fbpx

Referenties

“Toen ik zag dat Carlijn voor zichzelf als online marketeer startte voelde ik meteen: This is the moment! Doordat ze zelf al een ander bedrijf groot heeft gemaakt, had ik er alle vertrouwen in dat ze geen ‘boekjes wijsheden’ toepast, maar strategieën echt doorleeft heeft en daardoor weet wat werkt en wat niet. Daarnaast is ze super enthousiast, to the point en zijn haar adviezen altijd heel helder, praktisch en direct toepasbaar. I love it en ben super dankbaar voor onze samenwerking!”

review kim rietvink

Kim Rietvink

Spiritueel ondernemerscoach
Ohzomooi - Mieke-48

Mieke Kuilman

Online ondernemer

“Met Carlijn samenwerken is echt super! Voor onze samenwerking probeerde ik het vooral zelf uit te zoeken en miste ik een groot stuk strategie. Carlijn weet alles in hapklare stukjes te hakken waardoor ik letterlijk elke 2 weken echt sprongen maak. Ze denkt altijd met je mee en weet hierin ook gewoon duidelijk en pittig aan te sturen zodat je ook echt resultaten behaald. De samenwerking heeft me onwijs veel opgeleverd. Dankzij Carlijn heb ik nu een business die 5 cijfers draait in maandelijkse omzet en dat binnen 1 jaar in mijn bedrijf.

Maar naast omzet heeft het me vooral mijn droom business opgeleverd en ben ik steeds een stap dichterbij mijn droomleven! Ik heb zojuist voor de 3e keer verlengd, deze keer voor een half jaar. Ik zou Carlijn absoluut aan iedereen aanraden. Ze is zo lekker nuchter, mega betrokken en de beste sparringpartner die je kunt hebben. Zij zorgt wel dat jij resultaat behaalt, dat je kunt opschalen en dat je echt richting dat vrije leven gaat dat jij wil!”

“Sinds ik met Carlijn werk, is mijn omzet minimaal verdrievoudigd. Het resultaat is enorm. We zijn gestart met het kiezen van een niche en zijn voor 1 product gegaan. Daarna hebben we mijn bestaande funnel  geoptimaliseerd en we hebben hem stapje voor stapje verbeterd. Carlijn denkt strategisch met je mee en komt uit zichzelf met ideeën. Nu ik zwanger ben, werk ik minder uren. Toch draaien we meer omzet. Er is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik vind het heerlijk om focus te hebben en doe niet meer van alles wat niet nodig is. We hebben de afgelopen maanden een mooie basis gelegd en ik kan nu met een gerust hart op verlof. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb geen stress meer en wel geld op mijn rekening. Dit maakt het ondernemen een stuk relaxter.”

Marleen Bosmann

Vitaliteitscoach

Charlotte de Jong

Echt in balans coach

“Ik liep vast in mijn marketing, mijn advertenties liepen niet en had geen idee wat ik met mijn funnel moest. 

De samenwerking met Carlijn was super verhelderend en ik stond dankzij haar advies direct in de “doe” modus.  We hebben per direct aanpassingen gemaakt in mijn funnel en met resultaat!
 
Inmiddels lopen de advertenties goed, groeit mijn funnel en dus ook mijn inkomsten.
 
Carlijn is flexibel, meelevend en haar enthousiasme is aanstekelijk. Ik hoop nog lang samen te mogen werken!”

Vanwege Carlijn haar expertise in het maken van sales funnels, haar ervaring bij BodieBoost en naar aanleiding van ervaringen van anderen besloot ik met haar samen te gaan werken. 

De samenwerking heeft me nu al meer rust en structuur opgeleverd. Daarnaast heb ik een andere manier van denken voor het schrijven van content. Ook het blijven verdiepen in mijn ideale klant is een waardevolle les!

Carlijn is heel open, relaxt en reageert snel! Aangezien ze echt een deskundige is in haar vakgebied en omdat ze een prettig persoon is om mee samen te werken, raad ik haar zeker aan!

sanne van buren

Sanne Buren

Vitaliteitscoach

Mathilde Quispel

Carrière Coach

“Als startend ondernemer komt er zoveel op je af en waar begin je dan als eerste mee? Ik liet me ook nog wel eens afleiden door mijn perfectionisme. Door Carlijn haar vertrouwde, nuchtere en praktische uitstraling besloot ik met haar samen te gaan werken.

Mijn samenwerking met Carlijn heeft mij heel veel focus opgeleverd. Carlijn heeft een schat aan business ervaring en mij geholpen te prioriteren waardoor er meer lucht en helderheid kwam. Daarnaast is het ook heel fijn om met Carlijn te werken, omdat ze je echt stimuleert een business op te zetten waar jij je prettig in voelt. 

Haar programma is heel waardevol en ik zou Carlijn dan ook zeker aanraden bij anderen. Ik kijk uit naar de volgende stap in onze samenwerking!”

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik maar wat deed om klanten te krijgen, maar daar ging enorm veel tijd in zitten met te weinig resultaat. Ik stond een beetje stil in mijn praktijk als voedingsdeskundige. Om bekendheid te krijgen merkte ik op dat ik maar wat met losse flodders aan de gang was.

Dankzij onze samenwerking heb ik mijn niche verkleind naar de niet fitte vrouw en heb ik een mooie funnel neergezet met een gratis e-book, online programma en mijn 12 weken traject. Nu weet ik wat ik moet doen en waarom het niet werkte wat ik deed. Ik heb de samenwerking ervaren als zeer positief. Vanaf dag 1 kreeg ik concrete handvatten waarmee ik aan de slag kon gaan! Ik zou Carlijn dan ook zonder twijfel aanraden bij andere ondernemers.”

unnamed

Barbera Hendriksen

Voedingsdeskundige

Lieke de Bever

Voeding & Mindset Coach

“Het was erg fijn om met Carlijn samen te werken. Ze werkt gestructureerd en kijkt duidelijk naar de cijfers. Dat was mijn reden om met Carlijn samen te gaan werken. Om eens te kijken wat de cijfers nu zeggen en hoe ik daar meer uit kan halen voor mijn business. Voor mijn samenwerking met Carlijn liep ik er tegenaan dat ik niet genoeg klanten kon werven om een goed maandelijks inkomen te verdienen.

Onze samenwerking heeft me veel richting opgeleverd. Wat mijn directe acties waren waar ik mee aan de slag kon. Vooral het feit dat ze snel en kwalitatief goed schakelt op e-mails die ik stuur vind ik TOP! Ik zou Carlijn zeker aanraden bij andere ondernemers, ze heeft me goed geholpen!”

“Dankzij de Academy merk ik dat ik nu al meer aanvragen krijg. Het is heel fijn dat alles geautomatiseerd loopt, waardoor je zelf veel minder tijd kwijt bent aan klanten werven en die tijd aan andere dingen kunt besteden, zodat het je meer vrijheid oplevert.

De samenwerking met Carlijn is heel fijn. Ze is open, eerlijk en reageert snel. Carlijn is kort en duidelijk en denkt mee wat voor je bedrijf zinvol kan zijn en werkt. Ze geeft ook zelf ideeën voor je business. Ik twijfelde over de investering, maar daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik merk nu al dat ik meer aanvragen krijg dus de investering is het waard. Ik zou de Academy zeker aanraden!

Lisette-17 profielfoto (1)

Lisette Ketelaar

Lifecoach

Anouk van Leussen

Schrijfcoach & Copywriter

“Ik ben met Carlijn gaan samenwerken omdat ik een expert zocht die mee wilde kijken naar mijn funnel en advertising. Goede funnels bouwen en Facebook advertenties opzetten is ook echt een vak apart. Bij de lancering van mijn vorige weggever heb ik dit allemaal zelf uitgezocht en daar heb ik niet het resultaat mee behaald dat ik graag wilde. Vandaar dat ik de hulp van Carlijn heb ingeschakeld.

De samenwerking met Carlijn was super fijn! Ze heeft echt veel kennis van zaken. Ze denkt ook goed mee, is betrokken en kan dingen goed en rustig uitleggen. De samenwerking heeft me veel opgeleverd. Mijn funnel en advertenties draaien echt significant beter dan mijn vorige funnel ooit heeft gedaan. Het staat nu drie weken online en nu is het mijn taak om bij te sturen en te optimaliseren. Gelukkig heeft Carlijn me geleerd hoe ik dat kan doen. Het was de investering meer dan waard!”

“Vlak voordat ik met Carlijn ging samenwerken, had ik mijn baan in loondienst opgezegd. Ik moest nog met mijn eigen bedrijf nog starten en ik zag door de bomen het bos niet meer. Samenwerken met Carlijn was super. Binnen drie maanden had ik de hele fundering voor mijn bedrijf staan.

Ik heb het groeiprogramma met 3 maanden verlengd zodat we de puntjes op de i kunnen zetten en ons kunnen richten op online marketing. Carlijn is een expert in haar vakgebied, kan goed een vertaling maken naar de praktijk waardoor coaching praktisch is en je direct aan de slag kan en hierdoor ook direct resultaten boekt. Verder is Carlijn betrouwbaar, snel in haar reacties, vrolijk en meedenkend. Ik zou haar zeker aanraden!”

IMG_7142

Monique Jansen

Coach
Jantine

Jantine Oevering

Intuïtief life coach

“Voor de Academy liep ik er tegenaan dat ik een beetje rondjes bleef zwemmen en niet zo goed wist hoe ik aan klanten kon komen. Dat frustreerde mij enorm, als ook dat ik aan mijn waarde ging twijfelen.

Dankzij de Academy staat de basis nu écht! Als intuïtief ondernemer merkte ik dat alles op papier wel kan kloppen, maar als de juiste energie er niet in zit, het gewoon niet werkt. Carlijn zorgde ervoor dat ik mijn aanbod versimpelde en aan de slag ging met advertenties en een e-mailfunnel. Tevens had ik de investering voor het coachtraject binnen 1,5 maand terugverdiend! Het is heel fijn om met Carlijn samen te werken en ze legt alles duidelijk, helder en praktisch uit met het oogpunt op de basis. Als dat staat, kun je vanuit daar gaan zaaien, verzorgen én oogsten!

Ik liep er in mijn bedrijf vooral tegenaan dat ik geen goede sturing had. Ik voelde wel dat ik de potentie had om te groeien, maar alleen kwam ik er niet goed uit. Hierdoor had ik geen rust en focus en daardoor kon ik ook geen resultaten of iets analyseren. Wat ik heel fijn vind aan de Academy is dat het verder gaat dan alleen de basis opzetten. Je leert ook naar je resultaten kijken. Dit heeft mij zoveel inzichten gegeven!

Ik vind het heel prettig dat Carlijn gewoon lekker praktisch denkt. Ze laat je precies de stappen zien die nodig zijn om te groeien met je business en niet meer dan dat. De Academy heeft mij heel veel overzicht in mijn bedrijf gegeven! Ineens staat de fundering van mijn bedrijf gewoon stevig en dit voelt zo goed. Ik weet nu precies welke stappen ik moet zetten om mijn bedrijf te laten groeien en dit geeft zoveel focus, rust en vrijheid!

Office Stories Danique-2-2

Danique Plaatzer

Content- en SEO-coach
Web-Jacqueline-42

Jacqueline Koopman

Coach

Het was heel fijn om met Carlijn samen te werken! Haar aanbod – moeiteloos een continue klantenstroom creëren – sprak me heel erg aan. Daarvoor had ik een gebrek aan focus, stak ik veel tijd en energie in zichtbaar zijn, maar boekte niet de gewenste resultaten.

Onze samenwerking heeft me veel rust en vertrouwen gegeven. Het is super fijn om me te kunnen focussen op één heldere strategie. Carlijn stond 5 dagen per week voor me klaar, antwoordde supersnel en gaf hele goede feedback. Dankzij haar programma heb ik een goed fundament voor mijn bedrijf staan en een salesfunnel die goed in elkaar zit!

“Voor mijn samenwerking met Carlijn liep ik er tegenaan dat ik uren achter mijn laptop zat en 1001 dingen tegelijkertijd deed, maar steeds zonder resultaat. De Academy heeft me een goede fundering opgeleverd voor mijn bedrijf.

Ik kan me nu richten op het tweaken van mijn funnel en advertenties en de rest staat en kost me dus geen tijd en energie meer. Ik mag nu vooral gaan finetunen, maar de basis staat. Het is echt heel fijn om met Carlijn samen te werken. Ze is heel betrokken en super snel als het gaat om het beantwoorden van vragen. Als ik vastliep was het binnen een dag verholpen. Ze is zowel op praktisch als op technisch gebied heel sterk. Ik zou haar dan ook zeker aanraden en ik zou haar het liefst als adviseur de komende jaren naast me hebben. “

Ontwerp-zonder-titel

Karlijn den Otter

Coach
Elke-Smit-Photography-31

Suzanne van Duijn

Ondernemer

“Ik liep er voor mijn samenwerking met Carlijn tegenaan dat ik geen grip had op mijn flow van klanten. Ik wist ook niet goed hoe ik van mijn volgers klanten kon maken. Ik had weinig verstand van sales pagina’s, mail funnels en ook niet van adverteren. Carlijn is heel erg concreet, geen zweverig gedoe maar keiharde cijfers.

Ik heb in drie maanden tijd mijn funnel, salespagina en e-course gemaakt! Daarnaast heb ik een strategie opgezet voor de lancering en de verdere marketing en sales. Dat resulteerde in 50 verkopen bij de lancering en nu doorlopende sales. Dat was precies wat ik wilde! Ik zou Carlijn zeker aanraden aan iedereen die concreet advies en hulp nodig heeft op het gebied van marketing en sales.

“De Academy heeft mij inzicht, structuur en focus opgeleverd. De Academy heeft mij heel erg doen inzien dat focus ontzettend belangrijk is en daarnaast hoe ik die moet aanbrengen in mijn bedrijf. Daarnaast zit de Academy bomvol praktische en toepasbare tips. De samenwerking met Carlijn was super fijn! Ze is een bron van inspiratie en enthousiasme. Carlijn is eerlijk, kundig en heel toegankelijk.

Ik voelde me heel prettig, vrij en veilig in de Academy. Ze denkt met je mee zonder oordeel, geeft kritisch opbouwende feedback waarmee je echt stappen kunt zetten in je bedrijf. De investering verdien je dubbel en dwars terug en ik vond het een top programma. Het bevat alle elementen om een basis van je business neer te zetten. Erg waardevol!

Marianne-by-joy-photography-WEB-8

Marianne Nijenbanning

Loopbaancoach Marianne

Cindy van Mil

Foto organizer

“Door Carlijn heb ik een hele mooi basis staan van mijn online onderneming. Dat zou mij alleen in zo’n korte periode niet geluk zijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij op de juiste dingen kans focussen en met een strategie werk. Carlijn legt alles rustig een duidelijk uit. Ze komt met praktijkvoorbeelden en geen enkele vraag is te veel. Kortom helemaal super!”

“Ik zit nog in de opstartfase van mijn bedrijf. Carlijn heeft mij onder andere geleerd hoe ik advertenties kan inzetten en mijn bedrijf op een simpele manier kan opbouwen. Dat is goed gelukt! Inmiddels verkoop ik succesvol mijn online trainingen via advertenties. Ook heb ik nu meerdere keren een webinar gegeven dankzij Carlijn. Carlijn is iemand die altijd klaar staat om je te helpen. Ze komt altijd met duidelijke praktische oplossingen of tips. En bovenal zij luistert oprecht naar je. Ik zou Carlijn dan ook zeker aanraden bij andere ondernemers!

Marit Molenaar

Online mindset & lifestyle coach

Simone de Jongh

Intuïtief Coach

Janneke Dijkhuis

Owner mindfulsurprise.com
“FBA is een geniaal programma. Kristalhelder in de methode en het leggen van een solide basis voor het aanbieden van online programma’s. 
Voorheen bood ik verrassingsreizen op Bali aan (solo retreats). Door de situatie van de wereld werd dit onmogelijk en in mijn zoektocht naar alternatieven om mijn bedrijf niet te laten verdampen kwam Carlijn op het juiste moment in beeld. Door het online programma aanbod heb ik mijn bedrijf dynamischer en onafhankelijker weten te maken. De betrokkenheid van Mylène, Alieke en Carlijn was precies goed om focus te houden. Daarnaast konden ze me op de juiste momenten rechttrekken en voorzien van nieuwe perspectieven en wezen ze me op kansen! Thanks team, jullie zijn goud waard!”
“Door de Freedom Business Academy, heb ik met meer eenvoud mijn onderneming verder uitgebouwd. Waardoor ik meer een logische opbouw in mijn funnel heb en meer weet hoe ik beter advertenties inzet. Het werken Carlijn en haar team in het forum gaf de commitment, om het een en ander af te ronden. En de service, deskundigheid en reactiesnelheid was super om hiermee met al je vragen terecht te kunnen.”

Deepa van der Veen

Energie lifestyle coach

Karin Roest

Coach & hypnotherapeut

“Carlijn is iemand die altijd met je meedenkt en positief is ingesteld om je te helpen. De Freedom Business Academy heeft mij de richting en houvast gegeven bij het opzetten van mijn online business. Het is een kwestie van de stappen volgen. Je wordt aan de hand meegenomen en krijgt snel antwoord op je vragen. Als je van praktisch en eerlijk houdt zou ik Carlijn dan ook zeker aanraden!

“Toen ik na 12 jaar loondienst besloot de stoute schoenen aan te trekken wist ik dat ik als een vis in het water was binnen mijn vakgebied, maar ik kwam er ook snel achter dat ondernemen écht een andere tak van sport is. Ik wist dat, als ik het fundament van mijn bedrijf goed neer wilde zetten, ik een coach in de arm moest nemen. Carlijn kwam op mijn pad en ik besloot vrij snel dat ik de Freedom Business Academy bij haar wilde volgen. Carlijn heeft met haar team mij aan de hand genomen in mijn ondernemersreis. Want ja… waar ga je beginnen? Nou: bij Carlijn! De FBA biedt stap voor stap de reis die je als (startend) ondernemer af te leggen hebt. Door de community is hulp altijd dichtbij en het is fijn om te weten dat er tijdens deze reis altijd iemand is voor ruggespraak.

Carlijn biedt een stevig framework waarbinnen je vrij kunt bewegen en waar je vanuit je eigen vakgebied invulling aan kunt geven. Inmiddels kan ik zeggen dat ik binnen 8 maanden het ‘spel’ van het ondernemen in de vingers krijg. Dat geeft vertrouwen en rust!
Mede dankzij Carlijn weet ik dat het fundament van mijn business als een huis staat en dat er een toekomst met veel (financiele) vrijheid op me ligt te wachten!”

Marrit Flobbe

Mindsetcoach

Josefien de Vos

Empowercoach

“Dankzij Carlijn en haar team heb ik ontdekt hoe ik aan klanten kan komen en daardoor heb ik de volgende stap binnen mijn bedrijf kunnen zetten. Carlijn is prettig in de omgang, persoonlijk en duidelijk. Ze neemt ook echt de moeite om op persoonlijke vragen te reageren. Door de Freedom Business Academy heb ik niet alleen mijn business kunnen bouwen, maar heb ik ook inzicht en helderheid gekregen.

“Carlijn heef veel kennis van online programma’s en weet perfect hoe je dit in de markt zet. Ik wist zelf niet goed waar ik moest beginnen en in mijn eentje lukte het niet om het concreet te maken. De cursus heeft mij geholpen om van een vaag idee naar een duidelijk plan te gaan. Hierin vond ik het fijn dat de vragen in de community altijd binnen een dag beantwoord werden. Hierdoor kon je snel weer verder als je ergens tegenaan liep. Ik zou de FBA zeker aanraden aan andere ondernemers die aan de slag willen met een online programma.”

Eleni Hoefsloot

Adviseur Marketing & Communicatie

Kimberley & Margriet

Structuurmakers

“Voordat wij begonnen met FBA wilden wij heel graag een online programma maken. We hadden alleen geen idee waar te beginnen en wat er allemaal bij kwam kijken. De FBA heeft ons veel opgeleverd. Zonder hadden we nooit zoveel kunnen bereiken en hebben we enorm veel geleerd over online ondernemen en een online programma ontwikkelen. De community die erbij zit is ook erg fijn als ondersteuning. We kregen ook altijd snel antwoord op onze vragen. Carlijn is absoluut een aanrader als je wilt leren hoe je een online programma ontwikkeld.”

“Carlijn laat zien dat ze vertrouwen in je heeft en denkt met elke stap in je business mee. Als je een vraagt stelt heb je ook altijd snel antwoord zodat je weer verder kunt. De Freedom Business Academy heeft voor mezelf meer duidelijkheid gebracht in alles. Hoe ik een werkende funnel bouw, maar ook hoe ik zonder moeite klanten binnenhaal. Heel waardevol. Dankzij Carlijn schiet ik niet meer met losse flodders!”

Rowan Veltkamp

De Online Gewichtsconsulent

Linda van Herwaarden

Gripeffect

“Ik wist, toen in begon met het bouwen van mijn online training, dat ik hulp nodig had. Ik ben expert op mijn gebied, maar marketing en sales is echt een vak apart. Ik heb best een tijdje gezocht naar een goede coach, maar toen ik de masterclass van Carlijn volgde wist ik meteen dat dit was wat ik zocht. No-nonsense, praktisch en een duidelijke structuur. 

In de FBA helpt Carlijn je van A tot Z m.b.t. het automatisch verkopen van je online trainingen, werkelijk alles komt aan bod. Het mooie is dat je precies in welke volgorde je kan werken door de opzet van de cursus. Dat geeft een gevoel van controle en grip en daar ben ik dol op.

De dagelijkse ondersteuning van het team zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op antwoord, heel fijn.

Ik heb zelfs het traject met drie maanden verlengt omdat ik nog wat langer gebruik wil maken van Carlijn haar kennis, ze is echt steengoed in haar vak. Dit traject echt een aanrader!

“Door Funnel Secrets verkoop ik 4 keer zoveel online programma ’s als daarvoor. De inhoud is fantastisch en daarnaast is Carlijn een super fijne, down to earth coach die heel concreet it. Love it! Op vragen in de besloten omgeving maar ook tijdens de uitgebreide Q&A is Carlijn geduldig en volledig. Je hebt dus ook echt iets aan de feedback van haar en het team. Dankzij Funnel Secrets heb ik concreet een funnel kunnen neerzetten met precies de stappen hoe ik deze met inrichten. Niet heel gek dan ook dat ik Carlijn al bij andere ondernemers, maar ook bij marketeers heb aanbevolen!”

Erna Snellen

Praktijk Liefdespijn

Janneke Kuipers

School of Books
“Doordat ik iedere dag feedback kon vragen is de doorlooptijd van mijn plannen en creaties flink omhoog gegaan. Carlijn heeft mij keer op keer geholpen door de nadruk te leggen op ‘je bedrijf bouwen rondom je waarden‘ en ‘keep it simple‘. Ik vind alles boeiend en interessant en maak het mezelf vaak onnodig moeilijk door ook daadwerkelijk ‘alles’ te willen doen. Carlijn wees mij telkens op mijn grote droom (minder uren werken, flexibel kunnen zijn met dank aan een lege agenda) en deed suggesties om mijn business te vereenvoudigen. Daardoor kon ik snel, efficiënt en met plezier keuzes maken die voelden als iets positiefs in plaats van als iets opgeven.

“Carlijn is wat mij betreft echt DE expert op het gebied van online marketing. Niet alleen weet ze ontzettend veel van de inhoud en psychologie achter het verkopen van online programma’s, maar ze heeft ook de techniek helemaal onder de knie – en kan beiden ook nog eens supergoed uitleggen. Ik vond het erg fijn dat Carlijn ook de daadwerkelijke templates deelt van haar emails, salespage, etc. zodat je precies kunt zien welke elementen zij toepast en hoe. Voordat ik de samenwerking met Carlijn aanging verkocht ik mijn online programma (“Ontwikkel je eigen high-end online training”) met name organisch (via social media), maar het geeft rust om te weten dat er nu ook een systeem staat waarmee ik automatisch online programma’s verkoop, ook als ik even niet zichtbaar ben, op reis ben, of zelfs slaap!”

Kimberley van Tol

Online onderwijskundige

Spontane berichten die ik ontving van mijn klanten:

Scroll naar boven