Leer automatisch online programma's verkopen, zonder duizenden volgers

Voor coaches en experts die een bomvolle agenda hebben en verlangen naar meer vrije tijd, door automatische verkoop van een online programma.

De masterclass wordt gegeven op 21 oktober van 11:00-12:30u en is vanaf je laptop te volgen. Je ontvangt ook een opname.

Je wilt graag (meer) online programma's verkopen, maar…

Je komt erachter dat je het keihard moet promoten op Instagram. Het aantal verkopen valt telkens vies tegen en daardoor ga je twijfelen aan jezelf. Dat zorgt voor gedachten zoals: “Ben ik te laat met lanceren?” en “Heb ik wel genoeg kennis?”

Je voelt je overweldigd door alles wat je op Instagram voorbij ziet komen. Het liefst verkoop je jouw online cursussen op een manier waarbij je niet zelf continu ‘aan’ moet staan op social media.

Funnels… pffff. Je hebt er al een eerste hand aan gelegd. Je hebt een weggever gemaakt en een paar mails geschreven, maar bij het openen van MailBlue raakte je overweldigd. Dus schuif je deze ingewikkelde klus voor je uit en ben je alsnog keihard aan het werk.

Je wil je energie bij jezelf houden en daarom wil je graag online cursussen verkopen. Zodat je wat minder een-op-een op kunt gaan werken en zodat je überhaupt wat minder kunt gaan werken.

Als je heel eerlijk bent naar jezelf, voel je eigenlijk nog bezwaren bij het woord 'funnel'. Als je weer zo’n advertentie op Facebook voorbij ziet komen, denk je vaak: “Ja hoor, weer zo’n gratis e-book… is dat niet een beetje geweest?”.

Je doet dingen graag anders dan andere en daarom twijfel je of een funnel wel bij jouw bedrijf past. Naast al het technische gedoe, is dit ook een reden waardoor je het voor je uit schuift.

Blijf jij graag keihard werken? Of ga je eindelijk slim werken, zodat je de vrijheid krijgt waarvoor je ondernemer werd?

Doe mee aan de masterclass en leer:

Hoe wij met onze simpele Freedom Funnel Methode™ automatisch onze online programma’s verkopen, zonder continu online te zijn en zonder duizenden volgers te hebben.

Hoe je met een klein bedrag kunt starten met adverteren en hoe je dit snel opschaalt, zodat je een fulltime salaris gaat verdienen door de verkoop van online programma's.

Hoe wij voor elke euro die we investeren in Facebook of Instagram advertenties, ook nu nog tot wel 7 euro terug verdienen.

Hoe je de cruises-formule toepast, die ervoor zorgt dat klanten kopen in plaats van uitschrijven in je funnel. Deze formule delen we normaal alleen met onze klanten.

Hoe je succesvol jouw online programma lanceert op social media. We laten zien hoe wij +60 verkopen uit onze eerste lancering haalden.

€ 17,-

Masterclass op 21 oktober van 11:00-12:30u

Deze online training wordt gegeven door Carlijn. Je ontvangt een opname achteraf, zodat je hem ook terug kunt kijken. De training is gewoon via je laptop of telefoon te volgen.

5/5

Stop met keihard werken

Je bent coach of expert en je werkt op dit moment hard om je bedrijf draaiende te houden. Keihard. Het is jouw missie om mensen te helpen, daar word je gelukkig van. 

Maar ergens voel je ook een grote onrust. Er komt zoveel op je af in het ondernemerschap, dat je de klok rond werkt. Bijna dagelijks denk je “Het lijkt wel alsof ik een baan voor mezelf gecreëerd heb in plaats van een business met vrijheid”.

Ondernemer ben je voor de vrijheid, maar de realiteit is anders. Houd jij jezelf zoet met de gedachte dat je nog ‘even hard moet werken’… en dat je daarna de vruchten kunt plukken? Ben eens eerlijk; hoe lang roep je dit nu al tegen jezelf?

Je verlangt naar het moment waarop je niet alleen voldoening ervaart van alle mensen die je helpt met je bedrijf, maar dat je ook de vrijheid en het geld hebt om het leven van je dromen te leiden. Zodat je meer tijd door kunt brengen met je gezin, of om de wereld te ontdekken en op reis te gaan.

Tijd voor verandering.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor coaches en experts die in 2021 niet meer afhankelijk willen zijn van 1-1 werken, freelance klussen of die baan in loondienst. Je hebt een online programma of wilt er een gaan lanceren.

Deze masterclass is niet voor jou als je nog geen ondernemer bent.

Dit zeggen andere over de Freedom Funnel Methode™

Carlijn heeft mij onder andere geleerd hoe ik advertenties kan inzetten en mijn bedrijf op een simpele manier kan opbouwen. Dat is goed gelukt! Inmiddels verkoop ik succesvol mijn online trainingen via mijn funnel en advertenties.
Marit Molenaar
maritmolenaar.nl
Carlijn is heel erg concreet, geen zweverig gedoe maar keiharde cijfers.
Suzanne van Duijn
Vrijemeid.nl
"Dankzij Carlijn heb ik nu eindelijk een duidelijk stappenplan voor ogen. Carlijn geeft me veel positieve energie en motivatie! Ik ben meteen begonnen met het toepassen van wat ik heb geleerd.
Nicole Schyns
nicoleschyns.nl

Hi ik ben Carlijn

Hi, ik ben Carlijn Ottens en ik geloof erin dat je bedrijf niet alleen klanten en voldoening moet opleveren, maar ook tijd om te genieten van de mooie dingen in het leven.

In 2018 vertrok ik met een enkel ticket naar New York en 7 maanden later stond ik na een prachtige wereldreis weer in Nederland. Deze reis kon ik maken dankzij mijn bedrijf BodieBoost (= in de afslankniche). Dit bedrijf draaide gewoon door en zorgde ook voor inkomsten tijdens de reis.

De afgelopen jaren bouwde ik meerdere succesvolle online bedrijven op. Ik verkoop in deze bedrijven jaarlijks meer dan tweeduizend online programma’s via mijn Freedom Funnel methode™ . 

In deze online training leer ik jou precies hoe je van overvolle agenda naar een passief inkomen groeit. 

Zodat je echte vrijheid gaat ervaren.

Veelgestelde vragen:

Er zal een opname beschikbaar worden gemaakt die je tot 7 dagen na de live uitzending kunt terugkijken.

Deze masterclass is speciaal voor coaches en experts die op dit moment een volle agenda en weinig vrijheid ervaren. Je bedrijf loopt prima, echter wil je graag een passief inkomen creëren middels de verkoop van een online programma. Je loopt alleen compleet vast als het gaat om het verkopen daarvan.

Tijdens de online training kun je altijd vragen stellen. 

€ 17,-

Online Training op 21 oktober van 11:00-12:30u

Deze online training wordt gegeven door Carlijn. Je ontvangt een opname achteraf, zodat je hem ook terug kunt kijken. De training is gewoon via je laptop of telefoon te volgen.

5/5
Scroll naar top