Transformeer jouw bedrijf in een droombedrijf en word een vrije ondernemer

In het level-up mentorship trekken we jou en je bedrijf naar het volgende niveau, zodat jij van harde werker naar een ontspannen ondernemer met +10K maandomzet groeit. 

Op dit moment is er een wachtlijst tot eind 2020. Vanaf november/december komen er weer plekken vrij.

Herken je dit?

Je bedrijf loopt goed, je hebt leuke klanten en je draait een prima omzet. Echter wordt je agenda gevuld door alle afspraken met klanten. Je voelt je daardoor gevangen in je eigen bedrijf. Je hebt een baan in plaats van een business voor jezelf gecreëerd.

Je hebt grote dromen en je loopt over van de ideeën. Daardoor vind je het moeilijk om prioriteiten te stellen.

Je wil langzaam meer dingen gaan uitbesteden. Je merkt dat je tegen een plafond aanloopt qua inkomen als je niet anders gaat werken.

Je wil de vertaalslag gaan maken naar online producten, zodat je meer mensen kunt helpen en terwijl je zelf minder uren hoeft te werken.

Het is jouw missie om andere mensen te helpen. Vol enthousiasme heb je je bedrijf opgezet. Je ging ondernemen voor de vrijheid, maar het tegenovergestelde is waar. Je bedrijf loopt best lekker, maar ondertussen maak je lange dagen en is de beloofde ondernemersvrijheid is nog ver te zoeken. Dit maakt je onrustig. Je to do lijst lijkt oneindig. 

Laat mij je helpen! Je bedrijf op een slimme manier laten groeien is namelijk niet zo ingewikkeld als je denkt. Je hebt alleen de handvatten nodig die ervoor zorgen dat jij de goede stappen zet. Zodat je een ontspannen ondernemer wordt, hoge omzetten draait en kunt doen wat je het liefste doet: mensen helpen. 

De afgelopen jaren investeerde ik meer dan € 30.000,- in mijn bedrijven en dit leverde mij meer dan € 300.000 omzet op. En zonder dat dit ten kosten ging van mijn vrije tijd. Als wij gaan samenwerken leer ik jou deze bewezen succesvolle strategie. 

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost. Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis. 

Ik had eindelijk de ondernemersvrijheid bereikt waar ik lang van droomde. Tijdens deze reis werkte ik veel minder uren aan mijn bedrijf dan thuis en toch heb ik BodieBoost dankzij de juiste focus succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 

Daarom help ik nu als Online Business Coach andere coaches om een goed aanbod neer te zetten en op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.

En dan nog even wat feiten onder elkaar. De afgelopen jaren liet ik twee van mijn bedrijven naar een 5-figure maandomzet groeien, zonder dat het ten koste ging van mijn vrije tijd. Ik reis gemiddeld 3 maanden per jaar en ondertussen mag ik de leukste klanten helpen. Deze voldoening & vrijheid gun ik jou ook. 

Stel je voor dat ...

Je een winstgevende salesfunnel hebt staan, waardoor je mailbox gevuld wordt met mailtjes van nieuwe klanten.

Je niet tegen het plafond loopt door het uurtje-factuurtje systeem, maar dat je een schaalbaar aanbod hebt. Van bijvoorbeeld (online) programma's en/of goedbetaalde trajecten die verkoopt op basis van de waarde die je levert in plaats van je uren.

Je keer op keer je coaching programma's uitverkoopt op een ontspannen manier.

Je precies weet hoe je succesvolle Facebook & Instagram advertenties kunt opschalen, zodat je continu kwalitatieve leads verzameld.

Je kunt stoppen met de losse flodders op social media. 80% van mijn klanten komen via Instagram. Ik leer jou precies hoe jij dit ook kunt realiseren.

Je focus krijgt in je business en daardoor meer tijd krijgt om te genieten van het leven. Zoals meer tijd met je kinderen doorbrengen of mooie reizen maken.

Je website niet alleen een mooi visitekaartje is, maar een marketingmachine die jou daadwerkelijk nieuwe klanten oplevert.

Het zweet je niet langer uitbreekt als je een kennismakingsgesprek met een potentiële klant in je agenda ziet staan. Je weet precies wat je kunt zeggen om diegene op een ontspannen manier te overtuigen van jouw aanbod.

Hoe werkt het Programma?

✓ Tweemaal een live of online Kick-off sessie

Tijdens sessie online of bij mij op kantoor in Den Bosch, bepalen we de focus, strategie en jouw persoonlijke roadmap to freedom. Deze sessie (2 uur) hebben we aan de start van onze samenwerking en na 3 maanden nog eens (een sessie van 1 uur).

✓ 6 maanden persoonlijke begeleiding

Elke maand hebben we twee calls van 30 minuten. In totaal zijn er 10 calls te verdelen over 6 maanden. Dit zorgt ervoor dat je in de actiemodus blijft en je de juiste focus houdt en exact weet wat je moet doen om jouw programma’s uit te verkopen. We maken de vertaalslag van WETEN naar ook daadwerkelijk DOEN. Ik zorg voor de stok achter de deur, wijs jou op je blinde vlekken en denk pro-actief met je mee.
Daarnaast kun je dagelijks praktische vragen aan mij stellen via mail & whatsapp. Je hebt jouw strategische sparringsparter en coach altijd onder speed dial. Je staat er niet alleen voor. 

✓ Online leeromgeving 

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving die vol staat met handige modules over bijvoorbeeld FB/IG adverteren, winstgevende funnels opzetten, ontspannen verkoopgesprekken voeren. Daarnaast vind je hier ook casestudy’s van o.a. BodieBoost en handige hacks waarmee jij een continue klantenstroom gaat aantrekken.

✓ Trainingsdag

Tijdens deze trainingsdag in Den Bosch gaan we naar gelang de behoefte van de groep inzoomen op een specifiek onderwerp. Dit kan variëren van content marketing, sales, strategie of personal branding en adverteren. Daarnaast geeft deze dag je de mogelijkheid om je netwerk flink uit te breiden. Het is belangrijk om mensen om je heen te verzamelen die in jouw dromen geloven en die je zelfs nog groter laten denken. 
 

Dit zeggen anderen

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Carlijn denkt strategisch met je mee en komt uit zichzelf met ideeën. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Samenwerken met Carlijn ervaar ik als een doorbraak in mijn business omdat ze me in alle vlakken heeft ondersteund waardoor ik kon groeien. Ze wist precies wat ze moest zeggen op moeilijke momenten en gaf me altijd heeft veel vertrouwen in mezelf. Ik vind het fijn dat ze me ook echt begrijpt vanuit haar eigen ervaring als onderneemster. Wat onze samenwerking opgeleverd heeft? Meer geld!”
review safiya slimani

Safiya Slimani

Spirit Business Coach

Mieke Scherpenzeel

Online Ondernemer

“Met Carlijn samenwerken is echt super! Voor onze samenwerking probeerde ik het vooral zelf uit te zoeken en miste ik een groot stuk strategie. Carlijn weet alles in hapklare stukjes te hakken waardoor ik letterlijk elke 2 weken echt sprongen maak. Ze denkt altijd met je mee en weet hierin ook gewoon duidelijk en pittig aan te sturen zodat je ook echt resultaten behaald. De samenwerking heeft me onwijs veel opgeleverd. Dankzij Carlijn heb ik nu een business die 5 cijfers draait in maandelijkse omzet en dat binnen 1 jaar in mijn bedrijf.

Maar naast omzet heeft het me vooral mijn droom business opgeleverd en ben ik steeds een stap dichterbij mijn droomleven! Ik heb zojuist voor de 3e keer verlengd, deze keer voor een half jaar. Ik zou Carlijn absoluut aan iedereen aanraden. Ze is zo lekker nuchter, mega betrokken en de beste sparringpartner die je kunt hebben. Zij zorgt wel dat jij resultaat behaalt, dat je kunt opschalen en dat je echt richting dat vrije leven gaat dat jij wil!”

Spontane berichten die ik van mijn klanten ontvang:

Ja, maar...

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in je bedrijf. Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor…de klanten die je de komende maanden misloopt als je zelf maar wat blijft aanrommelen? Weet je hoe veel geld dat dit je kost? Wat zou het je opleveren als je je wel die continue klantenstroom op gang krijgt? Dat je meer klanten kunt helpen in hetzelfde tijdsbestek. Dat je samen met mij aan de slag gaat om dit op te zetten.

De meeste van mijn klanten hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terugverdiend en in vele gevallen zelfs een veelvoud daarvan. Zou dit een investering waard zijn? Als deze basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien met je bedrijf? Of wil je in deze benauwde situatie blijven? Wat gaat er de komende periode veranderen aan je bedrijf als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je bedrijf er dan over een vier maanden uitzien?

Ik spreek veel ondernemers die er net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Ik begrijp dat je twijfels hebt, dat is ook gezond. Je moet weloverwogen keuzes maken. Maar zeg eens eerlijk: waarover twijfel je? Weet je dat? Vraag je je af of dit wel bij je past?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere ondernemers net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1. Helpt dit Programma je met het krijgen wat je wilt? 2. Ben je bereid en in staat te investeren? 3. Zou je met mij samen willen werken?

Als je een “Ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Yep! Je krijgt een btw-factuur.

Ja, zeker. Je kunt alles door mij laten checken. Ik kijk over jouw schouder mee bij alles wat je neerzet. Via mail kun je mij alles toesturen ter feedback. 

Ik weet genoeg... Starten maar!

Deelname aan dit programma is op basis van uitnodiging of intake. Ben jij coach, therapeut of online marketeer en denk je dat het Programma iets voor jou is? Stuur mij dan een berichtje met motivatie waarom jij in dit programma past. Ik werk alleen samen met mensen waarin ik 100% het vertrouwen heb dat ze resultaat gaan behalen. Daarom is er een selectie procedure. Vul onderstaand contact formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.
Scroll naar top