fbpx

~ Simplicity is not about having less, it's about making room for more of what matters

"Binnen 5 dagen heb ik meer doorbraken, zelfvertrouwen en helderheid bereikt dan normaal in 3 maanden tijd."

Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een fotograaf, virtueel assistent, coach of trainer en je zit vast in een gewoonte van keihard werken. Je hebt altijd ideeën, begint overal aan en vindt het moeilijk om de juiste focus te bepalen. 

Je verlangt naar een vrij en duurzaam bedrijf met een (semi)-passief inkomen, waardoor je geen geldzorgen meer hebt. Je bent avontuurlijk en brengt graag regelmatig tijd in het buitenland door, zonder dat je bedrijf op dat moment stilvalt.

Je voelt weerstand bij het ‘standaard’ ondernemerspad. Het werkt simpelweg niet voor jou. Jij doet dingen graag op JOUW manier. 

Laat mij je samen met mijn team helpen om dit te realiseren tijdens het Simplicity Business Retreat van 12 – 17 april 2023 in het magische Málaga.

"Enorme doorbraken, inzichten en een concreet actieplan voor groei!"

Hoe ziet zo'n dag eruit tijdens het Retreat?

Stel je voor… je wordt ’s morgens heerlijk uitgerust wakker in de luxe villa midden in de natuur. Je loopt de natuur in, met het zonnetje op je gezicht. 

Je drinkt een heerlijke gezonde smoothie en strijkt dan neer op het deck waar we een yoga sessie doen bij zonsopkomst. Na de yoga neem je even de tijd voor jezelf. 

Om 9:30u zal er vervolgens een heerlijk ontbijt voor ons klaarstaan. Na het ontbijt duik je in de infinity pool en daarna ben je READY om de dag te starten. 

Om 11:00u beginnen we met de eerste sessie. Dit kan een breathwork sessie zijn of een praktische business sessie. 

Om 13:00u heeft de chef kok weer een heerlijke vegetarische lunch klaar staan. Na de lunch ga je heerlijk de natuur in, om je inzichten uit de ochtend sessie te verwerken. 

Aan het einde van de dag hebben we nog een power sessie, om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk doorbraken gaat beleven. We maken de inzichten die je uit de ochtendsessie hebt gehaald concreet.

In de avond staan er ontspannen activiteiten op de planning, zoals een meditatie, wijn avond of relaxen in de jacuzzi. 

Het programma bestaat uit een combinatie van deepdives, persoonlijke coaching en praktische business sessies. 

Ook is er meer dan voldoende ruimte voor jezelf. Wist je dat de meeste deelnemers zichzelf omschrijven als introvert? Het programma is erop gericht dat je voldoende ruimte voor jezelf hebt. Verwacht geen bomvol programma dus. 

De villa wordt gerund door de Nederlandse Cees en Anna. Zij zorgen dat het ons aan niks ontbreekt. Ook hun trouwe viervoeters (honden) zorgen voor extra gezelligheid.

Waarom op Retreat?

Wanneer heb jij voor het laatst echt uitgezoomd en AAN je bedrijf gewerkt? Bij de meeste ondernemers schiet dit er bij in en daarom blijven ze vaak keihard aan het werk (het welbekende hamsterwiel), daarom hebben wij Simplicity gecreëerd. 

Even uit je eigen omgeving zijn, op een prachtige locatie samen met een groep inspirerende ondernemers gaat een magische beleving zijn voor je. 

Het Retreat wordt begeleid door Carlijn (+8 jaar ondernemer en ervaren Business Coach) en de beste therapeuten waardoor we zeker weten dat je een grote transformatie gaat maken tijdens dit Retreat. Niks zal jou meer in de weg zijn om exponentieel te groeien als persoon en met jouw bedrijf.

Carlijn geeft normaal geen persoonlijke begeleiding, dus het is een unieke manier om haar als sparringspartner 5-dagen aan je zijde te hebben.

Ons Retreat is gericht op een persoonlijke en zakelijke transformatie, welke zich zullen vertalen naar een flinke financiële groei. Je bedrijf zal lichter, vrijer en moeitelozer voelen.  

Dit maakt ons retreat anders dan bijvoorbeeld een workation of wanneer je zelf een weekje naar het buitenland gaat. Het Retreat programma is speciaal ontwikkeld voor de drukke ondernemers die geen zin hebben om een ellenlang coachtraject te volgen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat je tijdens het Retreat meer doorbraken bereikt dan normaal in een lang traject.

Voorwaarde is wel dat je super leergierig bent en open staat om te groeien. Je komt uiteraard uitgerust en volop geïnspireerd terug, echter is ons Retreat niet te vergelijken met een zonvakantie of weekje niks doen, hell no! Transformation it is. 

Gun jij jezelf dit avontuur wat je de rest van je leven bij gaat blijven?

Wij staan aan jouw zijde tijdens het Retreat

Carlijn Ottens - Business Coach

Het Retreat wordt begeleid door Simplicity founder en Business Coach Carlijn Ottens. 

Carlijn bouwde meerdere winstgevende bedrijven met in verschillende sectoren. 

Haar eerste bedrijf, BodieBoost, groeide uit naar een community van 25.000 vrouwen en een ton omzet per jaar. Dankzij de passieve inkomsten van dit bedrijf, maakte ze een prachtige wereldreis.

Na haar wereldreis lanceerde ze haar tweede bedrijf: de Freedom Business Academy. Samen met een team leerde ze ondernemers op de automatische piloot online cursussen verkopen. 

Inmiddels heeft ze meer dan 7000 cursussen verkocht in verschillende niches met een werkweek van 10 uur. 

Ze weet als geen ander hoe je jouw bedrijf eenvoudig houdt en hoe je vanuit die eenvoud doorgroeid naar een succesvol bedrijf. 

Tijdens het Simplicity Business Retreat leert ze jou de spelregels van eenvoudig ondernemen en opschalen naar +100k per jaar vanuit een lege agenda.

 

Elles Ottens - Rapid Transformational Therapist

“Alles werd ineens heel duidelijk.” Dat is wat de deelnemers ervaren na een Deepdive sessie met Elles.

Als Rapid Transformational Therapist, weet Elles Ottens snel tot de kern van jouw intuïtie te komen.

Ze werkte eerder samen met ondernemers zoals Merel van der Wouden, Marlou Volkerink en natuurlijk Carlijn Ottens.

Vaak zijn we als ondernemer geneigd om te denken in: ‘Wat is een slimme manier om mijn bedrijf te laten groeien.’ Hierdoor voelt je bedrijf vaak alles behalve moeiteloos. 

Er gebeurt juist iets magisch als je wel naar je intuïtie leert luisteren. Tijdens een deepdive sessie brengt Elles je terug naar jouw intuïtie. Je leert hierdoor keuzes maken vanuit je hart in plaats van je hoofd, waardoor je bedrijf in een stroomversnelling zal komen. 

Daarnaast zal ze ook een deepdive sessie geven om diepgewortelde blokkades op te sporen en op een snelle manier te doorbreken. Hierdoor zal niks jouw groei meer in de weg staan.

 

Wies van Beek - Breath Company

De antwoorden zitten in jezelf, wordt weleens gezegd. Maar hoe krijg je deze antwoorden er dan uit? Met ademwerk! Tijdens het Retreat zal onze zeer ervaren ademcoach Wies van Beek een verhelderende ademsessie geven.

Wies van Beek is eigenaresse van Breathcompany. Met haar bedrijf coacht ze mensen naar een vitaler en gelukkiger leven via hun eigen ademhaling.

Je krijgt meer energie als jij een missie hebt in je leven, dus dat je echt doet wat je leuk vindt. Tijdens het retreat zal ze verhelderende adem sessies geven, die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, ontspannen bent en jezelf nog meer kunt verbinden met jouw missie.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Een offline kennismakingslunch met de hele groep op 24 maart 2023.

All inclusive verblijf in een ruime gedeelde kamer van villa La Kookaburra.

Alle maaltijden, bereid door onze eigen 5* prive chef van villa La Kookaburra.

Vervoer van en naar het vliegveld, op de standaard aankomsttijden.

Dagelijkse sunrise yoga sessies van een ervaren docent.

High level sessie over aanbod en prijzen bepalen, door Carlijn Ottens.

High level sessie over minimalistische marketing, door Carlijn Ottens.

High level sessie over financiële doelen stellen en behalen, door Carlijn Ottens.

1-1 coaching met Carlijn tijdens het Retreat

Breathwork en deepdive sessies met ervaren coaches Wies van Beek en Elles Ottens.

Bonus: Een High Level focus sessie met alle deelnemers na het Retreat in september. t.w.v. 495,-

Jij hoeft alleen maar je vlucht naar Malaga airport boeken en wij regelen vanaf daar de rest voor jou. De vlucht is dus niet inbegrepen in de prijs.

We verblijven in de prachtige Villa La Kookaburra

Malaga, Spanje

12 - 17 april

f330dd27-85dc-4634-9657-e729b69e52ab

Schrijf je in en ontvang:

Een all inclusive deelname aan het Simplicity Business Retreat incl. chef kok, verblijf in luxe villa en het complete Business Retreat programma. t.w.v. 3000,-

Exclusieve persoonlijke coaching van Carlijn tijdens het Retreat. t.w.v. 995,-

Breathwork en deepdive sessies tijdens het Retreat, om jouw patronen voor eens en altijd te doorbreken en een unstoppable YOU te creëren. t.w.w. 995,-

Bonus: Focus sessie na het Retreat t.w.v. 495,-

De investering voor het Simplicity Business Retreat
nu slechts eenmalig 3300,- of zes termijnen van 530,-.

Je ontvangt een factuur, dus je kunt dit aftrekken als kosten voor je bedrijf.

Meld je aan voor een Matchcall met Carlijn en wie weet zien we jou binnenkort op deze magische plek.

Scroll naar boven