Van aanrommelen  naar een continue klantenstroom 

Binnen 4 maanden word je door mij persoonlijk opgeleid tot een zelfverzekerde ondernemer die precies weet wat je moet doen om eenvoudig continu klanten binnen te halen voor je (online) programma’s via online kanalen.

Het eerstvolgende startmoment is in september.

Herken je dit?

Je schiet met losse flodders om klanten te krijgen. Daar gaat enorm veel tijd in zitten en helaas geeft het weinig resultaat.

Je mist focus. Je volgt veel webinars en download e-books, maar je voelt je overweldigd door al die informatie. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt geen idee hoe je de vertaalslag kunt maken voor jouw bedrijf.

Sales is niet jouw ding. Je wordt al zenuwachtig als je weer een kennismakingsgesprek in je agenda ziet staan. Je wilt weten wat je kunt zeggen om mensen te overtuigen van jouw waarde, zonder dat je hen het gevoel geeft dat je ze wat aansmeert.

Je vraagt te lage prijzen. Omdat je bang bent dat klanten anders 'nee' zeggen. Daardoor werk je veel uren om er een fatsoenlijk salaris aan over te houden. Je bent eraan toe om te gaan verdienen wat je waard bent.

Je vindt het in onzekere tijden zoals deze extra spannend of je het wel gaat 'redden' met je business, maar je bent vastberaden om er alles aan doen om sterker uit deze crisis te komen.

Je verlangt naar de tijd waarin het allemaal wat meer vanzelf gaat. Zodat jij buiten het runnen van je bedrijf ook lekker kunt genieten van het leven.


Wat als ik je vertel dat het ook anders kan

Je kunt het zelf blijven proberen. Je kunt nog tientallen webinars volgen, boeken lezen en weggevers downloaden. Ik kan je beloven dat je dan over drie maanden nog steeds in deze benauwde situatie zit. Of je kunt het fundament van je bedrijf in één keer goed neerzetten, zodat je je grenzeloze ambities kunt waarmaken. 

Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Ik kom terug zodra ik het geld heb verdiend.” Besef dat dit de grootste valkuil van elke startende ondernemer is. Ik ben niet heilig, in 2015 stond ik ook in jouw schoenen. Echter verdiende ik door deze denkwijze geen cent, omdat ik simpelweg niet wist hoe je marketing & sales goed kon inzetten. Dankzij de investering in een business coach destijds verviervoudigde mijn omzet. 

Je hebt dus twee keuzes: Je gaat weer alleen aan de slag en je komt er over 3 maanden achter dat je nog steeds in hetzelfde cirkeltje zit van hard werken en weinig verdienen. Of je investeert in een online business coach die het pad al heeft bewandeld. Zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. 

Ik hoef jou niet te vertellen dat dit de snelste route naar succes is. 🙂 Laat mij je helpen! De afgelopen jaren investeerde ik meer dan € 30.000,- in mijn bedrijven en dit leverde mij meer dan € 300.000 omzet op. En zonder dat dit ten kosten ging van mijn vrije tijd. Als wij gaan samenwerken leer ik jou deze bewezen succesvolle strategie. 

"Mijn samenwerking met Carlijn heeft mij heel veel focus opgeleverd. Carlijn heeft een schat aan business ervaring en ze heeft mij geholpen te prioriteren waardoor er meer lucht en helderheid kwam."
Mathilde Quispel
Carrière coach

Mijn filosofie

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost. Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis. 

Ik had eindelijk de ondernemersvrijheid bereikt waar ik lang van droomde. Tijdens deze reis werkte ik veel minder uren aan mijn bedrijf dan thuis en toch heb ik dit bedrijf dankzij de juiste focus succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 

Daarom help ik nu als Online Business Coach andere coaches om een goed aanbod neer te zetten en op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.

En dan nog even wat feiten onder elkaar. De afgelopen jaren liet ik twee van mijn bedrijven naar een 5-figure maandomzet groeien dankzij de bewezen strategie die ik mijn klanten ook leer. Ik reis gemiddeld 3 maanden per jaar en ondertussen mag ik de leukste klanten helpen. Deze voldoening & vrijheid gun ik jou ook. 

Hoe ziet de Kickstart Academy voor Coaches eruit?

Kick-off

Online Leeromgeving

Persoonlijke support

✓ Gezamenlijke Kick-off in Den Bosch

Tijdens deze Kick-off bepalen we jouw stip op de horizon (jouw grootste droom) en de roadmap voor de komende 4 maanden. Zodat jij precies weet wat je te doen staat om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten. Dat doen we samen met de andere deelnemers uit de Academy op in inspirerende plek in Den Bosch.

✓ 4 maanden persoonlijke begeleiding

Dagelijks kun je alle praktische vragen aan mij en mijn team van experts stellen in de besloten Facebook groep. Hier krijg je van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur een reactie op. Denk dan aan vragen zoals: “Wil je even mijn e-book, salespagina, e-mail funnel of advertenties checken?”. Zo blijf jij nooit met vragen of twijfels zitten en kun je direct doorpakken, zodat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. 

Ook zal er een keer per maand een live Q&A met mij in de community zijn. Tijdens deze sessie kan ik dieper ingaan op jouw persoonlijke vragen. 

✓ Online leeromgeving 

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar ik aan de hand neem om jouw marketing en sales strategie goed neer te zetten. Je behoudt minimaal 2 jaar toegang tot deze leeromgeving.

"Dankzij de hulp van Carlijn heb ik meer rust kunnen krijgen en kan ik met minder moeite gemakkelijker klanten en inkomsten genereren."
Leonie Olthof-Verkerk
Intuïtief Coach

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

1. Positionering

We onderzoeken wat jou uniek maakt, wie jij het beste kunt helpen en hoe jij je verhaal en visie krachtig kunt neerzetten. 

2. Aanbod

Je leert een productaanbod ontwikkelen waar jouw ideale klant perfect mee geholpen is, wat zich moeiteloos verkoopt en waar jij een goed salaris mee verdient. 

3. Website

Je leert waar je website aan moet voldoen om van je bezoekers goedbetalende klanten te maken. 

4. Weggevers

Aan de slag met onweerstaanbare weggevers die massaal gedownload worden en die ook daadwerkelijk betalende klanten opleveren.

5. Salesfunnel

Dankzij een geautomatiseerde salesfunnel weet je precies wat je moet doen om elke maand x-aantal klanten binnen te halen. 

6. Adverteren 

Trek potentiële klanten aan middels sterke advertenties op Instagram en Facebook. 

Tijdelijke gratis bonussen

Social media Strategie t.w.v. 97,-

Van hap-snap content naar een sterke strategie, zodat jij een magneet voor klanten wordt. 

Ontspannen Salesgesprekken voeren t.w.v. 97,-

Leer hoe je ontspannen salesgesprekken voert waarbij je potentiële klant moeiteloos JA zegt op jouw aanbod. 

Wat brengt dit programma jou?

Na dit programma heb je het fundament van je bedrijf staan. Je hebt een waardevolle weggever en een uitgedachte salesfunnel waarmee je een continue stroom van klanten en omzet gaat aantrekken. Dit levert jou rust en zekerheid op, omdat je een systeem hebt staan waarop je kunt vertrouwen. Jouw productaanbod is zo ingericht dat het past bij jouw ideale leven en je klanten moeiteloos van het ene naar het andere product doorstromen. Je weet hoe je de leukste klanten naar je toe kunt trekken via social media. Ook weet je precies hoe je je website in moet richten zodat dit ook daadwerkelijk klanten oplevert. Last but not least weet je hoe je ontspannen verkoopgesprekken voert waarbij potentiële klanten moeiteloos JA zeggen op jouw aanbod.

De Academy is ALLEEN geschikt voor jou als:

Daadkrachtig, en ambitieus twee woorden zijn die jou goed omschrijven.

Je op zoek bent naar een groep likeminded ondernemers die geloven in jouw GROOTSE dromen en je uitdagen om nog groter te dromen.

Je verantwoordelijkheid voor je eigen leven wilt nemen en je bedrijf op zo'n manier inrichten dat jij er echt gelukkig van wordt.

Je de wereld een stukje mooier wil maken met jouw bedrijf en je enorm veel honger hebt om hier echt iets van te maken.

Dit zeggen anderen

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Carlijn denkt strategisch met je mee en komt uit zichzelf met ideeën. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Samenwerken met Carlijn ervaar ik als een doorbraak in mijn business omdat ze me in alle vlakken heeft ondersteund waardoor ik kon groeien. Ze wist precies wat ze moest zeggen op moeilijke momenten en gaf me altijd heeft veel vertrouwen in mezelf. Ik vind het fijn dat ze me ook echt begrijpt vanuit haar eigen ervaring als onderneemster. Wat onze samenwerking opgeleverd heeft? Meer geld!”
review safiya slimani

Safiya Slimani

Spirit Business Coach

Simone de Jongh

Intuïtief Coach

“Carlijn zag ik voorbij komen op Instagram en naast dat ze me opviel, ging ik haar aanbod lezen en ja toen wist ik het zeker, met deze vrouw wil ik bouwen aan mijn business. Ik werk nu 3 maanden met Carlijn samen. Het contact met Carlijn is persoonlijk, ze is enorm betrokken en zorgt dat mijn focus op de juiste zaken ligt.

Ze is van focus, helderheid, stappen maken en is erg snel met haar waardevolle feedback. Ik heb de afgelopen maanden een enorme overview gekregen op mijn business en we hebben een enorme fundering gebouwd om verder mijn business op te bouwen. Carlijn is echt een aanrader en dit is de reden dat ik onze samenwerking heb verlengd.

Eenmalige investering exclusief btw

1995
Monthly
  • Als je met mij gaat samenwerken leer ik jou de bewezen strategie die in mijn bedrijven de afgelopen jaren al meer dan € 250.000 omzet opleverde. En dat zonder dat het ten koste ging van vrije tijd.

2 termijnen exclusief btw

1025
Monthly
  • Als je met mij gaat samenwerken leer ik jou de bewezen strategie die in mijn bedrijven de afgelopen jaren al meer dan € 250.000 omzet opleverde. En dat zonder dat het ten koste ging van vrije tijd.
review kim rietvink

Kim Rietvink

Spiritual Business Coach

“Toen ik zag dat Carlijn voor zichzelf als online marketeer startte voelde ik meteen: This is the moment! Doordat ze zelf al een ander bedrijf groot heeft gemaakt, had ik er alle vertrouwen in dat ze geen ‘boekjes wijsheden’ toepast, maar strategieën echt doorleeft heeft en daardoor weet wat werkt en wat niet. Daarnaast is ze super enthousiast, to the point en zijn haar adviezen altijd heel helder, praktisch en direct toepasbaar. I love it en ben super dankbaar voor onze samenwerking!”

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik maar wat deed om klanten te krijgen, maar daar ging enorm veel tijd in zitten met te weinig resultaat. Ik stond een beetje stil in mijn praktijk als voedingsdeskundige. Om bekendheid te krijgen merkte ik op dat ik maar wat met losse flodders aan de gang was.

Dankzij onze samenwerking heb ik mijn niche verkleind naar de niet fitte vrouw en heb ik een mooie funnel neergezet met een gratis e-book, online programma en mijn 12 weken traject. Nu weet ik wat ik moet doen en waarom het niet werkte wat ik deed. Ik heb de samenwerking ervaren als zeer positief. Vanaf dag 1 kreeg ik concrete handvatten waarmee ik aan de slag kon gaan! Ik zou Carlijn dan ook zonder twijfel aanraden bij andere ondernemers.”

unnamed

Barbera Hendriksen

Voedingsdeskundige


Ja, maar...

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in je bedrijf. Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor…de klanten die je de komende maanden misloopt als je zelf maar wat blijft aanrommelen? Weet je hoe veel geld dat dit je kost? Wat zou het je opleveren als je je wel die continue klantenstroom op gang krijgt? Dat je meer klanten kunt helpen in hetzelfde tijdsbestek. Dat je samen met mij aan de slag gaat om dit op te zetten.

De meeste van mijn klanten hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terugverdiend en in vele gevallen zelfs een veelvoud daarvan. Zou dit een investering waard zijn? Als deze basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien met je bedrijf? Of wil je in deze benauwde situatie blijven? Wat gaat er de komende periode veranderen aan je bedrijf als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je bedrijf er dan over een vier maanden uitzien?

Ik spreek veel ondernemers die er net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Ik begrijp dat je twijfels hebt, dat is ook gezond. Je moet weloverwogen keuzes maken. Maar zeg eens eerlijk: waarover twijfel je? Weet je dat? Vraag je je af of dit wel bij je past?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere ondernemers net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1. Helpt dit Programma je met het krijgen wat je wilt? 2. Ben je bereid en in staat te investeren? 3. Zou je met mij samen willen werken?

Als je een “Ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Yep! Je krijgt een btw-factuur.

Scroll naar top