Je zit uren achter je laptop en doet 1001 dingen tegelijk, zonder resultaat.

Ontdek het systeem wat jou een continue stroom van goedbetalende klanten oplevert, zodat jij kunt stoppen met aanmodderen en veel te hard werken voor weinig geld.

Deze prijs is tijdelijk. Normaal kost de cursus 200,- exclusief btw. Je behoudt minimaal 2 jaar toegang tot de cursus.

Herken je dit?

Je zit uren achter je laptop en doet 1001 dingen tegelijkertijd, maar nog steeds zonder resultaat.

Je mist focus. Je volgt veel webinars en downloadt e-books, maar je voelt je overweldigd door alle informatie. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt geen idee hoe je de vertaalslag kunt maken naar jouw bedrijf.

Je blijft een beetje rondjes zwemmen, omdat je niet zo goed weet hoe je aan klanten kunt komen. Dat frustreert je enorm. Je gaat hierdoor zelfs twijfelen aan de waarde die je kunt leveren.

Je bent aan het schiet met losse flodders als het gaat om online marketing. Je hebt een e-book gemaakt en je bent begonnen aan je salesfunnel. Echter levert het nog niets op. Je bent er klaar mee en wil het gewoon in een keer goed neerzetten.

Je verlangt ernaar dat het allemaal wat meer vanzelf gaat. Je wilt graag minder gaan werken in plaats van meer, zodat je buiten het runnen van je bedrijf ook lekker kunt genieten van het leven.


Zal ik je een geheim verklappen?

Je doet te veel. Veel te veel. Je hebt geen focus en daardoor lukt het je niet om bij je doel [een succesvolle online business, geen financiële zorgen en veel vrije tijd] te komen. 

En ik begrijp je heel goed. Er komt zoveel af als je startende ondernemer bent. Je verdient nog nauwelijks iets, dus je doet alles zelf. Ondertussen werk je de klok rond en heb je nog minder vrijheid dan toen je in loondienst zat. 

Maar toch heb je grote dromen en dit motiveert je om elke dag weer aan jouw business te werken. We kunnen de handen schudden, want ik heb lang in hetzelfde schuitje gezeten. In 2015 begon ik als broekkie aan het online ondernemerschap met mijn toemalige bedrijf BodieBoost (in de afslank niche). 

Ik had een grote droom, maar geen marketingkennis en geen groot budget. Toch is het me – na heel veel ploeteren – gelukt om inmiddels meerdere bedrijven succesvol te laten groeien. Daardoor kon ik in 2018 een prachtige wereldreis maken, terwijl mijn business doordraaide. We groeiden tijdens die reis naar 100.000,- jaaromzet. 

Ik wil jou 2 jaar lang zoekwerk en frustratie besparen en daarom heb ik vandaag jouw ticket to (financial) freedom voor je klaar liggen. Ik wil je uitnodigen voor de online cursus ‘Meer Klanten en Echte Vrijheid’. 

Deze online cursus zorgt ervoor dat je een continue klantenstroom krijgt via de online kanalen, waardoor je kunt ondernemen vanuit rust en zekerheid. Je leert de exacte stappen die ik gezet heb om 100.000,- per jaar te draaien. Niet door keihard te werken, maar door jezelf te focussen op hetgeen wat voor groei zorgt. 

En dat zijn maar een paar dingen:


1 niche kiezen
1 product maken 
1 weggever 
1 Facebook advertentie
1 e-mail funnel
1 salespagina
1 social media kanaal (Instagram)

That’s it! Meer hoef je niet te doen om een meer dan voltijd salaris te verdienen met simpelweg doen wat je leuk vindt. 

Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat, ga je nooit een lekker salaris verdienen. Misschien stop je uiteindelijk wel met je bedrijf, omdat je veel te veel moeite moet doen om aan klanten te komen. Het geheim om wel door te breken met jouw bedrijf? Je moet iemand vinden die het pad al heeft bewandeld en die jou precies kan vertellen welke stappen je kunt zetten. En dat tijdelijk voor geen 200,- maar slechts 67,-. Goede deal lijkt me, toch? 🙂 

"Tijdens mijn wereldreis draaide mijn online business gewoon door!"

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.
In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost. Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.
In dat jaar (2018) draaide ons bedrijf meer dan € 100.000,- omzet. En dat terwijl ik letterlijk mijn droom aan het leven was en maar een paar uur per dag werkte. 
Ik had eindelijk de ondernemersvrijheid bereikt waar ik lang van droomde. Tijdens deze reis werkte ik veel minder uren aan mijn bedrijf dan thuis en toch heb ik dit bedrijf dankzij de juiste focus succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 
Daarom help ik nu als Online Business Coach andere online ondernemers om een goed aanbod neer te zetten en op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.

Dan nog even over mijn proven track record, zodat je precies weet waar je met mij aan toe bent. Hoewel ik gemiddeld drie maanden per jaar reis heb ik de afgelopen jaren twee van mijn bedrijven naar een 5-figure maandomzet laten groeien. En die omzet haal ik door met de leukste klanten te werken. Deze voldoening en vrijheid gun ik jou ook.

Stop met aanrommelen en neem je droom serieus

"Dankzij de hulp van Carlijn heb ik meer rust kunnen krijgen en kan ik met minder moeite gemakkelijker klanten en inkomsten genereren."
Leonie Olthof-Verkerk
Intuïtief Coach

Je krijgt toegang tot de volgende modules:

Je ideale klant kiezen is één van de belangrijkste stappen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In deze eerste module kies jij met welke klanten jij het allerliefste werkt. Goedbetalende klanten waar je energie van krijgt.

Met een schaalbaar online productaanbod kun je succesvol zijn én echte vrijheid ervaren. In deze module ontwikkel je een aanbod waar je ideale klant perfect mee geholpen is, dat zich moeiteloos verkoopt en waar jij een goed salaris mee verdient. 

Een salesfunnel is de perfecte manier om klanten te werven. Je zet in deze module een salesfunnel neer die voor een continue klantenstroom en verkoop van je online producten zorgt.

Tijdelijke gratis bonussen

mock-00274

Bonus: Zo maak je een weggever die massaal gedownload wordt t.w.v. 25,-

Bonus: De marketing blauwdruk van BodieBoost, waarmee we 100.000 omzet draaiden tijdens mijn wereldreis (PDF) t.w.v. 250,-, maar eigenlijk onbetaalbaar 🙂

IMG_0376

Bonus: Zo schrijf je de perfecte advertentie tekst t.w.v. 47,-

Wat brengt de cursus jou?

In de cursus leer je precies hoe je jouw productaanbod zó inricht dat het past bij jouw ideale leven. Je leert een goedbetalende doelgroep kiezen, een waardevolle weggever maken en een uitgedachte salesfunnel waarmee je een continue stroom van klanten en omzet aantrekt. En dat je op dit systeem kunt vertrouwen, geeft je rust en zekerheid

Met de cursus Meer Klanten & Echte Vrijheid bouw je dus die succesvolle, schaalbare online business waar jij van droomt. Daardoor haal je meer dan voldoende omzet binnen om het leven te kunnen leiden dat jij wilt. Is jouw agenda (bijna) leeg, terwijl je toch tientallen klanten tegelijkertijd helpt. En kun je locatieonafhankelijk werken en – als je dat wilt – de hele wereld rond reizen.

"Ik klik de pagina weg en ga het nog even zelf proberen"

Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Ik ga het nog even zelf proberen”. Mag ik je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen tot nu toe opgeleverd?

Als je niks doet dan loop je binnenkort achteraan of stop je misschien zelfs wel met je business. Ondernemen is niet voor iedereen weggelegd, maar als jij vastberaden bent een succes te maken van jouw bedrijf en de juiste keuzes maakt… dan ziet het leven er over een jaar heel anders uit voor je.

Hieronder lees je 2 ervaringen van ondernemers met wie ik dezelfde kennis heb gedeeld als ik nu met jou ga doen in de online cursus ‘Meer Klanten en Echte Vrijheid’. Ze stonden ooit op hetzelfde punt als jij. 

Deze online cursus is tijdelijk beschikbaar voor een bedrag van 47,-. Een no brainer als je bedenkt dat ik jou de strategie ga leren waarmee ik met mijn bedrijven al meer dan 300.000,- omzet gedraaid heb. 

Ik heb de afgelopen jaren meer dan 30.000 euro geïnvesteerd om deze kennis te krijgen. En jij krijgt dit nu van mij voor 47,- euro. Zo op een presenteerblaadje. Makkelijker kan ik het niet voor je maken.


Ik kom in de praktijk twee type ondernemers tegen:

#1 De ondernemer die steeds dezelfde rondjes blijft zwemmen, niet durft te investeren en eigenlijk geen stap verder komt. Je saboteert jezelf keer op keer en je staat niet open voor hulp. De ‘zelf doen’ ondernemer. En nee ik ben ook niet heilig, het eerste jaar van mijn bedrijf behoorde ik tot deze categorie. Daarmee werkte ik mezelf bijna bankroet en in een burn-out. Oeps. 

#2 De ondernemer die durft te investeren, die zijn uitdagingen herkent én erkent en er volop mee aan de slag gaat. Die open staat voor hulp, die open staat om tóch die masterclass te geven ondanks dat het spannend is. Om tóch dat podium op te stappen. Om tóch dat nieuwe product te lanceren. Om tóch werk te gaan uitbesteden. Om tóch ontslag te nemen en 100% voor het ondernemerschap te gaan.

Als jij tot #2 wil behoren, dan nodig ik je uit voor de online cursus ‘Meer Klanten en Echte Vrijheid’ en je ontdekt al mijn geheimen voor een winstgevende online business die ook doordraait als jij op vakantie bent. 

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

De cursus Meer Klanten & Echte vrijheid t.w.v. 200,-

Bonus: Zo maak je een weggever die massaal gedownload wordt t.w.v. 25,-

Bonus: De marketing blauwdruk van BodieBoost, waarmee we 100.000 omzet draaiden tijdens mijn wereldreis (PDF) t.w.v. 250,-

Bonus: Zo schrijf je de perfecte advertentie tekst t.w.v. 47,-


Totaal: 522 euro

Nogmaals dit is een schijntje als je kijkt naar wat ik betaald heb om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker… Wat levert jou een succesvolle online business met veel vrijheid op?

IMG_1589

Tijdelijk investeer je geen 522 euro maar...

67 euro exclusief btw

Eenmalige investering exclusief btw

67
  • Kies je voor de Kickstart Academy dan ontdek je de strategie die in mijn bedrijven de afgelopen jaren al meer dan € 300.000,- omzet opleverde. En dat zonder dat het ten koste ging van vrije tijd.

Dit zeggen anderen

Marleen Bosmann

Eigenaresse Foodilove

“Sinds ik Carlijn haar strategie heb toegepast, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. Ik ben gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna heb ik mijn bestaande funnel geoptimaliseerd. Tijdens mijn zwangerschap, werkte ik minder uren. Toch draaide ik meer omzet.  Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

“Ik liep er tegenaan dat ik maar wat deed om klanten te krijgen, maar daar ging enorm veel tijd in zitten met te weinig resultaat. Ik stond een beetje stil in mijn praktijk als voedingsdeskundige. Om bekendheid te krijgen merkte ik op dat ik maar wat met losse flodders aan de gang was.

Dankzij Carlijn heb ik mijn niche verkleind naar de niet fitte vrouw en heb ik een mooie funnel neergezet met een gratis e-book, online programma en mijn 12 weken traject. Nu weet ik wat ik moet doen en waarom het niet werkte wat ik deed. Ik heb de samenwerking ervaren als zeer positief. Vanaf dag 1 kreeg ik concrete handvatten waarmee ik aan de slag kon gaan! Ik zou Carlijn haar programma’s dan ook zonder twijfel aanraden bij andere ondernemers.”

unnamed

Barbera Hendriksen

Voedingsdeskundige

Lisette Ketelaar

Lifecoach

“Dankzij de strategie van Carlijn merk ik dat ik nu al meer aanvragen krijg. Het is heel fijn dat alles geautomatiseerd loopt, waardoor je zelf veel minder tijd kwijt bent aan klanten werven en die tijd aan andere dingen kunt besteden, zodat het je meer vrijheid oplevert. Ik twijfelde over de investering, maar daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik merk nu al dat ik meer aanvragen krijg dus de investering is het waard.


Ja, maar...

Levert je salesfunnel een continue stroom van klanten op en ervaar je daarom rust en zekerheid? Ja..? Dan weet ik niet waarom je deze pagina leest. 😉 Heb je zelf de eerste hand aan je salesfunnel gelegd, maar levert dit nog geen of te weinig klanten op? Dan ben je hier op de juiste plek. We gaan aan de slag om ook daadwerkelijk klanten uit je salesfunnel te halen. 

Misschien denk jij nu: “Ik kom terug zodra ik het geld heb verdiend.” Besef dat dit de grootste valkuil is van elke startende ondernemer. En ik ben niet heilig – in 2015 stond ik in jouw schoenen. Echter verdiende ik door deze denkwijze geen cent, omdat ik simpelweg niet wist hoe marketing en sales werkten. Dankzij de investering in een business coach verviervoudigde ik uiteindelijk mijn omzet. 

Vind je het toch nog spannend om geld te investeren in je bedrijf? Dan daag ik je uit om eens na te denken over wat het kost als je nu ‘nee’ zegt. Stel je eens voor hoeveel klanten je de komende maanden misloopt als je zelf maar wat blijft aanrommelen. Weet je hoeveel geld dit je kost? Wat zou het je opleveren als je je wél die continue klantenstroom op gang krijgt? En dat je meer klanten kunt helpen in hetzelfde tijdsbestek?

De meeste van mijn klanten hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terugverdiend en in vele gevallen zelfs een veelvoud daarvan. Als jouw basis eenmaal staat pluk jij daar ook nog jaren de vruchten van. Is dit een investering waard? De meeste van mijn klanten hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terugverdiend en in vele gevallen zelfs een veelvoud daarvan. Zou dit een investering waard zijn? Als deze basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

Wil je écht groeien met je bedrijf? Of blijf je liever in deze benauwde situatie? Ik vermoed dat laatste, want je hebt deze pagina tot aan hier gelezen en hebt nog steeds niet weggeklikt. Bedenk je daarom eens wat er de komende periode gaat veranderen als je niets doet én wat er gaat veranderen als je nu wel de stap zet. Hoe zou je bedrijf er in beide gevallen over vier maanden uitzien?

Eén ding is zeker: je moet een keuze maken. En geloof mij, als je niets doet dan ervaar je over vier maanden nog steeds onrust en stress.

Ik spreek veel ondernemers die er net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Ik begrijp dat je twijfels hebt, dat is ook gezond. Je moet een weloverwogen keuze maken. Maar zeg eens eerlijk: waarover twijfel je? Weet je dat?

Ik wil je graag drie belangrijke vragen stellen die andere ondernemers hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1) Helpt dit programma je om te krijgen wat je wilt? 2) Ben je bereid en in staat om te investeren? 3) Zou je met mij willen samenwerken?

Zeg jij nu in je hoofd of hardop ‘ja’ op alle drie de vragen, dan moet je het maar gewoon doen, toch?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere ondernemers net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1. Helpt dit Programma je met het krijgen wat je wilt? 2. Ben je bereid en in staat te investeren? 3. Zou je met mij samen willen werken?

Als je een “Ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!

Yep! Je krijgt een btw-factuur.

Jazeker! Dat werkt enorm. Een salesfunnel levert niet alleen mij maar ook vele klanten minimaal 10.000,- omzet per maand op. 

Scroll naar top