Referenties

review kim rietvink

Kim Rietvink

Spiritueel ondernemerscoach

“Toen ik zag dat Carlijn voor zichzelf als online marketeer startte voelde ik meteen: This is the moment! Doordat ze zelf al een ander bedrijf groot heeft gemaakt, had ik er alle vertrouwen in dat ze geen ‘boekjes wijsheden’ toepast, maar strategieën echt doorleeft heeft en daardoor weet wat werkt en wat niet. Daarnaast is ze super enthousiast, to the point en zijn haar adviezen altijd heel helder, praktisch en direct toepasbaar. I love it en ben super dankbaar voor onze samenwerking!”

“Samenwerken met Carlijn ervaar ik als een doorbraak in mijn business omdat ze me in alle vlakken heeft ondersteund waardoor ik kon groeien. Zowel strategisch, uitvoerend maar ook mentaal! Ze werkt snel, is betrouwbaar en altijd vrolijk, door haar is online ondernemerschap een feestje! Ze denkt echt mee met je en is heel erg betrokken, en goed bereikbaar. Ze wist precies wat ze moest zeggen op moeilijke momenten en gaf me altijd heeft veel vertrouwen in mezelf. Ik vind het fijn dat ze me ook echt begrijpt vanuit haar eigen ervaring als onderneemster. Wat onze samenwerking opgeleverd heeft? Meer geld!”

review safiya slimani

Safiya Slimani

Spirit business coach
Ohzomooi - Mieke-48

Mieke Kuilman

Online ondernemer

“Met Carlijn samenwerken is echt super! Voor onze samenwerking probeerde ik het vooral zelf uit te zoeken en miste ik een groot stuk strategie. Carlijn weet alles in hapklare stukjes te hakken waardoor ik letterlijk elke 2 weken echt sprongen maak. Ze denkt altijd met je mee en weet hierin ook gewoon duidelijk en pittig aan te sturen zodat je ook echt resultaten behaald. De samenwerking heeft me onwijs veel opgeleverd. Dankzij Carlijn heb ik nu een business die 5 cijfers draait in maandelijkse omzet en dat binnen 1 jaar in mijn bedrijf.

Maar naast omzet heeft het me vooral mijn droom business opgeleverd en ben ik steeds een stap dichterbij mijn droomleven! Ik heb zojuist voor de 3e keer verlengd, deze keer voor een half jaar. Ik zou Carlijn absoluut aan iedereen aanraden. Ze is zo lekker nuchter, mega betrokken en de beste sparringpartner die je kunt hebben. Zij zorgt wel dat jij resultaat behaalt, dat je kunt opschalen en dat je echt richting dat vrije leven gaat dat jij wil!”

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Carlijn denkt strategisch met je mee en komt uit zichzelf met ideeën. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

Marleen Bosmann

Vitaliteitscoach

Charlotte de Jong

Echt in balans coach

“Ik heb Carlijn benaderd of ze open stond voor een brainstorm sessie. Ik liep vast in mijn marketing, mijn advertenties liepen niet en had geen idee wat ik met mijn funnel moest. 

Deze middag was super verhelderend en ik stond dankzij haar advies direct in de “doe” modus.  We hebben per direct aanpassingen gemaakt en met resultaat!
 
Inmiddels lopen de advertenties goed, groeit mijn funnel en dus ook mijn inkomsten.
 
Carlijn is flexibel, meelevend en haar enthousiasme is aanstekelijk. Ik hoop nog lang samen te mogen werken!”

“Carlijn is flexibel, enthousiast en super gezellig om mee samen te werken. De strategiesessies voelde eerder als samenwerken met een goede vriendin dan met iemand die ik eigenlijk nog helemaal niet kende. Carlijn weet waar ze het over heeft en brengt deze kennis meer dan graag aan je over. Tijdens de strategiesessies was ik verrast hoe goed ze zich had ingelezen in mijn bedrijf en stelde ze de juiste vragen waardoor er een duidelijk en concreet plan op tafel kwam. Niets geen algemene tips maar advies op maat waar je ook echt direct iets mee kunt. Na de sessies wilde ik dan ook vaak direct aan de slag met alle punten die we hadden besproken en was ik niet te stoppen. Door Carlijn heb ik het gevoel dat ik nu weet wat ik doe en moet doen om klanten aan te trekken en heeft ze ervoor gezorgd dat de drempel weg is. Dankjewel Carlijn, ik kom zeker bij je terug!”

51061445_350543185537813_7029361721101778944_o

Michelle van Zwieten

Eigenaar Wereldmatch

Rosalie van Gils

Eigenaar Breinfijn

“Ik boekte de Strategie Sessie bij Carlijn, omdat ze op social media altijd veel kennis en waarde deelt. Daarnaast heeft ze al een bedrijf (BodieBoost) succesvol neergezet. Het contact met Carlijn was heel prettig, persoonlijk en warm. De strategie sessie heeft me helderheid opgeleverd wat betreft mijn funnel en strategie. Ik heb geleerd hoe ik meer strategisch te werk kan gaan in plaats van ad hoc. Ik kan Carlijn zeker aanraden bij andere ondernemers.”

“Carlijn zag ik voorbij komen op Instagram en naast dat ze me opviel, ging ik haar aanbod lezen en ja toen wist ik het zeker, met deze vrouw wil ik bouwen aan mijn business. Ik werk nu 3 maanden met Carlijn samen. Het contact met Carlijn is persoonlijk, ze is enorm betrokken en zorgt dat mijn focus op de juiste zaken ligt.

Ze is van focus, helderheid, stappen maken en is erg snel met haar waardevolle feedback. Ik heb de afgelopen maanden een enorme overview gekregen op mijn business en we hebben een enorme fundering gebouwd om verder mijn business op te bouwen. Carlijn is echt een aanrader en dit is de reden dat ik onze samenwerking heb verlengd.
Je-intuïtie-ontwikkelen

Simone de Jongh

Intuitief coach

Mathilde Quispel

Carrière Coach

“Als startend ondernemer komt er zoveel op je af en waar begin je dan als eerste mee? Ik liet me ook nog wel eens afleiden door mijn perfectionisme. Door Carlijn haar vertrouwde, nuchtere en praktische uitstraling besloot ik met haar samen te gaan werken.

Mijn samenwerking met Carlijn heeft mij heel veel focus opgeleverd. Carlijn heeft een schat aan business ervaring en mij geholpen te prioriteren waardoor er meer lucht en helderheid kwam. Daarnaast is het ook heel fijn om met Carlijn te werken, omdat ze je echt stimuleert een business op te zetten waar jij je prettig in voelt. 

Haar programma is heel waardevol en ik zou Carlijn dan ook zeker aanraden bij anderen. Ik kijk uit naar de volgende stap in onze samenwerking!”

Vanwege Carlijn haar expertise in het maken van sales funnels, haar ervaring bij BodieBoost en naar aanleiding van ervaringen van anderen besloot ik met haar samen te gaan werken. 

De samenwerking heeft me nu al meer rust en structuur opgeleverd. Daarnaast heb ik een andere manier van denken voor het schrijven van content. Ook het blijven verdiepen in mijn ideale klant is een waardevolle les!

Carlijn is heel open, relaxt en reageert snel! Aangezien ze echt een deskundige is in haar vakgebied en omdat ze een prettig persoon is om mee samen te werken, raad ik haar zeker aan!

sanne van buren

Sanne Buren

Vitaliteitscoach

Leonie Verkerk

Intuitief coach

Voordat ik met Carlijn ging samenwerken had ik er behoefte aan om met minder inspanning klanten te krijgen.

Dankzij de hulp van Carlijn heb ik meer rust kunnen krijgen en kan ik met minder moeite gemakkelijker klanten en inkomsten genereren. Ze is open, gezellig en denkt met je mee. Ik zou Carlijn dan ook zeker aanraden bij andere ondernemers!

“Na de brainstormsessie met Carlijn wist ik opeens wat me te doen stond. Al sinds december speel ik met het idee om een Instagramcursus te maken, maar – hoe en waar begin je? Wat doe je eerst, en wat kan later? Waar moet je rekening mee houden? Door te sparren met Carlijn werd het in een paar uur helder hoe ik dit voor elkaar kon krijgen. Samen met haar maakte ik een lijstje met hele duidelijke, laagdrempelige actiepunten die ik meteen heb uitgevoerd. Bovendien weet ze precies waar je doorheen gaat. Het is heel logisch dat je eigen product lanceren zo spannend voelt, dat weet Carlijn als geen ander. En… inmiddels staat de webshop en is de datum van mijn cursus geprikt!”

Foto: Prisca Visser


Linda

Linda Roos

Eigenaar Linda Roos & Media

Lieke de Bever

Voeding & Mindset Coach

“Het was erg fijn om met Carlijn samen te werken. Ze werkt gestructureerd en kijkt duidelijk naar de cijfers. Dat was mijn reden om met Carlijn samen te gaan werken. Om eens te kijken wat de cijfers nu zeggen en hoe ik daar meer uit kan halen voor mijn business. Voor mijn samenwerking met Carlijn liep ik er tegenaan dat ik niet genoeg klanten kon werven om een goed maandelijks inkomen te verdienen.

Onze samenwerking heeft me veel richting opgeleverd. Wat mijn directe acties waren waar ik mee aan de slag kon. Vooral het feit dat ze snel en kwalitatief goed schakelt op e-mails die ik stuur vind ik TOP! Ik zou Carlijn zeker aanraden bij andere ondernemers, ze heeft me goed geholpen!”

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik maar wat deed om klanten te krijgen, maar daar ging enorm veel tijd in zitten met te weinig resultaat. Ik stond een beetje stil in mijn praktijk als voedingsdeskundige. Om bekendheid te krijgen merkte ik op dat ik maar wat met losse flodders aan de gang was.

Dankzij onze samenwerking heb ik mijn niche verkleind naar de niet fitte vrouw en heb ik een mooie funnel neergezet met een gratis e-book, online programma en mijn 12 weken traject. Nu weet ik wat ik moet doen en waarom het niet werkte wat ik deed. Ik heb de samenwerking ervaren als zeer positief. Vanaf dag 1 kreeg ik concrete handvatten waarmee ik aan de slag kon gaan! Ik zou Carlijn dan ook zonder twijfel aanraden bij andere ondernemers.”

unnamed

Barbera Hendriksen

Voedingsdeskundige

Anouk van Leussen

Schrijfcoach & Copywriter

“Ik ben met Carlijn gaan samenwerken omdat ik een expert zocht die mee wilde kijken naar mijn funnel en advertising. Goede funnels bouwen en Facebook advertenties opzetten is ook echt een vak apart. Bij de lancering van mijn vorige weggever heb ik dit allemaal zelf uitgezocht en daar heb ik niet het resultaat mee behaald dat ik graag wilde. Vandaar dat ik de hulp van Carlijn heb ingeschakeld.

De samenwerking met Carlijn was super fijn! Ze heeft echt veel kennis van zaken. Ze denkt ook goed mee, is betrokken en kan dingen goed en rustig uitleggen. De samenwerking heeft me veel opgeleverd. Mijn funnel en advertenties draaien echt significant beter dan mijn vorige funnel ooit heeft gedaan. Het staat nu drie weken online en nu is het mijn taak om bij te sturen en te optimaliseren. Gelukkig heeft Carlijn me geleerd hoe ik dat kan doen. Het was de investering meer dan waard!”

Spontane berichten die ik ontving van mijn klanten:

Scroll naar top