fbpx

Masterclass:

Van uurtje-factuurtje naar lege agenda door de automatische verkoop van jouw online programma

Kun je er niet live bij zijn? Je ontvangt een opname welke 24-uur terug te kijken is.

Je wilt graag (meer) online programma's verkopen, maar…

Je hebt geen tijd om een (nieuw) online programma te maken. Je werkt nu voornamelijk uurtje-factuurtje. Daar verdien je 'wel prima' mee, maar je bent wel AL-TIJD aan het werk.

Je voelt je overweldigd door alles wat je op Instagram voorbij ziet komen. Het liefst verkoop je jouw online programma op een manier waarbij je niet zelf continu ‘aan’ moet staan op social media.

Je komt erachter dat je jouw online programma keihard moet promoten op Instagram. Het aantal verkopen valt telkens vies tegen en daardoor ga je twijfelen aan jezelf. Dat zorgt voor gedachten zoals: “Ben ik te laat met lanceren?” en “Heb ik wel genoeg kennis?”

Als je niet werkt, komt er geen geld binnen. Je verlangt naar de tijd dat je op vakantie kunt gaan en dat daardoor je inkomsten NIET stilvallen. Door de automatische verkoop van jouw online programma dus.

Als je heel eerlijk bent naar jezelf, voel je eigenlijk nog bezwaren bij het woord 'funnel'. Als je weer zo’n advertentie op Facebook voorbij ziet komen, denk je vaak: “Ja hoor, weer zo’n gratis e-book… is dat niet een beetje geweest?”.

Je doet dingen graag anders dan andere en daarom twijfel je of een funnel wel bij jouw bedrijf past. Naast al het technische gedoe, is dit ook een reden waardoor je het voor je uit schuift.

Blijf jij graag keihard werken? Of ga je eindelijk slim werken, zodat je de vrijheid krijgt waarvoor je ondernemer werd?

Doe mee aan de masterclass en leer:

Hoe onze klanten met onze simpele Cruises-formule™ automatisch online programma’s verkopen, zonder de hele dag op Instagram rond te hangen

Hoe je met een klein bedrag kunt starten met adverteren en hoe je dit snel opschaalt, zodat je een fulltime salaris gaat verdienen met de verkoop van jouw online programma

Hoe je ervoor zorgt dat 16% van de mensen die jouw weggever download, ook daadwerkelijk jouw online programma koopt binnen 30 dagen

Hoe je anno 2022 op een authentieke manier opvalt tussen alle andere online programma’s, waardoor klanten voor jou in de rij staan

Casestudy 1: 100.000,- winst zonder intensieve lanceringen, maar op een automatische manier met 1 product en 1 salesfunnel

Casestudy 2: 10.000,- per maand met een product van 97,- in de health niche

Van uurtje-factuurtje naar lege agenda door de automatische verkoop van jouw online programma

Deze masterclass wordt gegeven door Carlijn. Ook zal ons team aanwezig zijn in de chat, zodat je vragen kunt stellen. Je ontvangt een opname achteraf, deze is 24-uur terug te kijken. 

5/5

Stop met keihard werken

Je bent coach of expert en je werkt op dit moment hard om je bedrijf draaiende te houden. Keihard. Het is jouw missie om mensen te helpen, daar word je gelukkig van. 

Maar ergens voel je ook een grote onrust. Er komt zoveel op je af in het ondernemerschap, dat je de klok rond werkt. Bijna dagelijks denk je “Het lijkt wel alsof ik een baan voor mezelf gecreëerd heb in plaats van een business met vrijheid”.

Ondernemer ben je voor de vrijheid, maar de realiteit is anders. Houd jij jezelf zoet met de gedachte dat je nog ‘even hard moet werken’… en dat je daarna de vruchten kunt plukken? Ben eens eerlijk; hoe lang roep je dit nu al tegen jezelf?

Je verlangt naar het moment waarop je niet alleen voldoening ervaart van alle mensen die je helpt met je bedrijf, maar dat je ook de vrijheid en het geld hebt om het leven van je dromen te leiden. Zodat je meer tijd door kunt brengen met je gezin, of om de wereld te ontdekken en op reis te gaan.

Tijd voor verandering.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor coaches en experts die in 2022 niet meer afhankelijk willen zijn van uurtje-factuurtje of die baan in loondienst. Je hebt een online programma of wilt er een gaan lanceren.

Deze masterclass is niet voor jou als je een webshop met fysieke producten hebt. Wij focussen ons op het creëren en verkopen van online programma's.

Dit zeggen andere over onze trainingen

Carlijn heeft mij onder andere geleerd hoe ik advertenties kan inzetten en mijn bedrijf op een simpele manier kan opbouwen. Dat is goed gelukt! Inmiddels verkoop ik succesvol mijn online trainingen via mijn funnel en advertenties.
Marit Molenaar
maritmolenaar.nl
Carlijn is heel erg concreet, geen zweverig gedoe maar keiharde cijfers.
Suzanne van Duijn
Vrijemeid.nl
Dankzij Carlijn heb ik nu eindelijk een duidelijk stappenplan voor ogen. Carlijn geeft me veel positieve energie en motivatie! Ik ben meteen begonnen met het toepassen van wat ik heb geleerd.
Nicole Schyns
nicoleschyns.nl

Hi ik ben Carlijn

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost (= in de afslankniche). Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.

De afgelopen jaren bouwde ik meerdere succesvolle online bedrijven op. Ik verkoop in deze bedrijven jaarlijks meer dan tweeduizend online programma’s via mijn Freedom Funnel methode™ . 

In deze masterclass leer ik jou precies hoe je groeit van een overvolle agenda naar een passief inkomen, door de verkoop van jouw online programma.

Zodat je echte vrijheid gaat ervaren.

Veelgestelde vragen:

Na de live uitzending, ontvang je een opname. Deze is 24-uur terug te kijken.

Deze masterclass is speciaal voor coaches en experts die op dit moment een volle agenda en weinig vrijheid ervaren. Je bedrijf loopt prima, echter wil je graag een passief inkomen creëren middels de verkoop van een online programma. Je loopt alleen compleet vast als het gaat om het verkopen daarvan.

Tijdens de masterclass kun je altijd vragen stellen. Ons team is aanwezig in de chat en helpt je daar graag.

Van uurtje-factuurtje naar lege agenda door de automatische verkoop van jouw online programma

Deze masterclass wordt gegeven door Carlijn. Ook zal ons team aanwezig zijn in de chat, zodat je vragen kunt stellen. Je ontvangt een opname achteraf, deze is 24-uur terug te kijken. 

5/5
Scroll naar top