Masterclass: Automatisch online programma's verkopen

Voor coaches en experts die een bomvolle agenda hebben en verlangen naar meer vrije tijd, door automatische verkoop van een online programma.

Doe mee met de gratis masterclass en ontdek de Freedom Funnel Methode™ om dit te realiseren.

Na deze masterclass weet jij precies:

Hoe wij met onze simpele Freedom Funnel Methode™ automatisch onze online programma’s verkopen, zonder continu online te zijn en zonder duizenden volgers te hebben.

Hoe wij voor elke euro die we investeren in Facebook of Instagram advertenties, tot wel 7 euro terug verdienen.

Hoe je de cruises-formule toepast, die ervoor zorgt dat klanten kopen in plaats van uitschrijven in je funnel. Deze delen we normaal alleen met onze klanten.

Hoe je dit op een makkelijke manier opzet, zonder overwhelm.

Stop met keihard werken

Je bent coach of expert en je werkt op dit moment hard om je bedrijf draaiende te houden. Keihard. Het is jouw missie om mensen te helpen, daar word je gelukkig van. 

Maar ergens voel je ook een grote onrust. Er komt zoveel op je af in het ondernemerschap, dat je de klok rond werkt. Bijna dagelijks denk je “Het lijkt wel alsof ik een baan voor mezelf gecreëerd heb in plaats van een business met vrijheid”.

Ondernemer ben je voor de vrijheid, maar de realiteit is anders. Houd jij jezelf zoet met de gedachte dat je nog ‘even hard moet werken’… en dat je daarna de vruchten kunt plukken? Ben eens eerlijk; hoe lang roep je dit nu al tegen jezelf?

Je verlangt naar het moment waarop je niet alleen voldoening ervaart van alle mensen die je helpt met je bedrijf, maar dat je ook de vrijheid en het geld hebt om het leven van je dromen te leiden. Zodat je meer tijd door kunt brengen met je gezin, of om de wereld te ontdekken en op reis te gaan.

Tijd voor verandering.

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Voor coaches en experts die in 2021 niet meer afhankelijk willen zijn van 1-1 werken, freelance klussen of die baan in loondienst. Je hebt een online programma of wilt er een gaan lanceren.

Deze masterclass is niet voor jou als je nog geen ondernemer bent.

Dit zeggen andere over de Freedom Funnel Methode™

Carlijn heeft mij onder andere geleerd hoe ik advertenties kan inzetten en mijn bedrijf op een simpele manier kan opbouwen. Dat is goed gelukt! Inmiddels verkoop ik succesvol mijn online trainingen via mijn funnel en advertenties.
Marit Molenaar
maritmolenaar.nl
Carlijn is heel erg concreet, geen zweverig gedoe maar keiharde cijfers.
Suzanne van Duijn
Vrijemeid.nl
"Dankzij Carlijn heb ik nu eindelijk een duidelijk stappenplan voor ogen. Carlijn geeft me veel positieve energie en motivatie! Ik ben meteen begonnen met het toepassen van wat ik heb geleerd.
Nicole Schyns
nicoleschyns.nl

Hi ik ben Carlijn

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost (= in de afslankniche). Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.

De afgelopen jaren bouwde ik meerdere succesvolle online bedrijven op. Ik verkoop in deze bedrijven jaarlijks meer dan tweeduizend online programma’s via mijn Freedom Funnel methode™ . 

In deze masterclass leer ik jou precies hoe je van overvolle agenda naar een passief inkomen groeit. 

Zodat je echte vrijheid gaat ervaren.

Veelgestelde vragen:

Yes, de masterclass is 100% gratis. Deze masterclass is ervoor bedoeld om jou alle kennis en inzichten te geven, zodat je een lege agenda en passief inkomen gaat creëren middels de verkoop van online programma’s. Ik ben een nuchtere Brabantse, dus verwacht geen uur geneuzel over dingen waar je achteraf niks kunt. Nee, je krijgt keiharde praktische adviezen en concrete voorbeelden om direct toe te passen in de praktijk. En om super transparant te zijn: deze masterclass is ook een voorproefje op mijn Freedom Business Academy. De ondernemers die echt willen doorpakken naar 10.000,- omzet per maand, die weten dat je hier samen het snelste komt. Ik zal dus aan het einde van deze masterclass ook meer vertellen over hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Er wordt geen opname verzonden, dus zorg dat je alsnog tijd vrijmaakt in je agenda. De masterclass duurt 90 minuten en zal jou direct laten zien hoe je dankzij onze strategie uren per week kunt gaan besparen, omdat je niet meer afhankelijk bent van uurtje-factuurtje diensten. Kijk dus nog eens goed naar je planning of je er niet toch bij kunt zijn. Je mag deze eigenlijk niet missen. 🙂

Deze masterclass is speciaal voor coaches en experts die op dit moment een volle agenda en weinig vrijheid ervaren. Je bedrijf loopt prima, echter wil je graag een passief inkomen creëren middels de verkoop van een online programma. Je loopt alleen compleet vast als het gaat om het verkopen daarvan.

Tijdens de online masterclass kun je altijd vragen stellen. 

Scroll naar top