Haal eenvoudig nieuwe klanten binnen via de online kanalen, zonder te pushen, 'koud bellen' of ander moeilijk gedoe.

In dit e-book leer ik je hoe je binnen notime een continue klantenstroom en passief inkomen creëert via de online kanalen, zodat je juist in deze tijd financiële rust en zekerheid gaat ervaren. 

Over Carlijn
Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.
In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost. Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.
In dat jaar (2018) draaide ons bedrijf meer dan 100.000 omzet. En dat terwijl ik letterlijk mijn droom aan het leven was en maar een paar uur per dag werkte. 
Ik had eindelijk de ondernemersvrijheid bereikt waar ik lang van droomde. Tijdens deze reis werkte ik veel minder uren aan mijn bedrijf dan thuis en toch heb ik dit bedrijf dankzij de juiste focus succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 
Daarom help ik nu als Online Business Coach andere coaches om een goed aanbod neer te zetten en op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.
En dan nog even wat feiten onder elkaar. De afgelopen jaren liet ik twee van mijn bedrijven naar een 5-figure maandomzet groeien dankzij de bewezen strategie die ik mijn klanten ook leer. Ik reis gemiddeld 3 maanden per jaar en ondertussen mag ik de leukste klanten helpen. Deze voldoening & vrijheid gun ik jou ook. 
Scroll naar top