Van aanrommelen naar een continue klantenstroom

Je bent niet voor jezelf begonnen om middelmatige resultaten te halen. Jij droomt groot, groter, grootst. Maar dat betekent niet dat je 40 uur per week wilt werken om dat te bereiken. En geloof mij: dat hoeft ook niet. In de academy word je binnen 3 maanden opgeleid tot een ondernemer die precies weet wat je moet doen om eenvoudig continu klanten binnen te halen via de online kanalen.

Deze ronde zit VOL. De volgende ronde verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je dan in op de wachtlijst en je hoort als eerste wanneer de volgende ronde start. 

Herken je dit?

Je bent vrij recent begonnen met ondernemen. Je hebt de eerste klanten al binnen gehaald, maar dat ging met veel moeite. Je verlangt vooral naar een consistente stroom van klanten en meer rust.

Je mist focus. Je volgt veel webinars en downloadt e-books, maar je voelt je overweldigd door alle informatie. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt geen idee hoe je de vertaalslag kunt maken naar jouw bedrijf.

Sales is niet jouw ding. Je wordt al zenuwachtig als je weer een kennismakingsgesprek in je agenda ziet staan. Je wilt weten wat je kunt zeggen om mensen te overtuigen van jouw waarde, zonder dat je hen het gevoel geeft dat je ze wat aansmeert.

Omdat je bang bent dat klanten anders 'nee' zeggen vraag je te lage prijzen. Daardoor werk je veel uren om er een fatsoenlijk salaris aan over te houden. Je bent eraan toe om het geld te verdienen dat je waard bent.

Je bent aan het schiet met losse flodders als het gaat om online marketing. Je hebt een e-book gemaakt en je bent begonnen aan je salesfunnel. Echter levert het nog niets op. Je bent er klaar mee en wil het gewoon in een keer goed neerzetten.

“Wat heb ik te bieden?” “Kan ik het wel?” Je laat jezelf onbewust tegenhouden door dit soort belemmerende gedachten.

Je verlangt ernaar dat het allemaal wat meer vanzelf gaat. Je wilt graag minder gaan werken in plaats van meer, zodat je buiten het runnen van je bedrijf ook lekker kunt genieten van het leven.


Wat als ik je vertel dat het ook anders kan

Natuurlijk, je kunt het zelf blijven proberen. Je kunt nog tientallen webinars volgen, boeken lezen en weggevers downloaden. Maar ik beloof je dat je dan over drie maanden nog steeds in deze benauwde situatie zit. En dat terwijl je ook het fundament van jouw droombedrijf in één keer goed kunt neerzetten, zodat je jouw grenzeloze ambities kunt waarmaken.

Na drie maanden Online Business Kickstart Academy is jouw productaanbod zó ingericht dat het past bij jouw ideale leven. Je hebt een waardevolle weggever en een uitgedachte salesfunnel waarmee je een continue stroom van klanten en omzet aantrekt. En dat je op dit systeem kunt vertrouwen, geeft je rust en zekerheid. Ook is je website zo ingericht dat hij daadwerkelijk klanten oplevert én trek je doorlopend de leukste klanten aan via social media. Last but not least voer je ontspannen verkoopgesprekken, zodat potentiële klanten moeiteloos ‘ja’ zeggen tegen jouw aanbod.

Met de Online Business Kickstart Academy bouw je dus die succesvolle, schaalbare online business waar jij van droomt. Daardoor haal je meer dan voldoende omzet binnen om het leven te kunnen leiden dat jij wilt. Is jouw agenda (bijna) leeg, terwijl je toch tientallen klanten tegelijkertijd helpt. En kun je locatieonafhankelijk werken en – als je dat wilt – de hele wereld rond reizen.

Dit programma is speciaal voor dienstverlenende ondernemers, zoals coaches, marketeers en freelancers die enorm goed zijn in hun specialisme, maar die het vak ondernemen nog niet onder de knie hebben. Ondernemen is een vak apart en dat wordt vaak onderschat. Je kunt dan bijvoorbeeld wel een afgestudeerd voedingsdeskundige zijn, maar dat maakt je nog geen ondernemer. Doe je dit alleen, zonder kennis? Dan ga je het helaas niet redden als ondernemer of het duurt enorm lang. Zonde, want jouw missie verdient het om gezien te worden!

Je hebt nu dus een keuze te maken

Je gaat weer alleen aan de slag en komt er over drie maanden achter dat je nog steeds in hetzelfde cirkeltje zit van hard werken en weinig verdienen. Of je investeert in een online business coach die het pad al bewandeld heeft en graag haar bewezen strategie met je deelt.

Ik had de investering voor het programma binnen 1,5 maand al terugverdiend!
Jantine Oevering
Intuïtief lifecoach

"Tijdens mijn wereldreis draaide mijn online business gewoon door!"

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.
In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost. Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.
In dat jaar (2018) draaide ons bedrijf meer dan € 100.000,- omzet. En dat terwijl ik letterlijk mijn droom aan het leven was en maar een paar uur per dag werkte. 
Ik had eindelijk de ondernemersvrijheid bereikt waar ik lang van droomde. Tijdens deze reis werkte ik veel minder uren aan mijn bedrijf dan thuis en toch heb ik dit bedrijf dankzij de juiste focus succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 
Daarom help ik nu als Online Business Coach andere online ondernemers om een goed aanbod neer te zetten en op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.

Dan nog even over mijn proven track record, zodat je precies weet waar je met mij aan toe bent. Hoewel ik gemiddeld drie maanden per jaar reis heb ik de afgelopen jaren twee van mijn bedrijven naar een 5-figure maandomzet laten groeien. En die omzet haal ik door met de leukste klanten te werken. Deze voldoening en vrijheid gun ik jou ook.

Hoe ziet de Online Business Kickstart Academy eruit?

Live kick-off

24/5 support

Online leeromgeving

✓ Gezamenlijke kick-off in Vught

Een hoge energie, nieuwe inzichten en enorm veel motivatie. Dat mag je verwachten van de live kick-off op één van de gaafste locaties in Brabant: Kasteel Maurick, ver weg van je normale ritme en je gebruikelijke omgeving. Tijdens deze kick-off maak je samen met de andere ondernemers uit de Academy een deep dive in marketing, mindset en online business strategie.

Je bepaalt deze dag jouw stip op de horizon (lees: jouw grootste droom) en samen met mij maak je een roadmap to freedom voor de komende drie maanden.

Na deze dag weet jij precies wat je te doen staat om jouw droombusiness op te zetten. Jouw business zie je nu al niet als werk maar als missie, maar na de kick-off ben jij gemotiveerd om écht naar deze missie te leven en het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

✓ 3 maanden persoonlijke begeleiding

Persoonlijk contact. Verbinding. Commitment. Ook dit kun je van de Online Business Kickstart Academy verwachten.

Wanneer je dat maar wilt kun je in een besloten Facebookgroep vragen stellen aan mij en mijn team van experts. Of je nu praktische vragen hebt – bijvoorbeeld over jouw e-book, salespage of advertenties – of vragen over mindset en belemmerende overtuigingen: mijn team en ik staan als cheerleaders aan de zijlijn van jouw groei. 

Je blijft nooit met vragen of twijfels zitten en kunt direct doorpakken, zodat de groei van jouw online business in een stroomversnelling komt.

✓ Concrete feedback op alle teksten die je schrijft

Je gaat aan de slag met het schrijven van teksten zoals een weggever, advertenties, salesfunnel en website. Je krijgt van mij en mijn team concrete feedback op alle teksten die je schrijft. 

✓ Live Q&A 

Online ondernemen is geen eenzame bezigheid. In de Kickstart Academy werk jij samen met een groep likeminded ondernemers aan het realiseren van jouw droom.

En hoe waardevol is het als je ook van al die andere schaamteloos ambitieuze mensen kunt leren? Bookmark daarom de besloten Facebookgroep in jouw browser, want eens per maand organiseer ik hier een live Q&A. In totaal 3 keer dus.

Tijdens deze sessie ga ik dieper in op persoonlijke vragen en uitdagingen van jou en andere Kickstarters. En geloof mij: geen vraag is te gek om te stellen.

✓ Wekelijkse Kickstart Monday

Iedere maandag beginnen we samen onze week in de besloten Facebookgroep. Dit zal zijn via een korte live video op maandagochtend. Je kunt hier live bij aanwezig zijn of het later op de dag terugkijken. Op Kickstart Monday stellen we een duidelijke focus voor deze week. Deze accountability zorgt ervoor dat jij on track blijft. 

✓ Online leeromgeving

Natuurlijk krijg je van mij ook alle kennis, vaardigheden en tools aangereikt om jouw droombusiness te realiseren. Je krijgt toegang tot een inspirerende online leeromgeving waarin je in 8 modules en 3 bonussen alles leert over succesvol online ondernemen volgens mijn bewezen strategie. Goed om te weten: je behoudt minimaal twee jaar toegang tot deze leeromgeving.

 

We starten vanaf de allermooiste locatie van Brabant: Kasteel Maurick in Vught*

*Alles is Corona-proof en de 1,5 meter regel wordt nageleefd.
"Dankzij de hulp van Carlijn heb ik meer rust kunnen krijgen en kan ik met minder moeite gemakkelijker klanten en inkomsten genereren."
Leonie Olthof-Verkerk
Intuïtief Coach

Alle kennis, skills en tools voor jouw business

Je krijgt tijdens de Online Business Kickstart Academy alle kennis, skills en tools aangereikt om jouw droombusiness op te bouwen. Wees niet bang dat je daardoor overweldigd raakt. Ik sta voor simpel ondernemen, focus en niet meer doen dan nodig is. Ik hanteer dan ook een no fluff policy en deel geen informatie met je waar je na drie maanden niets meer mee doet. Niet tijdens de live dag, niet in de Facebookgroep én niet in de online leeromgeving. Want als je échte vrijheid wilt creëren moet je je business zo simpel mogelijk houden.

 

1. Droomdoel

Stap 1: jouw droomdoel heel helder krijgen. Je droomt al groot, groter, grootst: nu gaan we ervoor zorgen dat jouw droomleven realiteit wordt.

2. Positionering

Hoe onderscheid je jouw business van concullega’s die, ogenschijnlijk, hetzelfde doen als jij? Door een sterke positionering. Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat klanten voor jou in de rij staan.

3. Ideale klant

Je ideale klant kiezen is één van de belangrijkste stappen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In deze derde module kies jij met welke klanten jij het allerliefste werkt. Goedbetalende klanten waar je energie van krijgt.

4. Productaanbod

Met een schaalbaar online productaanbod kun je succesvol zijn én echte vrijheid ervaren. In deze module ontwikkel je een aanbod waar je ideale klant perfect mee geholpen is, dat zich moeiteloos verkoopt en waar jij een goed salaris mee verdient. 

5. Weggevers

In deze module ga je aan de slag met een onweerstaanbare weggever die massaal gedownload wordt en die ook daadwerkelijk betalende klanten oplevert.

6. Website

In deze module leer je waar een website aan moet voldoen om van bezoekers goedbetalende klanten te maken.

7. Salesfunnel

Een salesfunnel is de perfecte manier om klanten te werven. Je zet in deze module een salesfunnel neer die voor een continue klantenstroom en verkoop van je online producten zorgt.

8. Omzetplan

Omzet overkomt je niet, die plan je. Door je omzet te plannen ervaar je rust en zekerheid. Ik leer je hoe je een passend omzetdoel stelt, maar ook hoe je deze behaalt. 

Tijdelijke gratis bonussen

Kickstart (2)

Insta training: Meer Klanten t.w.v. 197,-

Het merendeel van mijn klanten komt binnen via Instagram. Dat komt omdat ik geen hapsnap content maak, maar berichten en stories deel volgens een sterke strategie. Die strategie leer ik jou ook, zodat je een magneet wordt voor jouw ideale klant.

IMG_0573 (2)

Salestraining: Van Ja Maar… naar Jazeker! t.w.v. 297,-

In deze bonus leer je hoe je ontspannen salesgesprekken voert, zodat je potentiële klant moeiteloos JA zegt tegen jouw aanbod. 

IMG_0376

Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram t.w.v. 297,-

Adverteren op FB/IG is dé manier om een continue klantenstroom binnen te halen en om jouw omzet enorm te verhogen. In deze bonus leer je hoe je winstgevende advertenties maakt.

Wat brengt dit programma jou?

Na drie maanden Online Business Kickstart Academy is jouw productaanbod zó ingericht dat het past bij jouw ideale leven. Je hebt een waardevolle weggever en een uitgedachte salesfunnel waarmee je een continue stroom van klanten en omzet aantrekt. En dat je op dit systeem kunt vertrouwen, geeft je rust en zekerheid. Ook is je website zo ingericht dat hij daadwerkelijk klanten oplevert én trek je doorlopend de leukste klanten aan via social media. Last but not least voer je ontspannen verkoopgesprekken, zodat potentiële klanten moeiteloos ‘ja’ zeggen tegen jouw aanbod.

Met de Online Business Kickstart Academy bouw je dus die succesvolle, schaalbare online business waar jij van droomt. Daardoor haal je meer dan voldoende omzet binnen om het leven te kunnen leiden dat jij wilt. Is jouw agenda (bijna) leeg, terwijl je toch tientallen klanten tegelijkertijd helpt. En kun je locatieonafhankelijk werken en – als je dat wilt – de hele wereld rond reizen.

De Academy is ALLEEN geschikt voor jou als:

Daadkrachtig, en ambitieus twee woorden zijn die jou goed omschrijven.

Je op zoek bent naar een groep likeminded ondernemers die geloven in jouw GROOTSE dromen en je uitdagen om nog groter te dromen.

Je verantwoordelijkheid voor je eigen leven wilt nemen en je jouw bedrijf op zo'n manier wilt inrichten dat jij er echt gelukkig van wordt.

Je met jouw bedrijf de wereld een stukje mooier wilt maken en je een enorme drive hebt om jouw missie uit te dragen.

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

De Online Business Kickstart Academy t.w.v. 2995 euro

Insta training: Meer Klanten t.w.v. 197 euro

Sales training: Van Ja Maar naar Jazeker! t.w.v. 297 euro

Winstgevend adverteren op social media t.w.v. 297 euro


Totaal: 3786 euro

Nogmaals dit is een schijntje als je kijkt naar wat ik betaald heb om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker… Wat levert jou een succesvolle online business met veel vrijheid op?

IMG_1589

Doe nu mee voor geen 3786 euro maar...

1995 euro

Eenmalige investering exclusief btw*

1995

*Betaling in drie termijnen van 695,- ex btw. is ook mogelijk

  • Kies je voor de Kickstart Academy dan ontdek je de strategie die in mijn bedrijven de afgelopen jaren al meer dan € 300.000,- omzet opleverde. En dat zonder dat het ten koste ging van vrije tijd.

Dit zeggen anderen

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Voor de Kickstart Academy liep ik er tegenaan dat ik een beetje rondjes bleef zwemmen en niet zo goed wist hoe ik aan klanten kon komen. Dat frustreerde mij enorm, als ook dat ik aan mijn waarde ging twijfelen.

Dankzij de Academy staat de basis nu écht! Als intuïtief ondernemer merkte ik dat alles op papier wel kan kloppen, maar als de juiste energie er niet in zit, het gewoon niet werkt. Carlijn zorgde ervoor dat ik mijn aanbod versimpelde en aan de slag ging met advertenties en een e-mailfunnel. Tevens had ik de investering voor het coachtraject binnen 1,5 maand terugverdiend! Het is heel fijn om met Carlijn samen te werken en ze legt alles duidelijk, helder en praktisch uit.

Jantine Oevering

Intuïtief life coach

Lisette Ketelaar

Lifecoach

“Dankzij de Kickstart Academy merk ik dat ik nu al meer aanvragen krijg. Het is heel fijn dat alles geautomatiseerd loopt, waardoor je zelf veel minder tijd kwijt bent aan klanten werven en die tijd aan andere dingen kunt besteden, zodat het je meer vrijheid oplevert.

De samenwerking met Carlijn is heel fijn. Ze is open, eerlijk en reageert snel. Carlijn is kort en duidelijk en denkt mee wat voor je bedrijf zinvol kan zijn en werkt. Ze geeft ook zelf ideeën voor je business. Ik twijfelde over de investering, maar daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik merk nu al dat ik meer aanvragen krijg dus de investering is het waard. Ik zou de Kickstart Academy zeker aanraden!“

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik maar wat deed om klanten te krijgen, maar daar ging enorm veel tijd in zitten met te weinig resultaat. Ik stond een beetje stil in mijn praktijk als voedingsdeskundige. Om bekendheid te krijgen merkte ik op dat ik maar wat met losse flodders aan de gang was.

Dankzij onze samenwerking heb ik mijn niche verkleind naar de niet fitte vrouw en heb ik een mooie funnel neergezet met een gratis e-book, online programma en mijn 12 weken traject. Nu weet ik wat ik moet doen en waarom het niet werkte wat ik deed. Ik heb de samenwerking ervaren als zeer positief. Vanaf dag 1 kreeg ik concrete handvatten waarmee ik aan de slag kon gaan! Ik zou Carlijn dan ook zonder twijfel aanraden bij andere ondernemers.”

unnamed

Barbera Hendriksen

Voedingsdeskundige


Ja, maar...

Levert je salesfunnel een continue stroom van klanten op en ervaar je daarom rust en zekerheid? Ja..? Dan weet ik niet waarom je deze pagina leest. ;-) Heb je zelf de eerste hand aan je salesfunnel gelegd, maar levert dit nog geen of te weinig klanten op? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan aan de slag om ook daadwerkelijk klanten uit je salesfunnel te halen. 

Misschien denk jij nu: “Ik kom terug zodra ik het geld heb verdiend.” Besef dat dit de grootste valkuil is van elke startende ondernemer. En ik ben niet heilig – in 2015 stond ik in jouw schoenen. Echter verdiende ik door deze denkwijze geen cent, omdat ik simpelweg niet wist hoe marketing en sales werkten. Dankzij de investering in een business coach verviervoudigde ik uiteindelijk mijn omzet. 

Vind je het toch nog spannend om geld te investeren in je bedrijf? Dan daag ik je uit om eens na te denken over wat het kost als je nu ‘nee’ zegt. Stel je eens voor hoeveel klanten je de komende maanden misloopt als je zelf maar wat blijft aanrommelen. Weet je hoeveel geld dit je kost? Wat zou het je opleveren als je je wél die continue klantenstroom op gang krijgt? En dat je meer klanten kunt helpen in hetzelfde tijdsbestek?

De meeste van mijn klanten hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terugverdiend en in vele gevallen zelfs een veelvoud daarvan. Als jouw basis eenmaal staat pluk jij daar ook nog jaren de vruchten van. Is dit een investering waard? De meeste van mijn klanten hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terugverdiend en in vele gevallen zelfs een veelvoud daarvan. Zou dit een investering waard zijn? Als deze basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

Wil je écht groeien met je bedrijf? Of blijf je liever in deze benauwde situatie? Ik vermoed dat laatste, want je hebt deze pagina tot aan hier gelezen en hebt nog steeds niet weggeklikt. Bedenk je daarom eens wat er de komende periode gaat veranderen als je niets doet én wat er gaat veranderen als je nu wel de stap zet. Hoe zou je bedrijf er in beide gevallen over vier maanden uitzien?

Eén ding is zeker: je moet een keuze maken. En geloof mij, als je niets doet dan ervaar je over vier maanden nog steeds onrust en stress.

Ik spreek veel ondernemers die er net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Ik begrijp dat je twijfels hebt, dat is ook gezond. Je moet een weloverwogen keuze maken. Maar zeg eens eerlijk: waarover twijfel je? Weet je dat?

Ik wil je graag drie belangrijke vragen stellen die andere ondernemers hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1) Helpt dit programma je om te krijgen wat je wilt? 2) Ben je bereid en in staat om te investeren? 3) Zou je met mij willen samenwerken?

Zeg jij nu in je hoofd of hardop ‘ja’ op alle drie de vragen, dan moet je het maar gewoon doen, toch?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere ondernemers net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1. Helpt dit Programma je met het krijgen wat je wilt? 2. Ben je bereid en in staat te investeren? 3. Zou je met mij samen willen werken?

Als je een “Ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Yep! Je krijgt een btw-factuur.

De ondernemers die meedoen zijn voornamelijk coaches en experts zoals: voedingsdeskundigen, lifecoaches, business coaches, dietisten, marketing coaches, virtual assistents etc. 

Ik weet genoeg... Starten maar!

Deelname aan dit programma is op basis van uitnodiging of intake. Ben jij coach, kennisondernemer of freelancer en denk je dat de Kickstart Academy iets voor jou is? Stuur mij dan een berichtje met motivatie waarom jij in dit programma past. Ik werk alleen samen met mensen waarin ik 100% het vertrouwen heb dat ze resultaat gaan behalen. Daarom is er een selectie procedure. Vul onderstaand contact formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.
Scroll naar top