Wil jij meer klanten helpen en daar ook gewoon een goede boterham mee verdienen?

In een middag ontwikkelen we samen een sterke basis voor jouw marketing strategie, zodat jij weet welke stappen je te zetten hebt om eenvoudig klanten naar je toe te trekken.

Herken je dit?

Je komt maar niet in die flow waarbij je eenvoudig klanten naar je toe trekt

Je zit vast in een lange lijst met to do’s die je elke dag moet wegwerken, daardoor word je geleefd door je bedrijf

Je wilt graag meer klanten en meer winst maken met je bedrijf

Je weet alleen niet waar je moet beginnen, omdat je het al zo retedruk hebt?

Je bent altijd aan het werk en je denkt dat dit de enige manier is om een succesvol bedrijf op te bouwen

Je voelt financiële onzekerheid en onrust

Je verlangt naar meer vrijheid, om tijd door te brengen met je familie en om mooie reizen te maken

Ja? Je kunt dan twee dingen doen. Je kunt het zelf blijven proberen. Dan ben je er nog meer tijd en geld aan kwijt en houd je minder tijd over om klanten te helpen. Of je kunt het in één keer goed neerzetten, zodat je meer rust en zekerheid ervaart.

Laat mij je helpen! Het is namelijk niet zo ingewikkeld als je denkt. Je hebt alleen de handvatten nodig die ervoor zorgen dat jij slimmer gaat werken in plaats van harder.

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

Deze gedachte is ontstaan toen ik in 2018 met een enkel ticket naar New York vertrok en 7 maanden later – na een prachtige wereldreis – weer in Nederland stond. 

Tijdens deze wereldreis stapte ik letterlijk uit de ratrace.  Ik werkte veel minder uren aan mijn online bedrijf dan thuis en toch heb ik dit bedrijf – BodieBoost – succesvol kunnen laten groeien. Daar ontstond de ambitie om ook andere te helpen om diezelfde vrijheid te creëren. 

Daarom help ik nu als Marketing & Business Coach andere coaches om op een eenvoudige manier klanten aan te trekken. Zodat je kunt ondernemen vanuit rust en financiële zekerheid.

carlijn ottens

Stel je voor dat...

je een geautomatiseerd verkoop systeem hebt, die de juiste klanten naar jou toetrekt.

online marketing je veel minder tijd kost, zodat jij het werk kunt doen waar je goed in bent.

potentiële klanten contact met JOU opnemen in plaats van andersom.

je een schaalbaar online programma hebt, waardoor je ook geld verdient als je vrij bent.

je focus krijgt in je business en daardoor meer tijd krijgt om te genieten van het leven. Zoals meer tijd met je kinderen doorbrengen of mooie reizen maken.

je omzet groeit zonder dat je daar extra uren voor hoeft te maken.

je eindelijk rust en zekerheid ervaart.

Hoe werkt de Salesfunnel Strategie Sessie?

In een middagdeel van 4 uur werken we jouw product- en salesfunnel uit. Dit doen we op een bijzonder inspirerende locatie in Den Bosch: Station Brandstof. Ik geloof er als reisjunk namelijk in dat de beste ideeën ontstaan als je UIT je eigen omgeving bent. Na deze middag ga jij geïnspireerd en gemotiveerd naar huis met een concreet actieplan. Zodat jij precies weet wat je te doen staat om eenvoudig klanten te werven voor jouw aanbod.

Wat werken we uit?

Ideale klant

Ja, zelfs als je nu zegt “ik heb dit al helder”, gaan we hiermee aan de slag. Hoe specifieker je ideale klant, des te meer klanten en omzet je aan zult trekken. 

Strategisch
product aanbod

We stippelen de perfecte klantreis uit door middel van een strategisch productaanbod, waardoor klanten moeiteloos ‘JA’ zeggen.

Salesfunnel

Een sterke salesfunnel zorgt ervoor dat je een relatie opbouwt met je potentiële klant, het vertrouwen wint en ze vervolgens moeiteloos naar de eerste aankoop of contactmoment begeleidt. Geheel automatisch in Active Campaign / MailBlue.

Even praktisch

Op locatie in Den Bosch

Een concreet marketing stappenplan

Check-up na 4 weken

salesfunnel strategie sessie carlijn ottens
Jouw

investering

Eenmalig 695,- euro

Als je met mij gaat samenwerken, dan ga je stoppen met aanmodderen en leer ik jou keuzes te maken. Zodat je jouw bedrijf gaat passen bij jouw leven.

Dit zeggen anderen

review kim rietvink

Kim Rietvink

Spiritueel ondernemerscoach

“Toen ik zag dat Carlijn voor zichzelf als online marketeer startte voelde ik meteen: This is the moment! Doordat ze zelf al een ander bedrijf groot heeft gemaakt, had ik er alle vertrouwen in dat ze geen ‘boekjes wijsheden’ toepast, maar strategieën echt doorleeft heeft en daardoor weet wat werkt en wat niet. Daarnaast is ze super enthousiast, to the point en zijn haar adviezen altijd heel helder, praktisch en direct toepasbaar. I love it en ben super dankbaar voor onze samenwerking!”

“Samenwerken met Carlijn ervaar ik als een doorbraak in mijn business omdat ze me in alle vlakken heeft ondersteund waardoor ik kon groeien. Ze wist precies wat ze moest zeggen op moeilijke momenten en gaf me altijd heeft veel vertrouwen in mezelf. Ik vind het fijn dat ze me ook echt begrijpt vanuit haar eigen ervaring als onderneemster. Wat onze samenwerking opgeleverd heeft? Meer geld!”
review safiya slimani

Safiya Slimani

Spirit Business Coach

Veelgestelde vragen

Bekijk bij deze investering niet alleen naar wat het je kost, maar juist naar wat het je oplevert. Ik weet hoe spannend het is om te investeren, maar ik weet ook dat een goede salesfunnel een echte stroomversneller voor je bedrijf kan zijn. En daarnaast: hoeveel tijd en geld gaat het kosten als je het nog maanden zelf probeert?

Yep! We stemmen tijdens ons kennismakingsgesprek af waar jouw behoefte ligt. We zorgen er vervolgens voor dat deze onderwerpen terugkomen in onze sessie.

Het opzetten van een goedwerkende salesfunnel bestaat uit 3 fases: ontwikkelen (wat we doen in de Kickstart sessie), testen & optimaliseren  en daarna opschalen naar je omzet doelstelling. 20% van het succes van een salesfunnel is het ontwikkelen van het plan, 80% bestaat uit de testen, optimalisaties en het opschalen. Tijdens de kickstart sessie bekijken we samen of het complete pakket bij je past. Mocht je besluiten om samen met mij aan de slag te gaan met de optimalisaties en het opschalen, dan wordt deze sessie verrekend met het traject.

Scroll naar top