fbpx

Simplicity Business Retreat

12 - 17 april Malaga - Spanje

~ Slowing down is the best way to speed up

Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een fotograaf, virtueel assistent, coach of trainer en je zit vast in een gewoonte van keihard werken. Je hebt altijd ideeën, begint overal aan en vindt het moeilijk om de juiste focus te bepalen. 

Je verlangt naar een vrij en duurzaam bedrijf met een (semi)-passief inkomen, waardoor je geen geldzorgen meer hebt. Je bent avontuurlijk en brengt graag regelmatig tijd in het buitenland door, zonder dat je bedrijf op dat moment stilvalt. 

Let mij je samen met mijn team helpen om dit te realiseren tijdens het Simplicity Business Retreat in het magische Málaga.

"Enorme doorbraken, inzichten en een concreet actieplan voor groei!"

Wij staan aan jouw zijde tijdens het Retreat

Carlijn Ottens - Business Coach

Het Retreat wordt begeleid door Simplicity founder en Business Coach Carlijn Ottens. 

Carlijn bouwde meerdere winstgevende bedrijven met in verschillende sectoren. 

Haar eerste bedrijf, BodieBoost, groeide uit naar een community van 25.000 vrouwen en een ton omzet per jaar. Dankzij de passieve inkomsten van dit bedrijf, maakte ze een prachtige wereldreis.

Na haar wereldreis lanceerde ze haar tweede bedrijf: de Freedom Business Academy. Samen met een team leerde ze ondernemers op de automatische piloot online cursussen verkopen. 

Inmiddels heeft ze meer dan 7000 cursussen verkocht in verschillende niches met een werkweek van 10 uur. 

Ze weet als geen ander hoe je jouw bedrijf eenvoudig houdt en hoe je vanuit die eenvoud doorgroeid naar een succesvol bedrijf. 

Tijdens het Simplicity Business Retreat leert ze jou de spelregels van eenvoudig ondernemen en opschalen naar +100k per jaar vanuit een lege agenda.

 

Elles Ottens - Rapid Transformational Therapist

“Alles werd ineens heel duidelijk.” Dat is wat de deelnemers ervaren na een Deepdive sessie met Elles.

Als Rapid Transformational Therapist, weet Elles Ottens snel tot de kern van jouw intuïtie te komen.

Ze werkte eerder samen met ondernemers zoals Merel van der Wouden, Marlou Volkerink en natuurlijk Carlijn Ottens.

Vaak zijn we als ondernemer geneigd om te denken in: ‘Wat is een slimme manier om mijn bedrijf te laten groeien.’ Hierdoor voelt je bedrijf vaak alles behalve moeiteloos. 

Er gebeurt juist iets magisch als je wel naar je intuïtie leert luisteren. Tijdens een deepdive sessie brengt Elles je terug naar jouw intuïtie. Je leert hierdoor keuzes maken vanuit je hart in plaats van je hoofd, waardoor je bedrijf in een stroomversnelling zal komen. 

Daarnaast zal ze ook een deepdive sessie geven om diepgewortelde blokkades op te sporen en op een snelle manier te doorbreken. Hierdoor zal niks jouw groei meer in de weg staan.

 

Wies van Beek - Breath Company

De antwoorden zitten in jezelf, wordt weleens gezegd. Maar hoe krijg je deze antwoorden er dan uit? Met ademwerk! Tijdens het Retreat zal onze zeer ervaren ademcoach Wies van Beek een verhelderende ademsessie geven.

Wies van Beek is eigenaresse van Breathcompany. Met haar bedrijf coacht ze mensen naar een vitaler en gelukkiger leven via hun eigen ademhaling.

Je krijgt meer energie als jij een missie hebt in je leven, dus dat je echt doet wat je leuk vindt. Tijdens het retreat zal ze verhelderende adem sessies geven, die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, ontspannen bent en jezelf nog meer kunt verbinden met jouw missie.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Een offline kennismakingslunch met de hele groep op 24 maart 2023.

All inclusive verblijf in een ruime gedeelde kamer van villa La Kookaburra.

Alle maaltijden, bereid door onze eigen 5* prive chef van villa La Kookaburra.

Vervoer van en naar het vliegveld, op de standaard aankomsttijden.

Dagelijkse sunrise yoga sessies van een ervaren docent.

High level sessie over aanbod en prijzen bepalen, door Carlijn Ottens.

High level sessie over minimalistische marketing, door Carlijn Ottens.

High level sessie over financiële doelen stellen en behalen, door Carlijn Ottens.

Breathwork en deepdive sessies met ervaren coaches Wies van Beek en Elles Ottens.

Bonus: Een High Level focus sessie met alle deelnemers na het Retreat in september. t.w.v. 495,-

Bonus: Toegang tot de online Freedom Business Academy t.w.v. 995,-

Jij hoeft alleen maar je vlucht naar Malaga airport boeken en wij regelen vanaf daar de rest voor jou. De vlucht is dus niet inbegrepen in de prijs.

We verblijven in de prachtige Villa La Kookaburra

Waarom op Retreat?

Wanneer heb jij voor het laatst echt uitgezoomd en AAN je bedrijf gewerkt? Bij de meeste ondernemers schiet dit er bij in en daarom blijven ze vaak keihard aan het werk (het welbekende hamsterwiel), daarom hebben wij Simplicity gecreëerd. 

Even uit je eigen omgeving zijn, op een prachtige locatie samen met een groep inspirerende ondernemers gaat een magische beleving zijn voor je. 

Het Retreat wordt begeleid door Carlijn (+8 jaar ondernemer en ervaren Business Coach) en de beste therapeuten waardoor we zeker weten dat je een grote transformatie gaat maken tijdens dit Retreat. Niks zal jou meer in de weg zijn om exponentieel te groeien als persoon en met jouw bedrijf.

Carlijn geeft normaal geen persoonlijke begeleiding, dus het is een unieke manier om haar als sparringspartner 5-dagen aan je zijde te hebben.

Ons Retreat is gericht op een persoonlijke en zakelijke transformatie, welke zich zullen vertalen naar een flinke financiële groei. Je bedrijf zal lichter, vrijer en moeitelozer voelen.  

Dit maakt ons retreat anders dan bijvoorbeeld een workation of wanneer je zelf een weekje naar het buitenland gaat. Het Retreat programma is speciaal ontwikkeld voor de drukke ondernemers die geen zin hebben om een ellenlang coachtraject te volgen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat je tijdens het Retreat meer doorbraken bereikt dan normaal in een lang traject.

Voorwaarde is wel dat je super leergierig bent en open staat om te groeien. Je komt uiteraard uitgerust en volop geïnspireerd terug, echter is ons Retreat niet te vergelijken met een zonvakantie of weekje niks doen, hell no! Transformation it is. 

Gun jij jezelf dit avontuur wat je de rest van je leven bij gaat blijven?

Meld je aan voor een Matchcall met Carlijn en wie weet zien we jou binnenkort op deze magische plek.

Scroll naar boven