hebt neergezet, maar deze geen verkopen oplevert. Onze cursisten ervaren na het volgen van Funnel Secrets dat ze eindelijk weten waar het mis ging en hoe ze het nu wel winstgevend kunnen maken.

JA: Als je nog helemaal nieuw bent in het wereldje van de funnels en je het allemaal maar overweldigend vindt. Wij leren jou hoe je het op een simpele manier opzet, zonder veel technisch gedoe.

JA: Als je al veel marketingkennis hebt, maar het je alsnog niet lukt om jouw funnel winstgevend te maken. Er zijn zelfs businesscoaches en marketeers die de cursus volgen. Zij zeggen letterlijk: “Waarom het wiel opnieuw uit te vinden, als jij de code al gekraakt hebt Carlijn”.

Ja maar...

Je behoudt 2 jaar toegang. Je kunt hem dus ook nu kopen en later volgen. Al raad ik je wel aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je dit systeem implementeert, des te sneller je echte vrijheid gaat ervaren.

Ik maak gebruik van verschillende systemen. 

1. Active Campaign voor het automatiseren van je e-mails en het maken van je salesfunnels.
2. Woocommerce / Mollie als kassa systeem op je website.
3. WordPress om je website in te bouwen.
4. Learndash om je leeromgeving in te bouwen. Echter kan dit ook op andere goedkopere manieren, zoals je content op een afgeschermde pagina op je website zetten. 

16% van de mensen die mijn e-book downloaden, koopt binnen 30 dagen een cursus. Dit zijn hele hoge percentages. Laat mij je leren hoe ik dit doe.

Aanbieding verloopt over:

Van 297,- voor slechts 197,-

Cursus #FunnelSecrets

  • 6 video’s over funnels. Je krijgt werkelijk alles te horen over het opzetten van een winstgevende funnel n.a.v. 7 jaar ervaring en duizenden cursussen die ik op deze manier verkocht.
  • Voorbeelden van onze best presterende salesfunnel teksten. Zodat je inspiratie en ideeën krijgt voor jouw eigen teksten.
  • Super praktische stappenplannen, waardoor jij alles direct kunt implementeren.
5/5
Scroll naar top