fbpx

Online Training: Promo Secrets

Leer hoe je maandelijks binnen 4 uur een promo schrijft voor jouw online programma, die zorgt voor meer inkomsten door het gebruik van onze bewezen frameworks en formules.

Je wilt graag (meer) geld verdienen door de verkoop van jouw online programma's, maar…

Je komt erachter dat je het keihard moet promoten op Instagram. Het aantal verkopen valt telkens vies tegen en daardoor ga je twijfelen aan jezelf. Dat zorgt voor gedachten zoals: “Ben ik te laat met lanceren?” en “Heb ik wel genoeg kennis?”

Je voelt je overweldigd door alles wat je op Instagram voorbij ziet komen. Het liefst verkoop je jouw online cursussen op een manier waarbij je niet zelf continu ‘aan’ moet staan op social media.

Je wil je energie bij jezelf houden en daarom wil je graag online cursussen verkopen. Zodat je wat minder een-op-een op kunt gaan werken en zodat je überhaupt wat minder kunt gaan werken.

E-mail markting? Nee dat werkt niet bij jouw doelgroep. Ze openen je mails niet, laat staat dat ze klikken naar je salespagina. Dus... blijf je maar lekker dagelijks stories maken. Wat je uiteindelijk doodvermoeiend vindt als je eerlijk bent.

Elke dag urenlang doelloos verdwalen op Social Media, in de hoop dat dit je klanten oplevert?

Of in slechts 4 uur per maand een killer-promo in elkaar zetten, die echt voor brood op de plank zorgt?

Krijg direct toegang tot de Promo Secrets en leer:

Welke 3 kanalen je kunt inzetten om je promo tot een succes te maken

Hoe je de juiste haakjes vind voor de promo's

Hoe je de mails en social media posts opbouwt, zodat mensen kopen in plaats van afhaken

Hoe je een killer aanbod in elkaar zet voor jouw promo

Hoe je content van je promo kunt hergebruiken, zodat je met minimale tijd je omzet maandelijks flink kunt boosten.

Online training Promo Secrets inclusief bewezen frameworks en formules

5/5

De afgelopen 6 jaar heb ik meer dan 50 promo’s en een half miljoen omzet gedraaid in verschillende niches. Daardoor weet ik precies wat wel en niet werkt. Onze bewezen frameworks en formules vind je in deze online training.

Slechts 47,- ex btw

Voor wie is Promo Secrets bedoeld?

Deze training is voor alle online ondernemers die een online programma (willen) verkopen, maar die er nu nog te weinig inkomsten uit halen. Je wilt meer leren over het toepassen van de juiste marketing, zonder daar de hele dag voor op social media te moeten rondhangen.

Deze training is niet voor jou als je uurtje-factuurtje werkt en niet van plan bent een online programma te gaan lanceren.

Dit zeggen andere over ons:

Hi ik ben Carlijn

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost (= in de afslankniche). Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.

De afgelopen jaren bouwde ik meerdere succesvolle online bedrijven op. Ik verkoop in deze bedrijven jaarlijks meer dan tweeduizend online programma’s via mijn Freedom Funnel methode™ . 

In deze online training leer ik jou precies hoe je van overvolle agenda naar een passief inkomen groeit. 

Zodat je echte vrijheid gaat ervaren.

Veelgestelde vragen:

Je houdt onbeperkt toegang tot de training.

Deze training is speciaal voor coaches en experts die op dit moment een volle agenda en weinig vrijheid ervaren. Je bedrijf loopt prima, echter wil je graag een passief inkomen creëren middels de verkoop van een online programma. Je loopt alleen compleet vast als het gaat om het verkopen daarvan.

In de training Funnel Secrets maken we een deep dive in de wereld van funnels. De focus in die training ligt dus op het creëren van een continue leadstroom voor jouw online programma’s. 

In de training Promo Secrets ligt de focus juist op het creëren van meer verkopen. Je gaat dus leren hoe je die leads kunt converteren naar klanten, met slechts 4 uurtjes per maand.

Note: de training Funnel Secrets is niet meer te koop.

Online training Promo Secrets inclusief bewezen frameworks en formules

5/5

De afgelopen 6 jaar heb ik meer dan 50 promo’s en een half miljoen omzet gedraaid in verschillende niches. Daardoor weet ik precies wat wel en niet werkt. Onze bewezen frameworks en formules vind je in deze online training.

Slechts 47,- ex btw

Scroll naar top