fbpx

Simplicity Business Retreat

Het volgende Retreat zal zijn in het voorjaar van 2023. Meld je aan op de wachtlijst om als eerste meer info te ontvangen.

Het all-in avontuur om jouw bedrijf vanuit eenvoud naar het volgende niveau te tillen

Je bent ondernemer en je zit vast in een gewoonte van keihard werken. Je verlangt naar een vrij en duurzaam bedrijf met een (semi)-passief inkomen, waardoor je geen geldzorgen meer hebt. Je bent avontuurlijk en brengt graag regelmatig tijd in het buitenland door, zonder dat je bedrijf op dat moment stilvalt. 

Let mij je samen met mijn team helpen om dit te realiseren tijdens het Simplicity Business Retreat in het magische Málaga.

Wij staan aan jouw zijde tijdens het Retreat

Carlijn Ottens - Business Coach

Het Retreat wordt begeleid door Simplicity founder en Business Coach Carlijn Ottens. 

Carlijn bouwde meerdere winstgevende bedrijven met in verschillende sectoren. 

Haar eerste bedrijf, BodieBoost, groeide uit naar een community van 25.000 vrouwen en een ton omzet per jaar. Dankzij de passieve inkomsten van dit bedrijf, maakte ze een prachtige wereldreis.

Na haar wereldreis lanceerde ze haar tweede bedrijf: de Freedom Business Academy. Samen met een team leerde ze ondernemers op de automatische piloot online cursussen verkopen. 

Inmiddels heeft ze meer dan 7000 cursussen verkocht in verschillende niches met een werkweek van 10 uur. 

Ze weet als geen ander hoe je jouw bedrijf eenvoudig houdt en hoe je vanuit die eenvoud doorgroeid naar een succesvol bedrijf. 

Tijdens het Simplicity Business Retreat leert ze jou de spelregels van eenvoudig ondernemen en opschalen naar +100k per jaar vanuit een lege agenda.

 

Elles Ottens - Rapid Transformational Therapist

Als Rapid Transformational Therapist, weet Elles Ottens snel tot de kern van jouw intuïtie te komen.

Ze werkte eerder samen met ondernemers zoals Merel van der Wouden, Marlou Volkerink en natuurlijk Carlijn Ottens.

Vaak zijn we als ondernemer geneigd om te denken in: ‘Wat is een slimme manier om mijn bedrijf te laten groeien.’ Hierdoor voelt je bedrijf vaak alles behalve moeiteloos. 

Er gebeurt juist iets magisch als je wel naar je intuïtie leert luisteren. Tijdens een deepdive sessie brengt Elles je terug naar jouw intuïtie. Je leert hierdoor keuzes maken vanuit je hart in plaats van je hoofd, waardoor je bedrijf in een stroomversnelling zal komen. 

Daarnaast zal ze ook een deepdive sessie geven om diepgewortelde blokkades op te sporen en op een snelle manier te doorbreken. Hierdoor zal niks jouw groei meer in de weg staan.

 

Wies van Beek - Breath Company

Wies van Beek is eigenaresse van Breathcompany. Met haar bedrijf coacht ze mensen naar een vitaler en gelukkiger leven via hun eigen ademhaling.

Je raakt in balans als jij een missie hebt in je leven, dus dat je echt doet wat je leuk vindt. Tijdens het retreat zal ze verhelderende adem sessies geven, die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, ontspannen bent en jezelf nog meer kunt verbinden met jouw missie.

Sleep

Je krijgt een gedeelde kamer op een van de mooiste locaties van Malaga: de boetiek villa La Kookaburra. We worden in deze villa verwelkomt door de Nederlandse eigenaren Cees en Anna die hier samen met hun trouwe viervoeters wonen. 

Eat

Het retreat is all inclusive, dat betekent dat alle maaltijden zijn inbegrepen. Er zal heerlijk vegetarisch voor ons gekookt worden. Dagelijks ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. 

Learn & grow

Je komt hier natuurlijk om te groeien, op persoonlijk en zakelijk vlak. Daarom zullen er dagelijks workshops zijn die gegeven worden door Carlijn en haar team van experts. Denk aan het maken van een groeistrategie voor je bedrijf en deepdive meditatie en adem sessie om dichter bij je intuïtie te komen en blokkades te doorbreken. Klanten ervaren deze sessies als transformerend. 

Exclusieve one-on-one

Tijdens het retreat staat Business Coach en Simplicity founder Carlijn Ottens aan jouw zijde. Dagelijks zullen er momenten zijn om hetgeen wat je in de workshops hebt geleerd met haar samen te vertalen naar een persoonlijk plan. Helderheid en focus it is! Dit is overigens een unieke manier om coaching van Carlijn te krijgen, normaliter werkt ze niet one-on-one. 

Adventure 

Villa la kookaburra is gelegen in een prachtig beschermd natuurgebied. We gaan dus samen met de groep op avontuur in de natuur. We zullen onder andere een hike maken naar een prachtige waterval.

Relax

De villa biedt alle mogelijkheden om lekker te relaxen, te connecten met de andere deelnemers of jezelf even terug te trekken. De villa heeft een infinity pool en jacuzzi. Dat beloven heerlijke avonden te worden. 

Ervaringen van andere met onze trainingen en coaching:

Ervaringen van andere met mijn trainingen en coaching:

Ervaringen van andere met onze trainingen en coaching:

"50 verkopen bij de eerste lancering"

Dag 1

Je komt aan op onze prachtige locatie: villa La Kookaburra. Je voelt jezelf direct tot rust komen door deze serene omgeving. Je checkt in in jouw kamer en ontmoet je roommate. Waar je overigens al eerder contact mee hebt gehad, omdat we een Whatsapp groep zullen starten voorafgaand aan het Retreat.

Zodra je helemaal gesetteld bent, nodigen we je uit voor een welkomstdrankje en hapje in de prachtige tuin. 

Hierna zullen we direct starten met de eerste workshop: het ontwikkelen van jouw Soul Signature. Hierdoor weet jij welke strategie het beste voor jou werkt. Daardoor weet je beter hoe je met jouw energie om kunt gaan en klanten als een magneet naar je toekomen.

Na deze sessie staat er een heerlijk vegetarisch diner voor ons klaar. Tijd om geïnspireerd te worden door alle andere prachtige ondernemers die erbij zijn!

We sluiten de dag af met een meditatie of je duikt lekker in de jacuzzi met een drankje.  

Dag 2

We starten de dag met een heerlijke sunrise yoga sessie op het dakterras van de villa. Daarna staat er een lekker gezond ontbijt voor ons klaar. 

Tijd voor de tweede workshop van dit Retreat. We maken samen een deep dive tijdens de meditatiesessie van Rapid Transformational Therapist Elles Ottens. Ze leert je verbinden met je intuïtie, zodat alle plannen die je tijdens dit retreat maakt 100% uit je hart komen in plaats van je hoofd. Werken vanuit je hart is namelijk het succesrecept om met plezier verder te kunnen groeien.

Daarna staat er weer een heerlijke lunch voor ons klaar. Na de lunch kun je genieten van vrije tijd. Je gaat er lekker op uit voor een lekker hike om de meditatie sessie te laten bezinken of je leest lekker een boek rondom de villa. 

In de avond staat er weer een heerlijk diner klaar. 

Dag 3

Doe vandaag weer mee aan een heerlijke sunrise yoga sessie gevolgd door een gezond ontbijt. 

Na het ontbijt is het tijd voor de derde workshop: Het vereenvoudigen of (door)ontwikkelen van je aanbod, waardoor je maximaal resultaat biedt aan je klant en je tegelijkertijd zelf veel meer tijd overhoudt in je agenda. Ook kijken we waar je dingen kunt uitbesteden of loslaten, zodat jij de CEO in jouw bedrijf wordt. 

Na deze sessie staat er weer een lunch voor ons klaar bij de villa. 

Om de inzichten uit de ochtendsessie te laten landen, wandelen we lekker naar de dichtbij gelegen waterval. 

Na de wandeling is er ruimte om met persoonlijk met Carlijn te sparren over jouw aanbod en marketing, zodat je precies weet waar jij je op kunt focussen voor meer plezier en winst in jouw bedrijf. 

Dag 4

Start met een heerlijke yoga sessie en lekker gezond ontbijt. 

Daarna is het tijd voor de vierde workshop: tijdens deze workshop duiken we in jouw groei strategie voor 2023. We kijken hoeveel omzet jij wilt draaien, welke programma’s / diensten je daarvoor gaat verkopen en hoe je dit (deels) geautomatiseerd kunt doen. 

Na de workshop genieten we van een smaakvolle lunch. 

Vervolgens heb je alle ruimte om de inzichten van de ochtend te laten zakken. Tevens is er ruimte om samen met Carlijn jouw plan de campagne helemaal te finetunen. Verwacht een super concreet en helder focus plan voor 2023 na deze dag. 

Duik ook zeker even in de jacuzzi om lekker tot rust te komen of maak een heerlijke wandeling in de natuur. 

In de avond staat er weer een bijzonder lekker diner voor ons klaar. 

Na het diner doen we samen een sound healing. (Sound Healing is een geluidstherapie met klankschalen die trillingen en frequenties van de klanken gebruikt om hersengolven te synchroniseren. Dit zorgt voor een diep gevoel van ontspanning.)

Dag 5

Deze dag is free time en krijg je van ons cadeau. Uiteraard zullen we weer starten met een fijne yogales en zal de hele dag weer gevuld zijn met lekker eten, goede gesprekken, hikes in de natuur en relax momenten in de jacuzzi. 

We delen super veel met elkaar gedurende deze week, dus er zal een diepe verbinding ontstaan binnen de groep. Verwacht dus ook business buddies en vrienden voor het leven. 

Mochten je het fijn vinden om de inzichten nog persoonlijk met Carlijn te bespreken, dan is hier ruimte voor op deze dag. 

Dag 6

Na een heerlijk ontbijt, checken we uit en nemen we afscheid van elkaar. 

Je gaat naar huis met een opgeladen body & mind, nieuwe diepe vriendschappen en een super helder focus plan voor 2023. 

Je weet exact wat je moet doen om (financiële) groei en een semi-passief inkomen te realiseren in 2023. En het mooie: het voelt allemaal super licht en eenvoudig.

Duo-deal: Schrijf jezelf in met je business buddy en krijg korting

2500
 • Samen met jouw business buddy een Tweepersoonskamer
 • Persoonlijke intake met Carlijn
 • Netwerk gelijkgestemde ondernemers
 • All inclusive (maaltijden en programma)
 • Toegang tot de Freedom Business Academy t.w.v. 995,-
 • 1-1 sessie met Carlijn tijdens het retreat t.w.v. 495,-
Duo deal p.p.p.

Luxury & spacious twin shared

3000
 • Luxe en ruime gedeelde kamer met balkon
 • Persoonlijke intake met Carlijn
 • Netwerk gelijkgestemde ondernemers
 • All inclusive (maaltijden en programma)
 • Toegang tot de Freedom Business Academy t.w.v. 995,-
 • 1-1 sessie met Carlijn tijdens het retreat t.w.v. 495,-

We verblijven in de prachtige Villa La Kookaburra

Waarom op Retreat?

Wanneer heb jij voor het laatst echt uitgezoomd en AAN je bedrijf gewerkt? Bij de meeste ondernemers schiet dit er bij in en daarom blijven ze vaak keihard aan het werk (het welbekende hamsterwiel), daarom hebben wij Simplicity gecreëerd. 

Even uit je eigen omgeving zijn, op een prachtige locatie samen met een groep inspirerende ondernemers gaat een magische beleving zijn voor je. 

Het Retreat wordt begeleid door Carlijn (+8 jaar ondernemer en ervaren Business Coach) en de beste therapeuten waardoor we zeker weten dat je een grote transformatie gaat maken tijdens dit Retreat. Niks zal jou meer in de weg zijn om exponentieel te groeien als persoon en met jouw bedrijf.

Carlijn geeft normaal geen 1-1 begeleiding, dus het is een unieke manier om haar als sparringspartner 5-dagen aan je zijde te hebben.

Ons Retreat is gericht op een persoonlijke en zakelijke transformatie, welke zich zullen vertalen naar een flinke financiële groei. Je bedrijf zal lichter, vrijer en moeitelozer voelen.  

Dit maakt ons retreat anders dan bijvoorbeeld een workation of wanneer je zelf een weekje naar het buitenland gaat. Het Retreat programma is speciaal ontwikkeld voor de drukke ondernemers die geen zin hebben om een ellenlang coachtraject te volgen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat je tijdens het Retreat meer doorbraken bereikt dan normaal in een lang traject.

Voorwaarde is wel dat je super leergierig bent en open staat om te groeien. Je komt uiteraard uitgerust en volop geïnspireerd terug, echter is ons Retreat niet te vergelijken met een zonvakantie of weekje niks doen, hell no! Transformation it is. 

Gun jij jezelf dit avontuur wat je de rest van je leven bij gaat blijven?

"Mijn omzet is verdrievoudigd"

Meld je aan voor een Matchcall met Carlijn en wie weet zien we jou binnenkort op deze magische plek.

Scroll naar top